Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני ממש מתלבט הדגמים של המכוניות מיני:

יונדאי i10 , פג'ו 107, סוזוקי ספלאש, ופיאט פנדה.

 

כמה שאלות -

דבר ראשון - האם בכלל שווה לקנות את המכוניות האלה במצב משומש? הן יחסית מאוד זולות חדשות, ואני קצת מפחד שמכונית כזו מתקלקלת מאוד מהר, אולי זה סתם בגלל שהן נראות כל כך שבריריות... ?

 

אני ללא ספק כרגע צריך את המכוניות לצרכי נסיעות קצרות כמו לעבודה, לחברים, להורים וכו'... כולן בטווח העירוני+.

אבל מדי פעם אני נהנה לסוע מחוץ לעיר, והייתי רוצה לדעת אם באמת המכוניות האלה מחזיקות נסיעה ארוכה אחת ל...

אני לא מדבר על ניסעה לאילת או לחרמון, אבל אם למשל מכונית כזו לא סוחבת בעליות לירושלים, אשמח לדעת...

 

בנוסף אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת על הדגמים האלה

 

תודה

פורסם

באירופה הן מטפסות על הרים גבוהים יותר מהעליה של הקסטל.

אם אתה נוסע בסביבה הררית על בסיס יומיומי ומיפש רכב ביצועים, הן לא הבחירה האופטימלית.

חפש במנוע החיפוש. תמצא מידע רב על כל אחת.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המכוניות שצינת נועדו בעיקר לנהיגה עירונית צפופה, בה יש לגודל (או, ליתר דיוק, לקוטן) יתרון מבחינת תמרון וחניה. המחיר הוא נוחות מופחתת ובטיחות פחותה, פרמטרים שמתבטאים יותר בנסיעה בין עירונית.

לפיכך צריך לבדוק מה אופי הנסיעה - אם עירוני בעיקרו ויציאה מחוץ לעיר לעתים נדירות הן בהחלט יתאימו. אם רוב הנהיגה תהיה בין עירונית (וזה כולל פרברית בכבישים מהירים או כפולים שאינם מהירים) עדיף לחפש רכב יותר מרווח ובטיחותי. זה היה השיקול שלי כאשר בחרתי בסופרמיני (סויפט) על פני מיני (פיקנטו).

לגבי הכושר לטפס הרים - לא התנסיתי בנהיגה בדגמים אלה, אבל בחיפה ההררית הם נראים בכל פינה ולא נראה שיש להם בעיה עם הטיפוס בכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

למה לא נסיעה לחרמון או לאילת? זה אולי לא הכי פרקטי ונוח, ותצטרך לעשות עצירות מדי פעם ולמשוך הילוכים, אבל הן יעלו את העליות בגבורה.

אנחנו לא ב1980 שמכוניות עם מנועים קטנים היו נתקעות בעליות ומתחממות.

 

חסרים לי נתונים על מנת לעזור לך - האם אתה מעוניין בחדש או משומש? ידני או אוטומט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי הייתה פיאט פנדה מודל 2011 שבמשך 3 שנים עשתה בעיקר בין עירוני הררי ושום דבר לא התפרק,וגם אין סיבה,זה שהם קטנות לא אומר שהם יתפרקו.

על אילו שנתונים אתה מדבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה לא נסיעה לחרמון או לאילת? זה אולי לא הכי פרקטי ונוח, ותצטרך לעשות עצירות מדי פעם ולמשוך הילוכים, אבל הן יעלו את העליות בגבורה.

אנחנו לא ב1965 שמכוניות עם מנועים קטנים היו נתקעות בעליות ומתחממות.

 

חסרים לי נתונים על מנת לעזור לך - האם אתה מעוניין בחדש או משומש? ידני או אוטומט?

 

תיקנתי לך. בעיות של התחממות בעליות זכורות לי מרכבים משנות ה-60. איכשהו בשנות ה-70 הבעיה הפכה פחות שכיחה, עם התאמת המנועים ובמיוחד מערכות הקירור לאקלים הישראלי. אפילו פיאט ייצרה מכוניות "טרופיקל" עם מערכת קירור משופרת.

וקוריוז קטן - בשנות ה-80 היה לי טרמפ די קבוע עם בחור שהיה בעליה של מיני מיינור ישנה, דומה לזו של מיסטר בין, אבל כחולה ובלי מנעול תליה. מכל מקום, בכל פעם שהיה מסיים את העליה של סטלה מאריס היה עוצר בצד, שופך ג'ריקן מים על הרדיאטור וממשיך עד האוניברסיטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...