Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini One Vs. Audi A1

Fkl0ster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא קראתי את כל התגובות, מפאת מחסור קל בזמן, אבל רק רציתי להתריע - הA1 עברה לא מזמן מתיחת פנים והדגם המחודש צפוי להגיע בקרוב לארץ.

מנסיון העבר עם צ'מפיון, הדגמים מתוחי הפנים מקבלים איבזור טוב יותר.

וכנראה שאודי גם טיפלו קצת באיכות החומרים שבפנים הרכב.

יחד עם זאת, לאור הניסיון האישי, מבחינת איבזור הA1 הסטנדרטי די מאכזבת, ובראייה לאחור - לא הייתי ממליץ לרכוש אותה בלי חבילת הסטייל.

(למרות שהבנתי שהיום היא כבר מגיעה עם מסך MMI ודיבורית BT כבר בגרסת הבסיס)

אני לא יודע מה המחיר שיוצאת המיני מהסוכנות, אבל באודי בהחלט ני

עריכה אחרונה על ידי Discover

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מכונית "צעירה" שתהיה מוכרת על ידי כל עובר אורך ברחוב ותגיד עליך שאתה נוהג ברכב מיוחד אין הרבה. בטח לא בטווח של ה-130 אלף שח. לדעתי אם הפרמטר זה הכרה ביחודיות יש לך רק 4 אופציות מיד ראשונה:

אלפא מיטו (אין מה לעשות אבל אלפה מסובבת ראשים (יש לי ותמיד היו לי ואני יודע שזה הרבה יותר מושך תשומת לב מכל אודי) מצד שני אני לא חושב שזה מה שאתה רוצה

פיאט 500 קבריולט (אני מאוד אהבתי, ולמי שאוהב לנסוע עם גג נפתח הרכב ממש חמוד, אבל בטח תגיד שזה רכב של בנות)

אודי A1 בגלל שזה אודי שהוא מותג יותר יקר משאר בנות ואג והוגדר מראש כרכב פרימיום (אני אישית חושב שזה הרכב הכי פחות יפה ומעניין מכל ה-4, ובנוסף מנסיעת מבחן ממש שנאתי אותו) אבל אם הסביבה שלך שופטת רק פרמטר של "כסף" לפי משקל אז אולי זה הרכב הכי "בולט"

מיני ! (גם מיוחדת, גם יודעים שהיא כזאת, גם יודעים שהיא יקרה, גם מסובבת ראשים, גם הכי ספורטיבית) - שוב מניסיון כי יש לי גם כזאת

באפריל עמדתי לפני אותה דילמה ובחרתי מבין כולן במיני - אני לא מצטער לרגע. מבחינה דינמית אני נהנה ממנה מאוד מאוד מאוד.

בחנתי את האופציות האחרות שהעלת בשרשור השני שקישור אליו צירפתי. בגדול, עם כמה שאני אוהב את אלפא – ושמור לי מקום מיוחד בלב למותג הזה – המיטו הבסיסית לא מספקת את הסחורה במרבית הסעיפים שהצבתי. מעניין שאתה אומר שהיא מסובבת ראשים – הרי היא כבר לא נדירה וגם נחשבת "ישנה" מבחינה עיצובית.

ה-500 חמודה מאד וגג הקבריו מוסיף לה המון חן שממילא יש לה, אבל אי אפשר שלא לשים לב שהיא מרגישה נחותה ליד האחרות שציינו כאן. היא בנויה על פלטפורמת הפנדה וגם היא מרגישה כבר "ישנה" מבחינה עיצובית. הגג המשתפל הוא לא קבריו מלא ושילוב המנוע\גיר שיש לפיאט להציע לא עומד בתחרות הקשה בסמגנט הזה.

כמו כן, האיטלקים לא עומדים בתחרות בכל הקשור לאיכות חומרים, הנדסת אנוש וגימור. יש לי איטלקייה ואני יודע איפה חולשותיה. לגרמנים יש אדג' שלא ניתן להתעלם ממנו.

ה-DS3 מעניינת, אבל היא מזכירה יותר מידי את ה-C3 עליה היא מבוססת והיא גם לא מטורבתת. לא טורבו, לא קונה. אותו דבר לגבי האופל אדם. כאן יש איכות גבוהה, יחסית לאיטלקיות, אבל אין טורבו!

מה שאומר, שנשארתי עם האאודי והמיני...

