Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרנקפורט 2015

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים חובב איטלקיות מסויים פתח את השרשור הזה.

כעת שוב הגיעה תורה של פרנקפורט לארח את תערוכת הרכב וחשבתי לא להתפשר על אוטומוטור השנה.

אשמח לכל מידע שיש לכם והמלצות / הכנות.

אולי אפילו תתארגן כאן קבוצה של חברי פורום שיתכננו את הנסיעה ביחד

מישהו כבר התחיל לברר? יודע פרטים? תאריכים? מחירי כניסה?

המלצות על מקומות לינה ויציאה בערב?

נ.ב

כן, שמעתי על האתר גוגל. חשבתי שיהיה יעיל אם יהיה כאן שרשור שירכז מידע לטובת כל מי שמחפש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוויה מדהימה לכל חובב מכוניות. לדעתי עדיף לחלק את הביקור ליומיים ולא לנסות להספיק את הכל ביום אחד.

כשאני הייתי לפני כמה שנים, היה באותה תקופה גם את האוקטוברפסט. ממליץ למי שרוצה למקסם חוויות לנסות לתאם תאריכים בשביל להספיק את שני האירועים.

מלונות\מקומות יציאה לפי טעם ותקציב לא חסר המלצות בפורום ובגוגל.

מחיר הכניסה לתערוכה לא יקר בכלל (לא זוכר בדיוק כמה) ויש הנחת סטודנט משמעותית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מעניין,

תמיד רציתי לנסוע ואף פעם לא הכנתי את שיעורי הבית וגיליתי על התערוכות בדיעבד.

אשמח לשמוע פרטים נוספים, מי יודע - אולי הפעם אני באמת אסע.

בן משפחה נסע לפריז לא מזמן, על המזל שלו זה היה היום האחרון לתערוכת פריז. שלחתי אותו לשם, בהחלט חזר מרוצה. (כמובן שלא היה לו מושג שיש תערוכה)

M-TECH E46

פורסם

רק יומיים? חשבתי להקדיש לאזור חמישה ימים של טיול שמתוכם שלושה יוקדשו לתערוכה (שלושה ימים אמצעיים, נגיד היום החמישי של התערוכה עד השמיני- במטרה להימנע מהעומס של הפתיחה והעומס של הסוף).

או אולי להגיע ליום הראשון ולהירשם לכל מה שאני יכול שלושה ימים מראש ואז לחזור ליומיים מרוכזים בשלב מאוחר יותר של הטיול. מי היה ויכול להמליץ ולהסביר על הלך הרוחות שם?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

על קצה המזלג:

אפשר להסתפק ביומיים, אפשר גם להקדיש יותר זמן. בפעם האחרונה שביקרתי שם, להפתעתי נהנתי מהתערוכה במשך 7 ימים מהפתיחה ועד הסגירה (של כל יום). יש ביתן בו ניתן להרשם לנסיעות מבחן וזה מאוד מומלץ.

מבחינת מלונות, ניתן למצוא דברים במחיר סביר במרכז העיר. התחבורה הציבורית מצויינת ומאפשרת להגיע בקלות ובמהירות ל"גני התערוכה" של פרנקפורט, בערך מכל נקודה בעיר. מה שלא תעשה, אל תתקרב למלון "יגואר".

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם אני חשבתי לבקר בתערוכה השנה.

מאוחר יותר אוסיף כמה טיפים משלי (הייתי ב-09') אבל 2 דברים שכדאי לשים אליהם לב כבר עכשיו-

למיטב הבנתי, הממשלה הגרמנית רוצה להפוך את האוטובאנים שלה לכבישי אגרה, כמו (כמעט) בכל אירופה.

המטרה, נכון לעכשיו, היא לקחת תשלום מתיירים ומבקרים זרים בלבד. בחודשים האחרונים היוזמה הזאת נתקלת בהתנגדות מצד האיחוד האירופאי ובגרמניה עצמה (אפליה).

עם זאת, יכול להיות שהחוק החדש יכנס לתוקף כבר ב-2016.

נקודה שניה-

תערוכת פרנקפורט נערכת השנה, כמו כל שנה, בזמן חגי תשרי- תהיה אפשרות לקחת ימי חופשה רבים ולעשות 'גשר' בין החגים.

בקיצור, חדשות טובות לשכירים שבינינו.

זה נותן הזדמנות לטיול מוטורי ממצה בגרמניה (יומיים- שלושה בתערוכה, יומיים- שלושה ברינג, קצת מוזיאונים, ביקור במפעל, קצת כבישים מתפתלים ונוף).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני ביקרתי לפני שנתיים.

אפשר יומיים, אפשר גם יותר. בסה"כ דיי מעייף- אפשר ימים קצרים יותר ויותר ימים.

פרנקפורט עיר שאין הרבה מאוד מה לעשות בה, קח בחשבון (מבחינת אתרים תיירותיים).

אבל הטיפ שלי, החשוב בעיני,

ביומיים הראשונים התערוכה פתוחה לעיתונאים/עובדים בעולם הרכב. רק עם הזמנות.

