Jump to content

perigold81

  • הודעות

    81
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי perigold81

  1. עכו דווקא סבבה... אני רוצה לעשות אישור קו ברכב, טיפול 10K והחלפת חגורת טיימינג, בקשר למפתח אני רוצה לעשות שכפול(יש לי כרטיס אחד אני רוצה שיהיה אחד לחרום) היום התקשרתי למוסך הנעות בכרמיאל, בקשתי הצעת מחיר אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו, ברכב הקודם שלי טיפלתי בעכו גם(היה לי סיטרואן), מה הקשר שלך למוסך או שאתה מטפל שם רכב כל שהוא?
  2. כמו שהכותרות אומרת, איפה אני יכול לטפל בזול ובאמינות בצפון במגאן שלי?? עדיפות כמה שיותר קרוב לכרמיאל... עוד שאלה על הדרך כמה יכול לעלות לי יצירת מפתח\כרטיס חדש לרנו??
  3. אפשר לסגור דיון, בצעתי עימות נתונים מול המוכר, תודה לכולם.
  4. הרכב במצב מעולה, אחרי בירורים והבנה הבנתי שדי עשיתי עיסקה שווה וגם המוכר, בנוסף יש לי טסט בקרוב... קיצר אני מרוצה וגם המוכר
  5. אתם יודעים מה, עזבתי.. יאללה דווקא מאוד אוהב את הרכב נ.ב. אני חייב לציין שהפורום הזה מאוד מועיל וחברותי, אם אנשים ישאלו אותי איפה מתחילה קניה אני יגיד ב"קראס פורום"
  6. הטופס שהוצאתי בסופרפארם כותב שבאמת שמיום חמישי הרכב שלי, אין על שיעבוד,בעלות סוחר או ביטול, היה שייך בעבר לשני חברות, כשהאחרונה החזיקה את הרכב הזה כימעט 3 שנים... מה עוד מאוד מעניין בנתונים שם שהרכב לא נסע השנה כימעט בכלל!! 2000 קילומטר 10 חודשים
  7. יש מצב שזאת הודעה אחרונה שלי בפרום או משהוא.. כל הודעה שאני כותב פה יש לי עבירת פורום, ככה שאם אני מפסיק לענות זה ביגלל שאיזה מערכת גאונית החליטה לסנן אותי סופית... הינה התמונה של העברת בעלות
  8. סבבה מצלם ושולח
  9. לא העלתי ביגלל שאני לא רוצה לעלות פרטים לזיהוי אבל כל שאלה שנשאלה עניתי בצורה מלאה, מזה משנה לך אם מספר הרכב הוא 77-777-77 או 66-666-66 מזה משנה לך אם לבעלים קוראים גוני ווקר או באגס באני?
  10. הייתי בסופר פארם, הוצאתי פרטים, בעל הרכב שמכר לי היה חברה שהחזיקה את הרכב 3 שנים, לא גנוב לא בבעלות סוחר ולא מבוטל(לא יודע מה זה אומר) על השם שלי באמת מאותו רגע בדואר שהייתי. "סולל דרך" מה שכתבת זה הפחד הכי גדול שלי... למרות שאם יגיע למצב של משפט אז הפקידה בדואר שותפה למעשה וניצלה אי הבנה שלי בעיניין.
  11. נגיד אני הולך ורואה שאני רשום על הרכב, לא יכול לבוא לי עוד כמה ימים מישהוא ולהגיד שמכרו לו את הרכב...? הרכב לא גנוב לפי האתר של המשטרה ואין עיקולים לפי המחשב של הדואר, ואין עוד קישקושים לפי מסמך נוסף של הדואר שעלה 70 שקל...
  12. תודה על ההשקעה בתשובה, למכון הגעתי בעצמי, בעבר עשיתי שם בדיקה לרכב(לפני 5 שנים והם רצחו את הרכב, אני באמת ילך לסופר פארם פה בכרמיאל יראה אם יש מכונה כזאת באמת.. אני יגיד את החשש האמיתי שלי -> אדם שהרכב לא שלו מכר לי את הרכב וביגלל שהכל כל כך קל במדינה אז הוא הצליחה, מה שרק שובר לי את התאוריה הזאת זה שהרכב היה ביד 2 שבוע והוא צולם ליד בית, כשהלכתי לעשות איתו העברת בעלות הגענו ונכנסו לבית הזה וישבתי עם אישתו והילדים(כניראה ביתו והנכדים)
  13. הפרטים ברישיון הם של המוכר(כניראה קיבוץ). אור.ס. -> לא יודע כמה רציני היית אבל זה לא היה אבינו שלייכר ראיתי את התעודת זהות שלו, אבל כמו מפגר רשמתי רק את השם המלא ללא תעודת זהות...
  14. סלח לי אבל הייתי מעדיף לא לעלות צילום, שלא יגיעו פרטים לאנשים שיש להם כוונות שליליות... איך הרישיון יוכל לעזזור?