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
בחנתי את האופציות האחרות שהעלת בשרשור השני שקישור אליו צירפתי. בגדול, עם כמה שאני אוהב את אלפא – ושמור לי מקום מיוחד בלב למותג הזה – המיטו הבסיסית לא מספקת את הסחורה במרבית הסעיפים שהצבתי. מעניין שאתה אומר שהיא מסובבת ראשים – הרי היא כבר לא נדירה וגם נחשבת "ישנה" מבחינה עיצובית.

אני גר באזור שמשום מה כמות האלפות בו גבוה פי כמה מיחסם באוכלוסיה ולא עובר יום בלי לראות 2-3 אלפות בנסיעה ועוד 4-5 חונות. עדיין רואים לא מעט אנשים שממשיכים את המבט אחרי הרכבים. באזורים בו האוכלוסיה מעורבת יותר ויש פחות אלפות אז התופעה בולטת עוד יותר. העובדה שהרכב ישן כבר יחסית היא נכונה עבורנו ולא בהכרח עבור רוב התושבים.

זה אותו דבר גם עם יגואר, גם כאלו בני 10-20.

זה נכון גם לגבי סמארט ומיני.

מעולם לא ראיתי אנשים במעברי חציה מסתכלים על אודי לדוגמה.

אני ממשיך להמליץ לך על המיני :) הכי הרבה סע בה שנה ותחליף שוב :)

פורסם

תיקון קל, יש גרסת טורבו לDS3 , משודכת רק לגיר הידני.

מנוע 1.6 THP עם 156 כ"ס, כנראה פרינס הידוע לשמצה.

עוד חסרון זה המחיר הגבוה יחסית לשני האחרות.

פורסם

אומנם אין לי ניסיון מעשי עם אחד הרכבים האלה אז איזה מהם יותר טוב אני לא יכול להגיד לך,אבל אם אתה מחפש רכב לא שיגרתי,יפה,ואחד שכשהייתי עובר לידו הייתי אומר לעצמי שאני רוצה אחד,לך על המיני.

פורסם
מה לגבי ה-OPC החדשה ?

אתה מתכוון לזו שהוצגה ב-2006? היא הארדקור לשימושים שלי ויותר מתחרה של אבארת' והגרסאות הספורטיביות של המיטו, האאודי והמיני.

:idea:
פורסם
אני גר באזור שמשום מה כמות האלפות בו גבוה פי כמה מיחסם באוכלוסיה ולא עובר יום בלי לראות 2-3 אלפות בנסיעה ועוד 4-5 חונות. עדיין רואים לא מעט אנשים שממשיכים את המבט אחרי הרכבים. באזורים בו האוכלוסיה מעורבת יותר ויש פחות אלפות אז התופעה בולטת עוד יותר. העובדה שהרכב ישן כבר יחסית היא נכונה עבורנו ולא בהכרח עבור רוב התושבים.

זה אותו דבר גם עם יגואר, גם כאלו בני 10-20.

זה נכון גם לגבי סמארט ומיני.

מעולם לא ראיתי אנשים במעברי חציה מסתכלים על אודי לדוגמה.

אני ממשיך להמליץ לך על המיני :) הכי הרבה סע בה שנה ותחליף שוב :)

שברתי לפחות ל7 אנשים במעבר חצייה את המפרקת עם הA1 שלי רק השבוע, על מה אתה מדבר?

מה זה מיטו בכלל? פיאט בראבו עם סמל של אלפא. אוטו מכוער שרק התג מחיר המוגזם שלו גורם לאנשים ( כמוך) לתפוס ממנו.

פורסם

כלומר, בניגוד לסקודה ראפיד/VW פולו/איביזה שאתה נוהג עליה? תעבור הלאה, טענה נגד שיתוף פלטפורמות היא לא משהו שכדאי לואגיסטים להעלות. ואגב, זו לא בראבו, אלא פונטו (וקורסה). אגב, אני מסכים שהיא מכוערת, בדיוק כמו ה-A1 :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באופן כללי השרשור הפך ל"חיים בסרט".

ספציפית לבקשתך:

אני רוצה שיסתכלו ויגידו "הייתי רוצה כזו לעצמי" ולא "איזה אוטו מוזר הבנאדם בחר".. ;)

עלי תעשה רושם כזה עם E-Type. לא עם A1. וגם לא עם ONE.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

למה כואב? עניתי מכל הלב.

עלי שום מכונית שניתן לקנות כחדשה לא גורמת לקנאה.

מסכים איתך שהכל יחסי.

בפעם הבאה תבקש תגובות ממי שהתקציב שלו דומה לשלך או נמוך יותר.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...