Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדוק בינתיים גם הגדרות בממיר עצמו אם קיימות.

עריכה - שים לב שבהוראות רשום שיש צורך להוסיף מכשיר ממנו צופים, אולי הגדרה חדשה כזו תעזור. ובכל מקרה שימוש ב-RCA בלבד, אמורה לעבוד.

עמ' 44 - http://download.p4c.philips.com/files/4/40pfl3107h_12/40pfl3107h_12_dfu_eng.pdf

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בממיר יש רק הגדרות ל scart - ניסיתי לשחק עם זה וללא הועיל.

הוספת מכשיר חדש גם לא קידמה לשום מקום.

בדקתי עכשיו עם 2 טלויזיות שונות - lcd עם חיבורי ypbpr--> אותה בעיה, תצוגה בשחור ולבן בלבד.

טלויזה "בומבה" עם חיבורי composite - הכל פיקס !

אני ממש מתוסכל.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך התפריט של יצירת חיבור חדש עובד, אבל אם הבנתי נכון הוא שואל אותך לגבי:

- איזה מכשיר הולך להיות מחובר - אני מניח שאין יותר מדי משמעות וזה רק למטרת תצוגת שם, אבל נסה מספר אפשרויות.

- איזה חיבור להשתמש - הבחירה שלך צריכה להיות CVBS או Composite ולא YPbPr או Component.

פורסם

tom אתה אלוף !!!!!!!!!!

זה הצליח !

פורסם

זה מרגיז כמה שזה היה פשוט, ולחשוב שהתעסקתי עם זה יומיים :?

פורסם

האמת שזה לא ברור לחלוטין מהוראות ההפעלה ונעזרתי גם בחלק של ה-FAQ של הטלויזה באתר של פיליפס כדי להבין מה הולך שם.

בכל אופן, איכות החיבור הזו היא הנמוכה ביותר, אין אפשרות לשדרג את הממיר למשהו יותר מתקדם בלי עלויות מגוחכות?

• תוכן חדש...