Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini One Vs. Audi A1

Fkl0ster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי A1 שוברת מפרקות?

גם המיני לא מסובבת ראשים, אבל לי אישית נחמד יותר לראות מיני, במיוחד את דגמי ה-S.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי כמה פעמים, לנסיעות לא קצרות, על מיני ONE 1.6 ידנית. לא זוכר שנה, אולי 2012. רכב מאוד מאוד מהנה לנהיגה, מרגיש מאוד נעים בפנים.

לי אישית הרגיש מאוד צוף, אבל זה כי אני גבוהה. אבל רכב כיפי במיוחד, הייתי מאוד שמח לאחד כזה.

פורסם
למה כואב? עניתי מכל הלב.

עלי שום מכונית שניתן לקנות כחדשה לא גורמת לקנאה.

מסכים איתך שהכל יחסי.

בפעם הבאה תבקש תגובות ממי שהתקציב שלו דומה לשלך או נמוך יותר.

היה לך כל כך נחוץ לבוא ולומר לכולנו שמיני או A1 לא עושות עליך רושם ושרק מכוניות מאד נדירות מרטיטות את נימי נפשך? או שדווקא היית משתוקק גם אתה לסמל נחשק במקום זה שיש לך באוטו כרגע ובהיעדר שכזה, נוח ונעים להנמיך קומתם של רכבים אחרים שעלו פחות משלך ובניגוד לו נחשבים יוקרתיים? בפעם הבאה, חסוך מאיתנו את תגובותיך המיותרות.
:idea:
פורסם

תמשיך להאמין שסמל זה עדות למשהו.

זה פורום פה. צפה לתגובות מכל מני סוגים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סמל זה עדות להכל.. בני אדם מקרינים כלפי אובייקטים את השווי שלהם. מה לעשות שהסמל של מיני שווה המון, הרבה יותר מפורד זה בטוח. הצורה חשובה מהתוכן; ובהקצנה לכך, הכל צורה - אפילו התוכן עצמו.

פורסם

בהצלחה עם הפילוסופיה הזו.

אם זו דרכך, אני מבין מה אתה מחפש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

"כוחו של הרוח נמדד בכמות האמת שהוא מסוגל לשאת" - פרידריך ניטשה.

אוראל, מי אמר שלא הלכתי כבר..? ;) יש הזמנה פתוחה, למען האמת. ועם זאת, הכל נתון לשנויים.

פורסם
"כוחו של הרוח נמדד בכמות האמת שהוא מסוגל לשאת" - פרידריך ניטשה.

אוראל, מי אמר שלא הלכתי כבר..? ;) יש הזמנה פתוחה, למען האמת. ועם זאת, הכל נתון לשנויים.

יאללה, בלי איומים. אם תשנה את ההזמנה לאודי, ארדוף אותך!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קבל:http://www.mini.co.il/model_filter/3doors_2015.pdf

כמו שאוראל יודע, אני מרייר על האאודי כבר מ-2012. :-) אפילו הזמנתי נסיעת מבחן וביטלתי ברגע האחרון ממש כשהחלטתי לזרוק הכל וללכת על מכונית מיני חסכונית. עכשיו כשיש את המיני החדשה הבחירה כבר לא ברורה כשהייתה; עם כמה שאני אוהב את ה-A1, המיני לא משאירה לה הרבה סכוי..

פורסם
קבל:http://www.mini.co.il/model_filter/3doors_2015.pdf

כמו שאוראל יודע, אני מרייר על האאודי כבר מ-2012. :-) אפילו הזמנתי נסיעת מבחן וביטלתי ברגע האחרון ממש כשהחלטתי לזרוק הכל וללכת על מכונית מיני חסכונית. עכשיו כשיש את המיני החדשה הבחירה כבר לא ברורה כשהייתה; עם כמה שאני אוהב את ה-A1, המיני לא משאירה לה הרבה סכוי..

בתגובה הראשונה שלי בפוסט רשמתי שאם לא מדובר בA1 עם הSTYLE אז ברור שעדיף מיני. לגבי הלינק שצירפת , זה כל המפרטים של כל הדגמים, מה הדגם שאתה מעוניין לקנות?

פורסם

אה, לא שמתי לב שהם הספיקו לאחד את הקטלוג של ה-One עם הקופר לכבוד 2015.. זריזים.

מדובר ב-SALT הידנית. למרות מה שהיא צנועה באבזור, זה עדיין עדיף בוודאות על פני האבזור שמגיע עם A1 ידנית ואפילו על פני האבזור שמגיע עם A1 אוטומטית (שתיהן ללא סטייל כאמור).

פורסם

אני גר באיזור שיש בו הרבה משתי המכוניות הנ"ל (הרצליה). ה A1 ממש מכוערת ברמת גימור הבסיסית, אף אחד לא מסתכל עליה. המיני קצת יותר חמודה, למרות שבדור האחרון הם קצת הרסו. אבל בכל מקרה אם זו המטרה שלך, אז במיני תקבל יותר מבטים (כל עוד אתה לא קונה אותה בצבע שמנת הבנאלי).

אלפא מיטו (אין מה לעשות אבל אלפה מסובבת ראשים (יש לי ותמיד היו לי ואני יודע שזה הרבה יותר מושך תשומת לב מכל אודי) מצד שני אני לא חושב שזה מה שאתה רוצה

היה לי מיטו תילתן במשך כמה חדשים, אף אחד לא הסתכל עליה. עם כל האהבה שלי למיטו, היא נראית כמו אוגר.

הג'ולייטה מושכת תגובות באופן תמידי.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...