Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיצר הייתי בבנק(לאומי) מציאים לי 3.4%(כולל צמוד למדד+פריים) היא אמרה לי על 40K שאני יקח אני יחזיר 43300... למשך 5 שנים, נישמע לי הוגן.

אז אני כניראה יקח את זה השאלה עכשיו מה להביא, אבא שלי אמר לי שהוא יכול לעזור לי להשיג במחיר מציאה סיטרואן ברלינג או פיאט קונקט(שנים 2008-2009)

פורסם

חפש לך פיאט גרנדה פונטו ידנית, לא תהייה שחוקה כמו מסחרית עתיקת יומין, בלי הוצאות אחזקה של דיזל (מנוע פשוט בלי טורבו ובלי כלום), בלי בעיית מרווח של רכבי מיני ועם חלפים זולים. בתקציב שלך אני חושב שנכנסות כאלה ממודל 2012.

פורסם

למה אתה מתעקש לקנות מסחרית שלא תהיה נוחה ושעבדה קשה מאוד?.

יש לך המון אופציות טובות, החל מרכבי סופר מיני טובים ומשפחתיות דיזל והיברידיות שיהיו הרבה יותר בטוחות, נוחות, שקטות וכניראה גם אמינות.

פורסם

שאלה, האם הרכב שכבר יש לך מתוחזק כמו שצריך ותקין מבחינות אחרות? אמרת שאתה אוהב אותו, הוא נוח ומתאים לשימושים שלך.

אם הוא לא עשה לך בעיות עד עכשיו והבעיה היחידה היא מנוע תקול שקול להחליף מנוע ולהמשיך לנסוע. זה לא זול, אבל לא תצטרך להכנס לבורות עם הלוואות ותשאר עם רכב שאתה כבר יודע מה מצבו ומה הוא מצריך כדי להשאר על הכביש לעוד עשות אלפי ק"מ.

פורסם

חשבתי להשאיר את הרכב כי הקסרה שלי באמת שירתה אותי יופי טופי 5 שנים כשכל יום 150 קילומטר, אבל אם כבר הלך מנוע והגיר פה ושם קופץ המכונאי אמר לי שעכשיו יש גם נזילה מהשמן הגה ועוד כל מיני דברים קטנים, אני חושב שאני יתקדם.

בקשר ללמה אני מחפש מיני מסחרית... אני רוצה רכב שאני יוכל לשים את העגלה של התינוק מאחורה ועוד איזה כמה דברים, בסיטרואן העגלה היא כל תא המתטען...

מה אני מחפש?

רכב שיהיה אמין חסכוני בדלק כי הוא הולך לעשות 150קילומטר ליום, מתאים להסעה של 4(כולל אותי)מבוגרים ביום יום, עדיף שיהיה קצת חזק כדי לא לעלות עליות ב50 קמ"ש אבל פחות קריטי, משהוא שאפשר לקחת לטיול עם קצת ציוד... תקציב 40 עד 50(עדיף כמה שפחות)

פורסם

אני לא חושב שתהיה לך בעיה להכניס את העגלה של התינוק במכונית משפחתית, לזה היא מיועדת. מה גם שמסחריות שתקציב הזה מאוד מבוקשות ורובן קרועות.

מה גם שהגב שלך ייקרע, אתה צריך לחשוב על זה ש 150 ק"מ ביום זה ה-מ-ו-ן. הסיטרואן שלך נוחה, אי אפשר להשוות את הנוחות שלה לשל מסחרית.

פורסם

הייתי באלדן והציעו לי קרוז 2011 76K קמ"ש ב 46K

ופלואנס 2011 120K קמ"ש ב- 50K

שני הרכבים ניראים כמו חדשים...הרוז ניראה ממש מפנק...

פורסם

השרשור הזה רק נהיה פחות ופחות מובן. משהו לא מתחבר בכלל.

בהערכה צנועה אתה נוסע 40 אלף ק"מ בשנה. אם תמצא את עצמך עם רכב שעושה 1:13 ממוצע, אתה תשלם באזור ה24 אלף שקל על דלק בשנה, בהנחה והמחירים לא ישתנו משמעותית.

אם הצלחת לארגן הלוואה בתקציב הזה ואתה לוקח רכב שכבר עבר 25-35 אלף בשנה מיליסינג, מה ישאר לך? ומה עם טיפולים?

נשמע לי כמו משימה בלתי אפשרית.

בליסינג מימוני גם יש מגבלת ק"מ?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

טוב בוא נדייק.

מקום העבודה שלי רחוק 75ק"מ (150 הלוך חזור) מהבית שלי אני נוסע בערך פעמיים בשבוע למשרד ברכב שלי(לפעמים 3 אבל כימעט ולא)

הרכבים הם בנזין לפי מה שהבנתי, אלו רכבים לקניה כמובן

** הקרוז זה הדגם של ה 124 כ"ס

הערכה שלי שאני עושה 2000 קילומר בחודש, סליחה אם הטעתי(אני גם בדרך כלל מסתכל על המצב החמור ביותר)

** 90% מהנסיעות שלי זה בין עירוניות

רק תדעו שאני מעריך מאוד כל תשובה וכניראה יהיה משקל רציני בהחלטה שלי כי אני לא ממש גאון ברכבים.

עריכה אחרונה על ידי perigold81
פורסם

quote_icon.png bobi כתב: viewpost-left.png

אם זה מעניין מישהו, באוצר החייל הציעו לנו הלוואת סטודנט עד 48 אלף בפריים פלוס חצי אחוז בעד 48 תשלומים ואז אין שיעבוד על הרכב

זאת אחת ההלוואות הכי משתלמות ששמעתי עליהן. אני לא מבין למה כ"כ הרבה אנשים לוקחים ליסינג על מיני\סופר מיני כשיש כאלה תנאים להלוואה ללא בטוחות.

תיקון טעות. הציעו לנו באוצר החייל הלוואת סטודנט עד 40 אלף ש"ח בריבית של פריים פלוס 0.75 בפריסה של עד 48 תשלומים בלי שעבוד ובטחונות.

פורסם

לגבי הלוואות:

אני לקחתי מהבנק הלוואה של 60 אלף בפריים ל-5 שנים. בלי שעבודים, בטחונות, ערבויות וכ"ו. כל זה היה במיילים מול הבנקאי שלי, אפילו בלי לגשת לסניף. את ההלוואה קיבלתי יום למחרת הבקשה לחשבון. קצת משא ומתן, זה הכל. היום הבנקים רק מחפשים לתת הלוואות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקנה פלואנס בנזין. הרכב לא חסכוני במיוחד ועגלתי. הדיזל לעומת זאת מומלץ. 1/16 צריכה משולבת וביצועים יפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...