Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני לחייל עד 30-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

ברשותי כרגע פולו 1.4 שנת 2005 עברה עד כה 100K. האוטו מגיע לצריכה של 1.11-1.10 שזה ממש יקר לי כרגע מבחינת הדלק.

אני חייל ואני מחפש משהו יותר חסכוני,הפולו מאוד נוחה לנסיעה נוסעת מצוין ומשבשת מהמורות דיי בכיף ובקופצניות . מחפש לא לרדת ברמה אלא לעלות.. עד כה נסעתי על

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
פורסם

אל תחליף רכב, תחליף הרגלי נהיגה.

פולו כזו (אוטומטית?), יכולה קצת יותר חסכונית. לעומת זאת ברוב המשפחתומטיות הנפוצות צריכת הדלק מאוד דומה.

אם אתה רוצה משהו מאוד מאוד חסכוני, אתה צריך דיזל ידנית - נגיד C3, סקודה פאביה, רנו מגאן...

לדעתי אם המכונית שלך שמורה היטב ונראית טוב, חבל להחליף, זו מכונית אמינה וטובה ו- 100K זה כלום עבורה.

ולגבי "

מאוד נוחה לנסיעה נוסעת מצוין ומשבשת מהמורות דיי בכיף ובקופצניות" - סע קצת ברנו ותראה מה זה נוחות נסיעה ושיכוך מהמורות...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

איזה צריכה אתה מצפה ברכב החדש?

מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני מצפה לצריכה של 1.13 לפחות, מעדיף אוטומט בגלל הפקקים והעליות,לא נעים להיות בפקק על הבוקר עם אוטו ידני בעליה. יש לי חבר בבסיס עם פאסט 2005 מנוע 2000 והוא עושה 1-9.5. נשמע לכם הגיוני שאני עם מנוע 1400 ועושה 1.10?

האוטו לא שמור מבחינה חיצונית כולו מכות קטנות ובפנים הכל עובד אבל כל הכיסוי של הדלתות יוצא כל הזמן. (שום נזק לא נעשה בזמן שהאוטו היה אצלי.)

הרגלי הנסיעה שלי הם בסדר גמור. המסלול שלי הוא טבעון-רמת דוד שבדרך אני לא עובר את ה80 קמש בלי קיקים והאצות בזק.. אני לא ילד צעיר שמחפש לעשות פוזות ליד חברים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
פורסם

אוטומט וחסכוני לא הכי הולך ביחד,

אבל אם אין לך בעיה עם גיר רובוטי, שווה לנסות פיאט פנדה רובוטית או פיאט גרנדה פונטו רובוטית.

הפונטו מכונית מאובזרת, בטיחותית ומרווחת כמו הפולו שלך.

הפנדה יותר מיושנת וצפופה אך גם כן לא רעה.

רצוי לבצע נסיעת מבחן על הרכב כדי לראות האם מתאים לך, אופי התפעול של גיר רובוטי שונה מגיר אוטומטי סטנדרטי, יש לקחת בחשבון שהוא גם נוטה להתדרדר לפעמים, כי אחרי הכל גיר רובוטי הוא בסך הכול גיר ידני שההילוכים בו מועברים על ידי רובוט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היום אני נוסע לבאג'ט כדי לראות מה מציעים שם,יש לי הנחה דיי גדולה שם.

חשבתי על יונדאי I10 נראה מה עוד מציעים שנכנס בתקציב.

פורסם

רכב אוטומט אחר יעשה נניח 1:13, במידה ואתה נוסע פחות מ-12K ק"מ בשנה אז ההפרש יהיה בערך 60-80 ש"ח לחודש. הפרש ממש זניח בשביל להחליף רכב.

אם מאה שקל גג יעשו לך את ההבדל, תעזוב את הרכב וסע באוטובוס ורכבת.

אם כבר חסכון לך על ידני, גם אני נוסע בפקקים ועליות בבוקר בירושלים על ידני, מתרגלים לזה מהר ולומדים להנות מהחסכון בדלק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...