Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום

אני רוצה לקנות מאזדה לאנטיס 2003 עם 140,000 אלף ק"מ, עשיתי סיבוב על הרכב והרגשתי נסיעה חלקה ושקטה, ופתאום ראיתי שיש נורת צ׳ק מנוע צהובה דולקת בלוח השעונים ולאחר ששאלתי את המוכר מה הסיבה לבעיה הוא אמר לי שזה יכול להיות 2 דברים, הראשונה טיפול שמנים (שזה לא נישמע לי הגיוני כי מדובר פה ברכב 2003 והוא לא חדיש בטכנולוגיה שלו) והדבר השני הוא חיישן חמצן.

השאלה שלי לפני שאני עושה בדיקה לרכב עם סורק התקלות, אז איך אפשר לדעת באמת שזאת הבעיה? לדוגמא אם זה חיישן חמצן מה מספר קוד התקלה שהוא צריך להראות במחשב? או נגיד שזה ממיר קטליטי? או חיישן למבדה? ובכלל בכללי תגידו לי מה מספרי קודי התקלה ומה כל קוד אומר בבקשה, כי אני לא כל כך מבין בתחום הזה ולא רוצה שיעבדו עליי בבדיקה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי אבי_כהן
שגיאת כתיב.
פורסם

יש כל כך הרבה קודי תקלה שקשורים לממיר שאני לא חושב שכל אחד מכיר אותם בעל פה, הכי טוב שתחבר את הרכב לסקאנר, ותוודא מה קודי התקלה, ואם זה לא רציני מדי, ומדובר באיזשהו חיישן תגיע עם זה להסכם במחיר עם המוכר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אליי עם הקוד תקלה כשתדע מה הוא

או לחילופין להגיע לבדיקה ללא חיוב

אשמח לעזור

שמעון

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...