Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הפולו. היא יותר פראית ומושחזת. מניסיון בנהיגה על שתיהן.

אני גם עם הפולו

בעיקר בגלל היציבות

על הפולו עוד לא יצא לי ליסוע בתור הנהג, אבל כשנהגתי בשירוקו היא היתה יציבה מאוד.

אתם אומרים שהפולו יותר יציבה ממנה?

אם אפשר פירוט של דברים אחד מול אחד של הפולו מול השירוקו?

Mazda3 2014

פורסם
אתחיל בקטנה. הפולו מהירה וחזקה יותר אבל השירוקו יפה בהרבה.

לא מדויק. לפולו אמנם מנוע 1.4 עם 180 כ"ס ו- 25.5, אבל בשירוקו יש כמה גרסאות למנוע 1.4tsi:

122 כ"ס ו 160 כ"ס עם 24.5 קג"מ (לא הבדל משמעותי), שלא לדבר על זה שלשירוקו התנהגות כביש ספורטיבית הרבה יותר טובה מהפולו GTI. לדעתי אם תיקח את השירוקו עם ה160 כ"ס יהיה לה יתרון משמעותי על הפולו והיא תהיה מהנה יותר לנהיגה,

וגם יפה יותר לטעמי, וגם יש אופציה לגיר ידני מה שבפולו אין עד כמה שאני זוכר.

פורסם

שירוקו הרבה אבל הרבה יותר יציבה, לא נפלתי מרמת אחיזה של פולו המדוברת. מה שכן, פולו למרות שהיא קטנה היא יותר שימושית אם זה שיקול גם אז...

מנוע 1.4 160 כוח של שירוקו הרבה פחות אמין מ 122. ממליץ על שירוקו, אם יש אפשרות ל 2.0 גם על חשבון השנתון אז זו האפשרות האולטימטיבית.

פורסם
לא מדויק. לפולו אמנם מנוע 1.4 עם 180 כ"ס ו- 25.5, אבל בשירוקו יש כמה גרסאות למנוע 1.4tsi:

122 כ"ס ו 160 כ"ס עם 24.5 קג"מ (לא הבדל משמעותי),

מה לא מדוייק פה? מכיר את שתי הגרסאות של השירוקו ו 160 על משקל כבד יותר חלש מ 180 על משקל קל יותר. מתמטיקה פשוטה.

לא כתבתי שהפולו חזקה בהרבה. כתבתי שהיא חזקה יותר ונראה לי שגם הסכמת עם זה.

פורסם
לא הבנתי אז השירוקו 1.4 אמינה יותר?

יש שירוקו 1.4 עם 122 כ"ס שהוא בעל מגדש טורבו בודד, המנוע הזה לא הציג בעיות מיוחדות כלשהן לאורך השנים.

המנוע שיש לשירוקו 160 כ"ס הוא 1.4 עם מגדש טורבו ומגדש על, אותו מנוע שיושב בפולו GTI, איביזה FR ואיביזה קופרה/בוקהנגרה, כמובן הבדלי כ"ס בהתאם לדגם, אבל ההבדל הוא בתוכנה בלבד למיטב ידיעתי, מנועים אלו הוחלפו פעמים רבות, אז כשיש ספק באמינות של הDSG, חבל להוסיף על זה גם מנוע שלא הוכיח את עצמו.

• תוכן חדש...