Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא מזמן קניתי את הרכב הראשון שלי, והתחלתי להתעניין טיפה בעולם הדיטיילינג.

התחלתי לאגור לי דברים (שמפו, ווקס, פלסטלינה ומגבות מיקרו-פיבר למיניהן) אבל אף פעם לא הצלחתי להקים את עצמי מהספה בימי שבת כדי באמת לנקות כמו שצריך ובדרך כלל הדבר הסתיים בניקוי חיצוני-פנימי פשוט.

בשבועיים האחרונים הרכב עמד במקום עם תנועת משאיות ועפר וצבר המון אבק, והחלטתי שמגיע "לפנק" אותו קצת אז החלטתי באמת להשקיע.

בהתחלה שטפתי את הרכב עם מים בכדי להוריד לכלוך גס

לאחר מכן ניקיתי אותו בשיטת 2 הדליים

עברתי על הרכב עם הפלסטלינה - תהליך מייגע אני חייב לציין

ולבסוף WAX ON, WAX OFF

לצערי הצבע של הרכב עצמו לא במצב מדהים מכיוון שהבעלים הקודמים צבעו אותו במקום שעשה עבודה גרועה ממש, אבל אני מאמין שהפקתי את המירב לאור הניסיון המועט שלי והמצב של הרכב.

מחר אתחיל פרויקט פנימי להבריק את המושבים, שטיחים והדאשבורד עם APC, אשמח לעצות

לפני:

IMG_20150313_110331.jpg

אחרי:

IMG_20150313_130028.jpg

פורסם

מצטרף לשאלות, מה זה הפס הלבן שחוצה את הרכב? והעיגולים בצד השמאלי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת שזה כנראה חלזונות שזחלו על הרכב והשאירו את החותם שלהם. לא משהו רציני שירד עם השטיפה של המים.

הרכב נראה סגול כנראה בגלל השינויים בתאורה (השמש התחבאה מאחורי כמה עננים בדיוק)

• תוכן חדש...