Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרנקפורט 2015

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בעוד אחד

קצת יותר רחוק אבל הוא ליד מלון 5 כוכבים שמאוד יוקרתי שמושך פרארי ולמבורגיני וכאלה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המון תודה על ההשקעה בתגובה, עזרת המון!

שאמרת שקר בגרמניה בספטמבר אתה מדבר על 5 מעלות או מינוס 5?

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
המון תודה על ההשקעה בתגובה, עזרת המון!

שאמרת שקר בגרמניה בספטמבר אתה מדבר על 5 מעלות או מינוס 5?

ביום באיזור ה10-17 בלילה זה יכול לרדת לאיזור ה4-7 מעלות.

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

למינוס לא נראה לי שזה יגיע, לא זוכר טמפ' מדוייקת אבל זה הרגיש ביום סביב ה10 מעלות רוב הזמן,בערב באמת כבר היינו מתלבשים טוב יותר

עריכה

מצאתי את המלון השני

http://www.booking.com/hotel/de/ichfrankf.en-gb.html?aid=311984;label=hotel-66236-de-lQu71ufhdICLMw96TtjtYQSM32454181393%3Arazz%3Al%3Ata%3Arazz%3A1%3Arazz%3A2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=830760bc36953011e79e42e26719be17;dcid=4

עריכה אחרונה על ידי E-man

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ממליץ מנסיון של פעמיים על מלון אקסלסיור, מול תחנת הרכבת;

http://www.booking.com/hotel/de/excelsiorfrankfurtmain.en-gb.html?aid=311984;label=hotel-66236-de-lQu71ufhdICLMw96TtjtYQSM32454181393%3Arazz%3Al%3Ata%3Arazz%3A1%3Arazz%3A2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=16c12364f1dbc24a933aa7d588767e01;dcid=4;ucfs=1;srfid=903459537add581bff12132f5d904e8353fe0db0X4

ולעניין הזונות, נראה לי שעדיף להתקל בהן מאשר בחבורת תורכים אלימה טרום הגיוס לדאעש(בל נשכח מי עומד מאחורי הארגון הרצחני).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פעם אחרונה הייתי ב2009, דווקא ישנתי במלון יגואר ולא זכורה לי שום בעייה מיוחדת. מה קרה לכם שם?

טיפ נוסף למי שזה מעניין אותו: מעבר לכביש שנמצא בו השער הראשי של התערוכה נמצא בניין הקהילה היהודית, בה פועלת מסעדה כשרה. לא זולה אבל טובה, וצריכים לאכול טוב כדי שיהיה הרבה כח בשביל הקילומטרים שצועדים בתערוכה.

אני תמיד ביקרתי בימים שמוקצים לעיתונאים בלבד. יש כמות אנשים לא קטנה, אבל עדיין נסבלת.

לגבי מעיל - נכון שבערב בדרך למלון יכול להיות קריר. אבל תצטרך לסחוב אותו איתך כל היום ובשטח התערוכה זה מיותר. משהו קל בלבד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בין כל הביקורות שנכתבו עליו בטריפ אדוויזור קיימת גם הביקורת שלי, אבל לדעתי מספיק להתבונן בתמונה הבאה כדי להבין מדוע לא כדאי להגיע לשם:

Screenshot_2015-03-12-15-31-05.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביליתי ואני מדגיש, ביליתי בתערוכה הזו לפני עשור בדיוק.

מדהים, מדהים, מדהים, מדהים, אין מילים.

אתה צריך, מינימום יומיים, רק בשביל התערוכה עצמה.

פעם תיכננתי לעשות טיול עם אנשים, שפגשתי דרך פורום רכב בYNET.

רצינו לעשות טיול ברכב מהונגריה לגרמניה, ללכת לתערוכה ולבלות בה.

לאחר מכן לנסוע לנורבוגרינג, להשכיר רכב ולעשות סיבוב שם.

לצערי הרב, אני לא הסכמתי עם התיכנון שהם הציעו לטיול ולכן לא הצטרפתי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

וד"א...אל תשכח, היום בניגוד לפעם, ניתן גם להשתמש ב-Airbnb שיכול להוזיל את עלויות המגורים בעת הטיול.

פרנקופיל מושבע!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאור האכזבה מהתערוכה "שלנו", משהו התקדם עם השרשור הזה?

כשאני הייתי לפני כמה שנים, היה באותה תקופה גם את האוקטוברפסט. ממליץ למי שרוצה למקסם חוויות לנסות לתאם תאריכים בשביל להספיק את שני האירועים.

אינפיניטי צודק- תאריכי התערוכה והפסטיבל כמעט חופפים.

*** כמעט שכחתי ***

להזמין כרטיסי טיסה + מלונות מעכשיו !!!!

אני רציני, המחירים קופצים בצורה מטורפת ככול המתקרבים והמלונות הקרובים הנורמאלים נתפסים כבר מעכשיו (שלא לדבר על המחירים שמתקרבים למצב של הכפלה ככול שמתקרבים לתאריך)

גם פה, E-MAN צודק- מבדיקה זריזה טיסה ישירה (אל- על\ לופטהנזה), עולה כ-420 דולר וצפונה.

כאשר ביקרנו בתערוכה ב-2009 שהינו במלון הזה, שנתן תמורה מעולה לכסף - חדר מרווח, חניה צמודה ברחוב שקט וארוחת בוקר טעימה ומשביעה (טיול ראשון בחו"ל עם אוטו, שלישי סה"כ).

כמו שכבר הוזכר פה, את פרנקפורט, העיר, אפשר למצות ביומיים גג.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יש תערוכות רכב בגרמניה או במדינות השכנות באפריל או מאי במקרה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה חובב רכבי אספנות יש באפריל באסן את אחד הירידים הגדולים בעולם.

עוד לא הייתי שם ולא אגיע השנה לצערי, אולם זה בהחלט נמצא גבוה ברשימת היעדים שלי.

http://www.siha.de/tce.php?m=1&ms=1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מדבר על 2016, השנה לא ייצא לי לנסוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשורה התחתונה - כמה בערך יעלה לאדם יחיד לנסוע לתערוכה הזאת כולל הכל (טיסות, מלון, כניסה לתערוכה) ל- 3 לילות?

• תוכן חדש...