Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הקליברה.

סבתא שלה אצלי בסימלון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהגת ברכב?

גיר רובוטי אכן יכול להיות חיסרון משמעותי, במידה והוא גרוע (כמו סקודה סיטיגו וכו').

עוד לא נהגתי, הבטיחו שננהג בקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ננהג

אהבתי! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האדם הידנית תוזל ל-89 אלף ₪ ותימכר ברמת האבזור הגבוהה (שעולה 99 אלף ברובוטי).

יפה שהידנית מגיעה עם רמת האבזור הגבוהה, פעם ראשונה שאני נתקל בזה. עדיין יקר :)

פורסם
כן, זאת טעות.

אדם S תגיע ברבעון השלישי.

אדם רוקס ברבעון רביעי.

יותר לכיוון ההפוך,למרות שזה מקרה שאני אשמח לטעות בו, מחכה בצפיה לS

91,900 לרכב שמורכב משאריות שאוספים בסוף משמרת במפעלים של GM

מממ בוא נראה

האם משהו מהפנלים החיצונים דומה או קרוב למשהו שאי פעם הוצג באחד מהרכבים של GM? לא

אז בו נעבור לפנים, דאשבורד כולל לוח שעונים והגה חדשים לחלוטין ומדגימים בעצם את הקו העיצובי החדש של אופל (תתכוננו לפגוש אותו גם בקורסה החדשה).

מושבים? מאחורה יש זוג מושבים,לא היה מעולם באף דגם של GM. מושב קדמי דומה במבט ראשון נראה דומה לשל הקורסה היוצאת אך לאחר ישיבה ממושכת אני יכול להבטיח שאין קשר בין אחד לשני,בד נעים יותר ותמיכה כללית טובה יותר (מה גם שמנגנון הקיפול מעוצב אחרת) בתוספת כיוון גובה למושב הנוסע (דבר שלא היה בקורסה)

אז אולי אתה מדבר על המכנית? אוי גם פה הכל חדש, מנוע 1.4 עם 87 כ"ס חדש שעומד בתקן יורו 6. תיבה אוטמטית חדשה לחלוטין שלא הותקנה באף רכב של GM מעולם.

אז מה כן יש שמשותף לשאר GM? אם לחפש אז תגלה ידיות איתות,כפתורי חלונות וכיוון מראות שמוכרות מכל הרכבים של GM, אוי אבל גם בקורבט ובקדילק יש אותם ידיות אז גם אותם בטח לא תרצה.

הגיר הרובוטי החד מצמדי היה קטסטרופה בקורסה, מקווה שמשהוא השתנה שם בצורה יסודית כי ללא ספק היה מדובר ברובוטי-חד-מצמדים הגרוע ביותר שנהגתי בו אי פעם.

נהגת ברכב?

אכן הגיר הרובוטי שהיה בקורסה של תחילת שנות ה2000 ובאסטרה ב2005 היו זוועה שוות ערך לגיר שהיה בקורולה.

הגיר של האדם הוא מדור חדש ונבנה בעצם מאפס.

מנסיעה של שעה פלוס שעשיתי על הרכב אני יכול להרגיע אתכם שאין כל קשר בין הגיר החדש לישן או בכללי שאיזה שהוא גיר חד-מצמדי.

נהגתי בקורסה רובוטית שנת 2000, עשיתי סיבוב על אסטרה 2005, כשעבדתי באלדן נהגתי המון על קורולות, לחבר הייתה פונטו EVO שעברנו איתה נסיעות טבריה הלוך חזור מלא פעמים ואפילו לקחתי בראבו לסופ"ש פעם אחת, כך שנסיון על רובוטי חד-קלאץ לא חסר לי והגיר באדם הוא פשוט כמה וכמה רמות מעל.

על תאמינו לי,חכו שבוע ולכו לעשות נסיעות מבחן בעצמכם,מבטיח לכם שתופתעו לטובה. :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם (נערך)

מממ בוא נראה

האם משהו מהפנלים החיצונים דומה או קרוב למשהו שאי פעם הוצג באחד מהרכבים של GM? לא

אז בו נעבור לפנים, דאשבורד כולל לוח שעונים והגה חדשים לחלוטין ומדגימים בעצם את הקו העיצובי החדש של אופל (תתכוננו לפגוש אותו גם בקורסה החדשה).

מושבים? מאחורה יש זוג מושבים,לא היה מעולם באף דגם של GM. מושב קדמי דומה במבט ראשון נראה דומה לשל הקורסה היוצאת אך לאחר ישיבה ממושכת אני יכול להבטיח שאין קשר בין אחד לשני,בד נעים יותר ותמיכה כללית טובה יותר (מה גם שמנגנון הקיפול מעוצב אחרת) בתוספת כיוון גובה למושב הנוסע (דבר שלא היה בקורסה)

אז אולי אתה מדבר על המכנית? אוי גם פה הכל חדש, מנוע 1.4 עם 87 כ"ס חדש שעומד בתקן יורו 6. תיבה אוטמטית חדשה לחלוטין שלא הותקנה באף רכב של GM מעולם.

אז מה כן יש שמשותף לשאר GM? אם לחפש אז תגלה ידיות איתות,כפתורי חלונות וכיוון מראות שמוכרות מכל הרכבים של GM, אוי אבל גם בקורבט ובקדילק יש אותם ידיות אז גם אותם בטח לא תרצה.

