Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שען טוב באיזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי שעון מכני (מזוייף של Patek Philippe) שאני מעוניין לתקן אצל שען.

השעון המדובר עושה בעיות, הוא מזייף ב-5 עד 10 דקות ובמקרים יותר גרועים בהפרשים של שעות, עד שמכוונים וחוזר חלילה.

כמו כן מחוגי התאריך מקולקלים/שבורים, אז אני אשמח לאחד כזה שגם יודע לאלתר חלקי חילוף. וגם רצועה מעור חדשה לא תזיק.

הצעות כמו לקנות שעון חדש לא יתקבלו בברכה, מהסיבה שאין לי את המשאבים עכשיו לחדש (חייל משוחרר) ועוד סיבה שאני ממש

אוהב את השעון הזה. בקיצור, אם אתם מכירים שען באיזור רחובות-ראשל״צ-ת״א, אני יותר מאשמח לשמוע על כך.

אגב, אם מישהו מצליח להבין מה המחוגים בעיגול האמצעי אומרים שיגיד לי, כי אני שובר את הראש ולא מצליח.

IMAG4638.jpg.IMAG4640.jpgIMAG4639.jpg

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

בתל אביב, לא רחוק מבית הקפה של לוואיט ליד אלנבי יש שען טוב. על הפינה של רח'הרכבת עם ברזילי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נראה כמו ימים, תאריך והאמצעי מחוג 24 שעות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אמנם לא רצית הצעה לשעון חדש, אבל בכל זאת, כנס לאתר של BANGGOOD ותקנה שעון ברמה הזאת ואפילו יותר טוב ב 15-20 דולר.

הרבה פחות ממה שיעלה לך תיקון.

רק דוגמא אחת - 17 דולר כולל משלוח.

SKU132305(5).jpg

SKU132305(4).jpg

• תוכן חדש...