ביום השלישי (אל תתפוס אותי במדויק, צריך לבדוק), התערוכה פתוחה לקהל מקצועי. מה זה? מביאים איזה כרטיס ביקור- הם לא ממש בודקים. משלמים כרטיס כניסה שעולה פי 4-5, נדמה לי משהו כמו 50 יורו לעומת 8 יורו בימים הבאים, כך היה לפני שנתיים.

למה זה טוב? ביום הזה התערוכה הייתה ריקה! אל מול הימים האחרים שביקרתי, שהיו מאד מאד עמוסים. שווה כל יורו (גם זול עכשיו..:-)

אם תאמץ את ההמלצה שלי, אני גם ממליץ ביום הזה ללכת לביתנים המבוקשים (תתחיל באיטלקיות :-)

בימים הלחוצים אפשר ללכת לחלקי רכב וכו'. תערוכה מאד גדולה ומאד מעניינת.

עוד טיפ- שווה להתחיל מוקדם בבוקר איך שהתערוכה נפתחת. אחכ הופך להיות מאד סואן.

תהנה,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
גם אני חשבתי לבקר בתערוכה השנה.

מאוחר יותר אוסיף כמה טיפים משלי (הייתי ב-09') אבל 2 דברים שכדאי לשים אליהם לב כבר עכשיו-

למיטב הבנתי, הממשלה הגרמנית רוצה להפוך את האוטובאנים שלה לכבישי אגרה, כמו (כמעט) בכל אירופה.

המטרה, נכון לעכשיו, היא לקחת תשלום מתיירים ומבקרים זרים בלבד. בחודשים האחרונים היוזמה הזאת נתקלת בהתנגדות מצד האיחוד האירופאי ובגרמניה עצמה (אפליה).

עם זאת, יכול להיות שהחוק החדש יכנס לתוקף כבר ב-2016.

יש מי שבעד ויש מי שנגד. הם גם רוצים להחיל הגבלת מהירות. לא סביר שיקרה בעתיד הנראה לעין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

התאריכים הרשמיים של התערוכה הם ה17 לספטמבר עד ה27.

אז אני מבין שכדאי לתכנן להגיע לשבוע האחרון מתוך העשרה ימים שהיא פתוחה (כאמור, בשלושה ימים הראשונים אין כניסה לאנשים רגילים)

מתוך ניסיון של אלה שהיו, כמה זמן אורכת רשימת ההמתנה לנסיעת מבחן?

חשבתי להיכנס לתערוכה ביום החמישי שלה, כלומר ב21 לספטמבר ולקבוע נסיעות מבחן ל23 ו24 (במטרה למקסם את השהות שלי בתערוכה) וב22 לטייל בסביבה עצמה.

האם זה מציאותי לקבוע נסיעות ליומיים-שלושה קדימה? או שצריך לקבוע יותר קדימה בשביל שיהיו מספיק נסיעות פנויות?

פורסם (נערך)

לפי האתר התערוכה נפתחת לקהל הרחב החל מה19 לספטמבר (מממ,חודש לפני היומהולדת,מי רוצה לתת לי מתנה מוקדמת? :lol:).

המלצה חמה,תתרחק מהתערוכה בכל מחיר בסופ"ש (כלומר שבת-ראשון) אומנם מדובר בשטח תערוכה עצום,אבל בסופ"ש המקום מתמלא אנשים בצורה לא נעימה.

תנסה למצוא מלון קרוב לתערוכה (אם אתה רוצה המלצה למלון פנה בפרטי,או אם יש דרישה אפרסם פה) תשכח מלהתנייד שם עם רכב,אין חניה.

אופציה נוספת היא מוניות,אבל יש הרבה פקקים בעיר בלי קשר לתערוכה ולמרות המחיר הנמוך זה די מבאס אחרי יום ארוך להתקע בפקק בדרך למלון.

תתכונן להיום שם מינימום יומיים מלאים מפתיחה על סגירה אם אתה לראות הכל+לשבת ברכבים+לצלם (לא עשיתי נסיעות מבחן,אסביר בהמשך)

מחיה בתערוכה לא יקרה מדי, יש דוכני אוכל (פיצה,נקנקיות,המבורגר וכ"ו) ושתיה (בירה כמובן 8) ) ברחבה המרכזית (אתה תבין לבד איפה היא) ועוד כל מיני קיוסקים עם סנוויצים ושתיה קלה במעברים בין האולמות.

כרטיס כניסה זול מאוד, 14 יורו ליום רגיל בשבוע כאשר מדובר בחצי מחיר בהצגת תעודת סטודנט(כן גם ישראלית)

נסיעות מבחן, שלא תחשוב שכל רכב זמין לנסיעה, לרוב מדובר ברכבים קטנים או חשמליים ומסלול מאוד מוגבל (הדבר היחיד שהצליח לעניין אותי בתערוכה לפניי שנתיים היה DS3 בגרסה חזקה יותר,לא שווה את ההמתנה לדעתי)

יש הרבה דוכני מכירה של דגמים\כלים\חומרי ניקוי וכל דבר שאיך שהוא קשור לרכב (אני חזרתי עם דגמים בשווי 300 יורו מכל תערוכה :silly:) וכמובן שלחברות הגדולות (פורשה,ב.מ.וו, מרצדס,בנטלי וכ"ו) יש את החנויות של המוצרים שלהם במתחמים שלהם (לVW יש חנות ענקית עם דגמים ובגדים וסיכות ושיט כזה או אחר).

