Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini One Vs. Audi A1

Fkl0ster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבין שתיהן הייתי לוקח את האודי בגלל המנוע, תוספות שאין בוואן כמו שליטה על מערכת מההגה, בקרת שיוט וכל מיני שטויות ודברים קטנים שבוואן אין.

מצד שני בוואן יש משהו מיוחד שלאודי אין - עיצוב ומראה, אבל עדיין פחות מה A1 שלטעמי המראה הקדמי הקרבי שלה פשוט עושה לי את זה.

בשתיהן לא נהגתי, ב A1 ישבתי אצל מכר, ב ONE לא יצא לי לשבת / לנהוג.

אישית בתקציב הזה הייתי לוקח אבארת' אבל אתה כנראה כבר פסחת עליהן :p

אין אודי בתקציב הזה שמגיעה ידנית?

Opel Adam S 2017

פורסם

סליחה על העקיצה. קבל ברוח טובה.

האם זה מקרה שמכוניות פוזה - מה שחשוב לך זה דעתם של אחרים?

מה איתך? נהגת בהן?

מה ההתרשמות שלך?

אל תקנה בלי לנהוג!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צהריים טובים חברים.

באוקטובר רכשתי אודי A1 ידנית עם חבילת סטייל. (אחרי נסיעות מבחן והתלבטות של בערך 3 חודשים, כולל על המיני)

מאוד נהנה מהאוטו, ניראה נהדר לדעתי, איכות החומרים, במהירויות גבוהות שקט מאוד (130 - 140), מנוע חזק, זמינות כוח כמעט תמידית. ולמרבה הפלא גם לא צורכת הרבה דלק (בנסיעה רגועע כמובן הגעתי ל 1 - 15.5, 16)

אני ממליץ, כמובן שאם המיני ניראת לך יותר, לך עם הלב :-o

פורסם (נערך)

תודה על התגובות המרובות והמגוונות! השרשור בהחלט שפך אור על כמה מהסוגיות שהטרידו אותי.

נהגתי במיני אבל טרם באאודי. המיני אכן מרשימה ולמען האמת הישיבה באאודי לאחר מיכן הרגישה כמו לחזור קצת אחורה בזמן - אפילו באיכות חומרים. לפני יותר מחצי שנה ישבתי ב-A1 ושמתי לב לירידה באיכות החומרים לעומת הפעם הראשונה בה ישבתי בה אי שם בסוף 2012, כך שזה לא עניין פסיכולוגי בשל ההשוואה עם המיני, שכן עוד לא ישבתי במיני החדשה בזמנו.

מה אני מחפש? ובכן, במשפט אחד, אני רוצה רכב מיוחד. אני רוצה אווירת פרימיום באוטו ובנוסף, שידעו שהוא כזה. במילים אחרות, רכב נדיר ונחשק גם יחד (שני אלו לא הולכים יחדיו בהכרח) ואם אפשר "על הדרך" גם אופנתי ומהנה לנהיגה, מה טוב. לאחר התחבטויות ביני לבין עצמי, המיני נראית לי כפשרה הטובה והמאוזנת ביותר. כאן תוכלו לקבל מושג על מה שחיפשתי עוד בטרם הייתה המיני על הכוונת שלי; ההודעות האלו נכתבו בזמן שהמיני החדשה עוד לא יצאה כך שהן לא מוטות:

ראשית כל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522382-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%90%D7%9A-%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9F-%D7%A2%D7%93-100K-%D7%99%D7%A9-%D7%97%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7%96%D7%95

ולאחר התמקדות עניינית: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492089-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A2%D7%9D-100-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%AA

מה דעתכם?

האם יש מכוניות נוספות שחמקו מהרדאר שלי עד כה, בהתחשב בשרשורים לעיל? אם כן, אשמח אם תעלו הצעות נוספות. הכל עוד פתוח.

וכמובן, אם יש כאן מישהו שיש לו מידע מהימן\מנסיון על "מחירי סגירה" במיני בכלל ובמיני One בפרט ו\או באאודי, אני אשמח אם יכתוב זאת - אפשר בהודעה פרטית כמובן. זה יעזור לי מאד. תודה!

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

מה אני מחפש? ובכן, במשפט אחד, אני רוצה רכב מיוחד. אני רוצה אווירת פרימיום באוטו ובנוסף, שידעו שהוא כזה. במילים אחרות, רכב נדיר ונחשק גם יחד (שני אלו לא הולכים יחדיו בהכרח) ואם אפשר "על הדרך" גם אופנתי ומהנה לנהיגה, מה טוב.

מכונית "צעירה" שתהיה מוכרת על ידי כל עובר אורך ברחוב ותגיד עליך שאתה נוהג ברכב מיוחד אין הרבה. בטח לא בטווח של ה-130 אלף שח. לדעתי אם הפרמטר זה הכרה ביחודיות יש לך רק 4 אופציות מיד ראשונה:

אלפא מיטו (אין מה לעשות אבל אלפה מסובבת ראשים (יש לי ותמיד היו לי ואני יודע שזה הרבה יותר מושך תשומת לב מכל אודי) מצד שני אני לא חושב שזה מה שאתה רוצה

פיאט 500 קבריולט (אני מאוד אהבתי, ולמי שאוהב לנסוע עם גג נפתח הרכב ממש חמוד, אבל בטח תגיד שזה רכב של בנות)

אודי A1 בגלל שזה אודי שהוא מותג יותר יקר משאר בנות ואג והוגדר מראש כרכב פרימיום (אני אישית חושב שזה הרכב הכי פחות יפה ומעניין מכל ה-4, ובנוסף מנסיעת מבחן ממש שנאתי אותו) אבל אם הסביבה שלך שופטת רק פרמטר של "כסף" לפי משקל אז אולי זה הרכב הכי "בולט"

מיני ! (גם מיוחדת, גם יודעים שהיא כזאת, גם יודעים שהיא יקרה, גם מסובבת ראשים, גם הכי ספורטיבית) - שוב מניסיון כי יש לי גם כזאת

באפריל עמדתי לפני אותה דילמה ובחרתי מבין כולן במיני - אני לא מצטער לרגע. מבחינה דינמית אני נהנה ממנה מאוד מאוד מאוד.

• תוכן חדש...