Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוטה להסכים עם איש המכירות, אך הרכב נראה מוזנח ובשילוב עם התאונה מאחור הייתי עובר הלאה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתה מדבר על רכב לא סחיר + תאונה שאולי אין לה משמעות בטיחותית אבל יש לה משמעות כספית. הרכב הזה צריך להימכר ב 50% מתחת למחירון, ואני לא מגזים.

כשאתה אומר "איש מכירות" - למי אתה מתכוון? הרכב הוא שנת 2008 (או 2006? לא ברור מהתמונה), סביר להניח שמדובר במגרש מפוקפק או שמבחינת המגרש היה כאן שיחוק לא נורמלי על עסקת טרייד-אין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה"פח האחורי" המולחם הוא חלק מהשלדה, כן כן, לרכב הזה יש פגיעת שלדה,

איך אפשר להבין את זה? זה כתוב תחת "משמעות גבוהה"! לא "נמוכה" ולא "שולית"!

אין מה לחפש באוטו הזה בשום מחיר, הייתי מציע לך לצעוק חזק על איש המכירות, אבל זה לא יחזיר את עלות הבדיקה.

פורסם

לא הייתי סומך ידיי על דיברתו של איש המכירות (על זו של פחח מומחה - כן).

אגב - זו בדיקה שאתה הזמנת או החברה המוכרת ? (אתה מכיר את התקליט שלנו - שבמידה והבדיקה הוזמנה ע"י החברה - היא איננה שווה את הנייר עליה כתובה).

יש לרכב ירידת ערך - זה בטוח, וגם אם אין פגיעת שילדה - אזי התאונה אמורה להרתיע קונים (ירידת מחיר).

לדעתי (ומקווה שלא אתה בדקת את הרכב בעצמך) - חפש לך רכב אחר.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב הוא מלבינסקי טרייד, וזו בדיקה שהם עשו לרכב כשהם קנו אותו.

דבר אחד אני יכול לומר לזכותם - הם לא מייפים בדיקות.

פורסם

הם לא מייפים, אבל אני נוטה להסכים עם noogie. הלחמה בפח האחורי , ליקוי בעל משמעות גבוהה.

לא הלחימו כנף או דלת, כאלה דברים מחליפים או צובעים.

ממש מוזר שרכב כזה הגיע למגרש שלהם. 3 פעמים הייתי שם, פעם אחת קניתי מהם, אף פעם לא נתקלתי ברכב עם תאונת שילדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...