Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לא מדוייק פה? מכיר את שתי הגרסאות של השירוקו ו 160 על משקל כבד יותר חלש מ 180 על משקל קל יותר. מתמטיקה פשוטה.

לא כתבתי שהפולו חזקה בהרבה. כתבתי שהיא חזקה יותר ונראה לי שגם הסכמת עם זה.

בדיוק, הפולו לא חזקה בהרבה. כשכתבתי לא מדוייק התכוונתי שזה שלפולו יש איזה 20כ"ס יותר מלשירוקו עם ה160כ"ס זה לגמריי לא אמור

להכנס בשיקול לגבי כוח כי זה ממש לא משמעותי בהתלבטות בין שני הרכבים, ויש פה קצת מעבר למתמטיקה פשוטה של כמה כ"ס לכאן או לכאו- לזה התכוונתי

פורסם

השירוקו כובשת אותי ואני נמס מהמראה שלה, אם זה משהו שלוקח המון צד בבחירה שלך, כמו כן לא חסרות סדנאות שיפורים לרכב הנ"ל שיביא אותך לתוצאה נאה ביותר.

אני אישית הייתי הולך על השירוקו, ידנית.

יש לי מעט נסיון עם הדגם 160 וממה שאני יודע שהמנוע שם פחות אמין מה 122 (בדיקות ברשת גם אומרות כך)

Opel Adam S 2017

פורסם

זה אותו המנוע כמו בפולו, כך או כך הוא לוקח כביכול סוג של סיכון. לך עם הלב במקרה הזה, במידה ואתה נעול על 2 האופציות האלו בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...