כמובן שהכל במזומן,כך שממליץ להערך בהתאם

טיפ חשוב - אתה יכול לקבל שם הרבה פרוספקטים וחומר פרסומי כמעט על כל רכב שתראה, לעומת זאת שקיות זה כבר מצרך נדיר יותר ומדובר בדברים מאוד כבדים.

תעשה לעצמך רשימה של רכבים שמעניינים אותך ותקח רק דברים שלהם ומומלץ רק בסוף היום (לא נתקלתי במקרה שנגמרו הפרוספקטים) יחסוך לך הרבה סירבול של להיסחב עם הדברים והרבה כאבי גב וידיים (אני זרקתי את החבילה הראשונה שלקחתי כי הבנתי שזה מפריע לי להיכנס לרכבים בחופשיות ועם הכמות אנשים שיש שם אתה צריך להשתחל בזריזות למקומות).

אם אתה רוצה פרוספקטים של הכל הכל הכל, תקח עוד חצי יום או כמה שעות בסוף היום השני לעבור רק לפרוספקטים.

טיפ שני חשוב- הייתי שם פעמיים רצוף ובשתי הפעמיים לא הצלחתי להיכנס לאוהל של אודי, המקום מפוצץ אנשים, או שתגיע ב9 ותיכנס בריצה ישר לשם או שתתכונן לחכות שעה פלוס בתור בשביל להידחס עם אנשים ברמה שלא תוכל לראות אף רכב ולא לצלם אף רכב.

טיפ שלישי(די חשוב)- תתלבש קל ואל תשכח לקחת תיק גב (רצוי אחד כמה שיותר קטן) עם לפחות ליטר וחצי של מים (עדיף יותר,אבל זה כבר כבד) ומקום לאחסן מעיל\סווטשירט. קר בגרמניה בספטמבר (אפילו מאוד קר) אבל בתוך האולמות חם ומחניק אש.

זהו לגבי התערוכה עד כמה שזכור לי, מוזמנים לשאול עוד שאלות אם רוצים, אני כנראה גם השנה אסע :)

לגבי העיר עצמה.....

עיר פויה,

לא צוחק, העיר היא אומנם עיר גרמניה מודרנית לכל דבר אבל כנראה שבגלל שמדובר בעיר עסקית ופחות תירותית העסק פחות יפה ממינכן לדוגמא.

אזור התחנת רכבת המרכזית (שהוא האזור שכדי לקחת בוא מלון כי הוא קרוב לתערוכה) הוא בעצם האזור של הזונות בעיר (חוקי להזכירכם) ומרגישים את זה.

תשכח מלטייל שם בערב,יותר הגיוני למצוא איזה פאב קרוב ולהתפנן עם בירה זולה ואוכל טוב.

אם אתה כן רוצה לראות קצת חנויות ומקומות בילוי יש אזור אחד שהוא מעיין מדרחוב עצום עם קניון ענק ושדרה ענקית של חנויות ובתי קפה, לא זוכר את השם,אני יכול לבדוק במפות שיש לי בבית, האזור אומנם במרחק הליכה,אבל אחרי שהלכת בתערוכה כנראה שלא יהיה לך כוח עוד ללכת, לפה ומפה לקחנו מוניות בלבד.

לשאלות נוספות, אני פנוי :-P

*** כמעט שכחתי ***

להזמין כרטיסי טיסה + מלונות מעכשיו !!!!

אני רציני, המחירים קופצים בצורה מטורפת ככול המתקרבים והמלונות הקרובים הנורמאלים נתפסים כבר מעכשיו (שלא לדבר על המחירים שמתקרבים למצב של הכפלה ככול שמתקרבים לתאריך)

עריכה אחרונה על ידי E-man

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אם אתה כן רוצה לראות קצת חנויות ומקומות בילוי יש אזור אחד שהוא מעיין מדרחוב עצום עם קניון ענק ושדרה ענקית של חנויות ובתי קפה, לא זוכר את השם,אני יכול לבדוק במפות שיש לי בבית, האזור אומנם במרחק הליכה,אבל אחרי שהלכת בתערוכה כנראה שלא יהיה לך כוח עוד ללכת, לפה ומפה לקחנו מוניות בלבד.

צייל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

http://www.booking.com/hotel/de/columbus-gmbh.en.html?aid=311984;label=hotel-66236-de-lQu71ufhdICLMw96TtjtYQSM32454181393:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CKyX6frkoMQCFWfJtAodBzUA7g

זה המלון. המנהל הוא ישראלי שזה די יתרון בהתחשב בעובדה שאפילו במלונות בגרמניה לא יודעים אנגלית ברמה סבירה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...