Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לאחרונה את החלקים הבאים :

I7 4790k 4.0ghz box

Gigabyte 970gtx gaming 1

Gigabyte z97x gaming 3

samsung ssd 850 evo 250gb

זיכרונות שתי סטיקים של 4gb דגם ddr3 2400 של חברת g.skill

מה שאני צריך להשלים זה קירור למעבד, יש מאוורר שהגיע עם המעבד הוא שווה משהו או שצריך משהו טוב יותר?

ואולי מישהו יכול להמליץ לי על ספק (שיהיה לו מרווח ביטחון) ומארז עד 900 ש"ח

תודה לעוזרים

פורסם

הקירור סטוק של אינטל, זה לא שהוא לא טוב, הוא פשוט לא שקט יחסית לפתרונות ה aftermarket, אם אתה הולך על overclock בדוק פתרונות קירור של noctuah ואחרים, קירור מים גם בא בחשבון ויש מערכות נחמדות אשר באות מוכנות ומורכבות מראש, רק להבריג למארז. ספקי כח יש מלא, הייתי לוקח למערכת שלך 600W ומעלה עקב צריכת החשמל הגבוהה (יחסית) של כרטיס המסך ובשילוב מעבד חזק וכוננים נוספים. דרישת המינימום המומלצת ע"י היצרן לכרטיס המסך שלך היא 500W לפחות.

בדוק שספק הכח הוא Haswell Ready - קרי תואם למעבדי דור רביעי. ומארז מה שמתאים לך, אני אישית אוהב מארזי ANTEC הסולידים סטייל P100 / P280.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם (נערך)

תודה wolf על התשובה

אולי תוכל לשלוח לי לינק על קירור למעבד מומלץ מאתר של ksp עדיפות לא נוזלי (יקר יותר) ועל משהו שיהיה מספיק טוב אני לא מתכנן לעשות oc בזמן הקרוב או שבלי oc עדיף להישאר עם המאוורר של אינטל ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי eladbe
פורסם

דווקא לי היה ניסיון לא משהו עם noctuah.

אולי הדגם הספציפי שלקחתי - אבל מבדיקה שעשיתי בזמנו חלק גדול מהמאוררים אפטר מרקט - פחות יעילים בקירור מהאינטל המקורי. גם כאלו של חברות נחשבות.

רוב המאוררים שקיבלו ביקורות טובות תופסים גם נפח עצום במארז.

ממליץ לך לחפש ביקורת און ליין לכל מאוורר שתרצה לרכוש.

פורסם
תודה wolf על התשובה

אולי תוכל לשלוח לי לינק על קירור למעבד מומלץ מאתר של ksp עדיפות לא נוזלי (יקר יותר) ועל משהו שיהיה מספיק טוב אני לא מתכנן לעשות oc בזמן הקרוב או שבלי oc עדיף להישאר עם המאוורר של אינטל ?

תודה

כל גוף קירור שתומך מעבדי 88W יספיק אם אתה לא מעוניין באוברקלוק, קירור של ARCTIC COOLING גם טובים, אני אישית לא אוהב את המאווררים של אינטל מפאת הרעש שלהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בעקרון סביר אבל כפי שאמרו אם אתה לא עושה אוברקלוק לא אמור להוות בעיה כמובן, במידה וכן תשקול החלפה של מאוורר איכותי יותר כגון ARCTIC שבמחיר הזול שלו נותן אחלה מענה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא עדיף סטיק 1 של 8G כדי להשאיר מקום לשיפורים בעתיד?[שואל, לא ממליץ].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בדרך כלל מומלץ אבל קניתי את כל החלקים בתאילנד כך שיצא לי 16gb 2400mhz של חברת g.skill בשלוש מאות שח כך שקשה לא לקנות את זה, כל החלקים נקנו בחנות אמינה ונבדקו שפועלים פלוס אחריות בין לאומית,

כל החבילה הזאת עלתה לי 3800 שח כך שזה שווה הכל

עריכה אחרונה על ידי eladbe
פורסם
הכרטיס מסך הוא Gigabyte 970 gtx g1

אם הרעש הוא לא בעיה אז המאוורר של אינטל מספיק למעבד הזה?

זה קירור מקורי של אינטל. אני משוכנע שהם עושים עליו איזו בדיקה או משו.:-)

כל עוד הרעש במאמץ לא מפריע לך, ואתה לא מתכוון לעשות OC אין שום בעיה לשים את הקירור המקורי.

פורסם

כן ההפרש הוא מטורף מהארץ בגלל זה המתנתי עם הרכישה של החלקים היקרים לתאילנד, עכשיו נשאר רק לעבור את המכס בלי בעיות ;)

פורסם
בדרך כלל מומלץ אבל קניתי את כל החלקים בתאילנד כך שיצא לי 16gb 2400mhz של חברת g.skill בשלוש מאות שח כך שקשה לא לקנות את זה, כל החלקים נקנו בחנות אמינה ונבדקו שפועלים פלוס אחריות בין לאומית,

כל החבילה הזאת עלתה לי 3800 שח כך שזה שווה הכל

אהלן, יש מצב ללינק של החנות שבה נקנו המוצרים?

או שמה זו חנות פיזית?

ואם פיזית אשמח לכתובת/מיקום.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...