Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini One Vs. Audi A1

Fkl0ster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני :)

רק אבי - תעשה טובה, תבדוק אם אפשר להזמין את ה-ONE עם חבילת איבזור משודרגת יותר ממה שמגיע (ב-SALT), בעיקר חישוקי סגסוגת על סט שמנמן יחסית. הטאסות על צמיגי אופניים גורמים למיני הזאת לעוול רציני מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האמת שחבר עם מיני קופר (חדשה) הזמין דרך פנצ'ריית הבית סט 17' איכותי במחיר די מצחיק. (לא רצה להשאר עם ה-15' המקוריים).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מגיב מאוחר אבל בכל זאת ההיתי באותה הסיטואציה שלך. הזמנתי מיני ואן ידנית שאמורה להגיע במהלך החודש.אצלי מדובר ברכב מהעבודה ומנסיוני המיני היא הטובה ביותר בקטגוריה, האודי מיושנת ובמיוחד מול המיני החדשה היא פשוט לא באותה רמה. למי שלא יודע הדור השלישי של המיני זאת מכונית שתוכננה מאפס והיא חדשה לגמרי. שורה תחתונה אם זאת ההתלבטות המיני מנצחת בקלות לי הכי חשוב היה נוחות והנאה מנהיגה ובשניהם המיני מנצחת בקלות את האודי, בעניין העיצוב זה בעיני המתבונן אבל גם כאן לדעתי המיני לוקחת בענק.

סט 17' בגדר חובה

עוד נתון מעניין הוא עם ציפיות נוסעת כמו קופר! ,7.9 שניות למאה!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

זהו, חציתי את הרוביקון... :twisted: הפור הוטל על המיני. 8)

שתי שאלות:

קרם או כתום?

ייצור באנגליה או ייצור בהולנד?

אשמח אם תנמקו את בחירתכם.

:idea:
פורסם
זהו, חציתי את הרוביקון... :twisted: הפור הוטל על המיני. 8)

שתי שאלות:

קרם או כתום?

ייצור באנגליה או ייצור בהולנד?

אשמח אם תנמקו את בחירתכם.

ראיתי את שניהם בלייב. את הכתום כמובן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ראשית תתחדש וסע בדרכים טובות!

שנית, אל נא תשכח את אוהדי הפנדה במאבקם הצודק..

שלישית, קשה להמליץ על מדינת הייצור, מעניין שמיני מאפשרים בחירה כזו, צריך לקחת בחשבון שהמפעל בהולנד חדש חדש לטוב ולרע ומול יתרונות של חדש יש לעיתים מחלות ילדות וחוסר ניסיון...

חוץ מזה, מיני חייבת להיות אנגליה בדיוק כמו שב.מ.וו. חייבת להיות גרמניה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על הפירגון!

לא אשכח את הפנדה! באיזה שהוא מקום, אני מרגיש צער.. הפנדה היא רכב כנה, לא מתיימר ומאד חמוד. היא נשארת אצלנו. מפחיד לחשוב שיכולתי לקנות שתי פנדות במחיר של המיני! :-o

בכל אופן, את הנעשה אין להשיב. אני יודע שמזומנת לי תקופה מאד נעימה ויפה עם המיני, שטומנת בחובה זכרונות יפים ובכל זאת, התחושה היא מרירה מתוקה. כבר לא אוכל לומר שמעולם לא היה לי רכב מיוחד (הכל יחסי..). זהו, הגשמתי חלום ילדות!

לגבי ארץ הייצור, זה אולי יישמע מצחיק, אבל קראתי קצת על ההיסטוריה הקדומה של הולנד לעומת אנגליה. הולנד "קרובה" יותר לגרמניה לא רק במובן הגיאוגרפי, אלא גם זה התרבותי. העובדה שהיא יוצרה שם ולא באנגליה מניחה יותר את הדעת, אם כי אני משער שאם ישנם הבדלים, הרי שהם מינוריים ביותר.

:idea:

• תוכן חדש...