בנוסף, לא הרבה יודעים, אבל האדם נחשבת לאחד הדגמים שמטרתו הייתה לשפר את מצבה ותדמתה של אופל לאחר התקופה הקשה שהתחילה בשנות ה2000 המוקדמות...

לא סתם קראו לה על שם המייסד.

וכעת בעזרת האדם ושלל הדגמים החדשניים השונים, אופל מצפה לרווח בקרוב מזה כמה שנים קשות..

כך שלא מדובר בסתם רכב שנבנה משאריות של חלקים.

אהבתי את הקליברה.

סבתא שלה אצלי בסימלון.

מנטה B :twisted:?

המנטה והקאליברה הם חלום ילדות :yum: ... מקווה שיתגשם בעתיד הרחוק כשיהיה לי איפה לשמור רכבים כאלה (ושאסיים להיות סטודנט בכלל :lol:).

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

אני גם אהבתי יותר מה500. הידנית המאובזרת ב90K נשמע סביר בהחלט.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

קטונתי מלהבין למה אנשים קונים את הרכב הזה ולא את הקורסה בהפרש של כמעט 20,000 שקלים.

ישבתי בתוכו, החומרים יותר נעימים בהשוואה לקורסה דור קודם, ידית ההילוכים בעלת תנועה קצרה יותר משמעותית.

לחסרון אציין שבגלל הצורה שלו מאחור יש אפילו פחות בגאז' ומקום בכסאות האחוריים.

למי שמוכן להשקיע בעיצוב חיצוני עוד כמה עשרות אלפי שקלים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יותר לכיוון ההפוך,למרות שזה מקרה שאני אשמח לטעות בו, מחכה בצפיה לS

מממ בוא נראה

אכן הגיר הרובוטי שהיה בקורסה של תחילת שנות ה2000 ובאסטרה ב2005 היו זוועה שוות ערך לגיר שהיה בקורולה.

הגיר של האדם הוא מדור חדש ונבנה בעצם מאפס.

מנסיעה של שעה פלוס שעשיתי על הרכב אני יכול להרגיע אתכם שאין כל קשר בין הגיר החדש לישן או בכללי שאיזה שהוא גיר חד-מצמדי.

נהגתי בקורסה רובוטית שנת 2000, עשיתי סיבוב על אסטרה 2005, כשעבדתי באלדן נהגתי המון על קורולות, לחבר הייתה פונטו EVO שעברנו איתה נסיעות טבריה הלוך חזור מלא פעמים ואפילו לקחתי בראבו לסופ"ש פעם אחת, כך שנסיון על רובוטי חד-קלאץ לא חסר לי והגיר באדם הוא פשוט כמה וכמה רמות מעל.

על תאמינו לי,חכו שבוע ולכו לעשות נסיעות מבחן בעצמכם,מבטיח לכם שתופתעו לטובה. :-P

אופל זה וקסהול זה GM. החלקים הם של GM ואיכות הבניה של הרכבים הללו עלובה, במיוחד ביחס למחיר הנדרש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בחזית יש דמיון לפורשה, לא טיפשים, לקחו את העיצוב של המכונית האייקונית בעולם.

פורסם (נערך)
אופל זה וקסהול זה GM. החלקים הם של GM ואיכות הבניה של הרכבים הללו עלובה, במיוחד ביחס למחיר הנדרש.

סלח לי, אבל "ההוכחה" שלך לטענה שהצגת כל כך ריקה ובלי עובדות משכנעות...

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

נהגתי על אדם הידנית. במילה אחת? אוטו בנזונה. באמת. ממש מגניב, המנוע מספיק חזק, האוטו מרגיש זריז ואיכותי מאוד, מערכת מולטימדיה מעעעעעלפת (באמת. ממש ממש טובה ואינטואיטיבית). אני לא מתייחס לגודל כי זה לא פרמטר בכלל (למרות שיצא לי לנסוע עם אנשים מאחורה והם לא התלוננו יותר מדי). העיצוב קצת מוזר, באמת מזכיר קצת את הצפרדע המפגרת שמישהו פה הזכיר. הבעיה הייתה המחיר. 100 אש"ח זה באמת הרבה (הרבה הרבה הרבה) יותר מדי. 90 אלף זה כבר מחיר הרבה יותר הגיוני, אבל אני מאמין שהסוויט ספוט שלה תהיה סביב 85-6 אש"ח. שזה הגיוני כי זה משאיר להם מספיק מקום לתת הנחות אחרי שהם יבינו שהם לא הולכים להגיע ליעד של 1000 (!!!!!!) רכבים בשנה שהם הציבו לעצמם.

100 אש"ח לגרסה רובוטית מאובזרת? לא יודע... עדיין לא החלטתי אם זה מחיר הגיוני או לא. מצד אחד, היא יותר חזקה, מתקדמת ואקסקלוסיבית מפיאט 500, וגם אין לה את המחלה של ה-Blue&me, או שמא נכון לומר המחלה *שהיא* ה-Blu&me. מצד שני, מול מי עוד היא כבר מתחרה? מיני, אאודי a1 וסיטרואן DS3 לא רלוונטיות כי הן גדולות יותר ויקרות הרבה יותר. השאלה היא גם עד כמה נוראי הגיר הרובוטי הולך להיות, כי היות ומדובר במכונית שהולכת לבלות את רוב זמנה בפקקים, גיר רובוטי לא טוב יכול לגרום ללא מעט מקרי התאבדות, שיגרמו לעוד עומס, שיגרום ליותר התאבדויות, שיגרום לעוד עומס וכן הלאה וכן הלאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...