Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחדשתי בסוויפט ידנית מהניילונים אך מהרגע הראשון אני שומע רישרושי פלסטיקה או זכוכית מרגיזים שבאים והולכים. בתחילה חשדתי שזה מאזור הגג ואחרי שפרקו אותו במוסך חשבתי שנפטרתי מזה אבל מסתבר שזה ממשיך. היות שזה כאמור בא והולך אין לי מה ליסוע למוסך כי חוק מרפי קובע ששם זה ילך ובדרך הביתה זה יחזור.

שמתי לב שלפעמים אני נותן מכה לדלת או פותח חלון וזה מפסיק אבל אז אני שומע את זה ממקום אחר... בשורה התחתונה, כיון שאני לא חושב שסוזוקי מייצרים רכבים חדשים עם קולות כאלו עלה לי בראש שאולי המקור הוא בהתקנות שהוספתי בדגש על מרימי שמשות. יצויין כי אני נתקל ברעש לרוב בכבישים עם מהמורות או ישנים.

קראתי וחפרתי פה והבנתי שאיטום ואקוסטיקה לא יפתרו לי את הבעיה. אשמח לעצתכם כיצד להתמודד עם זה. יש לי אוזן רגישה מאוד לסאונד וזה מחרפן אותי בנסיעה.

ניסיתי לפרק את הפלסטיק של אחת הדלתות אך לא הצלחתי.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Mimi111
כתיב
פורסם

קודם כל אתה חייב לאתר את מקור הרעש - בלי זה אתה עלול לפרק את כל הרכב סתם, לשבור קליפסים שהם בעקרון חד פעמיים ואז לקבל עוד יותר רעש וזמזומים.

יתכן גם וזה בדיוק מה שקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה נשמע כמו רעידה של חלון לפעמים או רעידה של פלסטיק וזה בכל פעם מגיע מכיון אחר או מכמה במקביל ולכן אני חושד במרימי שמשות.

פורסם

רעידות וקרקושים בדרך כלל פוסקים כשנוגעים (אם ניתן) בנק' הסוררת.

קח איתך מישהו, תן לנהוג ותוך כדי נסיעה נסה לברר מאיפה זה בא, אם עלית על זה תראה איך אתה מחזק את החלק הסורר.

SCANSPEAK

פורסם

אילו התקנות מקומיות בדיוק, בוצעו ברכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור פתחו לך כמעט את כל הפלסטיקה ברכב וכנראה עבדו כמו חיות ושברו שם ים של קליפסים וגם בטח לא הידקו שום דבר למקום שלו כמו שצריך.

Pioneer TS-X150

פורסם
בקיצור פתחו לך כמעט את כל הפלסטיקה ברכב וכנראה עבדו כמו חיות ושברו שם ים של קליפסים וגם בטח לא הידקו שום דבר למקום שלו כמו שצריך.

מה ההמלצה המעשית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגלות מאיפה מגיע הקרקוש, למצוא את הקליפסים השבורים, להזמין אותם מאיביי או מסוזוקי בארץ ולהחליף.

אתה כותב שזה מהדלת, כבר יש לך כיוון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קפצתי למרכז ההתקנות. פתחו את הדלתות והראו לי שמרימי השמשות מהודקים היטב. אני לא מרגיש בנוח להגיע למוסך כי הרעשים באים והולכים וחוק מרפי שזה לא יתרחש במוסך. אני מחפש בעל מקצוע לאיטום/ התקנת ספוגים/ אן כל מומחה שיכול לגאול אותי מרעש הרעידות הפלסטיקיות.

עדיפות באיזור ירושלים.

ד.א. האם יש דרך לגרום לשמשות בדלתות להיות יותר מהודקות למסילות שלהן?

פורסם

אתה יכול לבודד את כל הרכב ועדיין לשמוע זמזומים וקרקושים אם לא פגעת במקור הבעיה - אתה חייב קודם כל להבין מאיפה הרעשים העיקריים מגיעים - מרכז הרעש, האפיסנטר כפי שקוראים לזה בתחום הרעידות.

שני המומלצים העיקריים בתחום יהיו יוסי אלפיין או ישראל ג'וניור - אני גם ממליץ בחום להתייעץ עם ספונסר הפורום ESIMPEX בהודעה פרטית - אמנם עדיין לא נתקבלו חומרי הבידוד אבל מדובר בבן אדם עם נסיון מטורף בבידוד רכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי בחייאת בוא לא נכתוב דברים מתלהמים. יכולה להיות בעיה מאוד פשוטה רק צריך זמן וסבלנות לשבת עם בעל מקצוע שיעלה על הרעש.

הרעשים הללו יכולים להוציא את החשק מהרכב. אין צורך להכנס לסדרת בידודים והוצאות.

חפש בעל מקצוע עם סבלנות ורצון לפתור את הבעיה.

פורסם

רק אל תגיד לי שאתה עשית ברכב את ההתקנות המקומיות :-D

(הרכב היה יוצא טוב מהמצב שלו בזמן שיצא את המפעל).

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשפתחו את הדלת, ניסו לנער אותה ולבדוק מאיפה מגיע הרעש או שסתם הראו לך עם היד שהרכיב שהם התקינו יציב וזהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...