  15. שלום אנשים ביום חמישי ראיתי רנו מגאן יפה ביד2 במחיר מעולה(50%) קבעתי עם הבן אדם ראיתי את הרכב עשיתי סיבוב התרשמתי... לקחתי את הרכב לבדיקה(סופר טסט מול לב המפרץ חיפה) הבודק אמר לי שהרכב מעולה. הסתכלתי ברישיון רכב כתוב משועבד לפמה ושייך לאיזה עסק, אותו בחור אמר לי שהוא בעל העסק והשיעבוד כבר ירד, אפילו התקשר לאישתו לברר סופית. קיצר אחרי הבדיקה הלכנו אליו הבייתה ישבנו עם אישה צעירה(הוא אומר שהיא אישתו) ושני ילדים וכתבתי בעצמי את זכרון הדברים, העברתי כסף לבחור ואז הוא אמר שאני כבר יסע עם אישתו להעביר את הרכב, בדואר אפילו שילמתי עוד 70 שקל לבדיקת רשם המשכונות לרכב והכל היה תקין אז העברתי בעלות. ** בנוסף בדקתי ברשת אם הרכב גנוב(האתר של המשטרה) אני חייב לציין שניסית לחפש בכל פינה שלא תהיה איזו שהיא בעיה אבל איפה שהוא כניראה עדיין היה לי פספוס. כשהגעתי בייתה ראיתי שמי שהיה בעל הרכב זה בכלל קיבוץ מסויים ומי שמכר את הרכב זה בעצם אני לעצמי, כתוב על הטופס שאני הייתי מיופע כוח למכור ולקנות אותו, התקשרתי לטלפון שאז ענה הבחור וענתה האישה ושאלתי אותה למה הקיבוץ ולא שם עסק, היא אמרה שיש לו שם עסק ולכן זה רשום על הקיבוץ והכל תקין והוא לא יכול לדבר כי הוא בישיבה(הבחור היה חרידי גם האישה, ויש לציין שהבית שהייתי בו הוא של אנשים שלא חסר להם כסף, וילה 3 קומות כמו טירה) באמת מצטרך על החפירה האחרונה, האם יש לי דרך לגלות סופית שהכל תקין?(רציתי בשישי לקחת דף רישיון רכב חדש אבל משרד התחבורה היה סגור אז בראשון אני יעשה) איפה שהוא הבחור נתן לי הרגשה שאין מה לשקר והמחיר של הרכב הוא 22K ככה שזה לא עקיצת המיליונים. לא רשמתי שמות מדוייקים של אנשים ומקומות כדי לא לבוא סתם בהאשמות *** אני בדיעבד נזכרתי בנוסף שאלה שחזרה ושאלה אותו המוכרת בדואר ולא הבנתי "האם אתה מיופע כוח?" אמרתי שאני הקונה היא מייצגת את המוכר ואז הנציגה שוב שאלה אותי וחזרה על זה כמה פעמים ולא הבנתי למה? עד שבסוף אמרתי "כניראה שכן" מרגיש שהיה לי דווקא בדואר משחק מילים מול הנציגה(שבלי קשר לא עבדה כחוק איך היא ידעה שאני באמת מיופע כוח? כל בן אדם יכול להעביר רכב בקלות??) קיצר בבקשה זרקו כמה מילים למה הייתם עושים עכשיו, אני יודע שכמה שהשתדלתי עדיין לא הייתי ב-100% ואיך שהוא הצליחו להוציא אותי מריכוז... יכול להיות שהמוכר היה עצלן אז הוא שלח את אישתו, היא לא יכלה להעביר בעלות אז הנציגה פשוט חיפפה ורשמה דווקא אותי במיופע כוח, בקשר לבעלות כניראה הרכב רשום על הקיבוץ עבור סוג של קומבינה של ביטוח או פחות רישום של יד, בנוסף את המכירה הוא ביצעה אחרי שניגמר לו השיעבוד לפמה. אם יש פה עקיצה כמה אנשים מעורבים בזה ואני יודע איפה הוא גר(לפחות איפה הייתי) מה גם שהרגיש שהאישה בכלל לא מתעניינת במה שקורה ואפילו סתם ניהלה איתי שיחת חולין נחמדה.
  16. תגידו מזל טוב!!! קניתי רנו מגאן 2009 127Kקילומטר ב 22K שקל!!!! דווקא הבחור הזה השארתי לסוף ואמרתי "בטוח אוטו שבור יש לו", הבחור אמר לי בטלפון "תבוא תעשה סיבוב קח את הרכב לבדיקה ומתחייב לך על כל הרכב שהוא 100% תקין", אמרתי סבבה אם הוא כזה נחוש, סיכום הבדיקה היא שהמנוע והגיר במצב מעולה וסך כל החלקים מאוד טוב הבוחן אמר לי "לא תמצא רכב בשנתון הזה במצב הזה, יש לך רכב מעולה ביד" הייתי מבסוט עד השמיים, היו כמה רגקטים קטנים כמו: צריך כיוון פרונט שבור הפותח של המכסה מנוע ידית הילוכים שבור(קוסמטית) תיקוני שריטות ומכות קלות עד חניות לא תקינות חלון קדמי לא מקורי למרות שלא עבר תאונה מה אתם אומרים?
  17. הבחור ב 35K אומר שהיתה לו תאונה קטנה בצד של ליד הנהג והחליפו דלת אבל משהוא קטן, לא זכור לו אם יש תעונת שילדה בעיניין.. נישמע כאילו יש... אם באמת יש מכת שילדה בצד שליד הנהג זה חמור? מה גם שהבחור לא נידמע לי הכי אמין... שאלתי אותו עם הוא עשה הרבה טיפולים הוא גמגם משהוא כמו "לא משהוא רציני.."
  18. צודק, אני יתקשר, האמת שאני מאוד חשדן בקשר לרכב במחיר הרבה יותר נמוך שניראה על הנייר מציאה...
  19. פשוט ההבדל עצום במחיר עםן בערך אותו מוצר
  20. ראיתי שני אפשרויות לרנו מגאן ביד 2 אחד עם מחיר מעולה אבל קילומטר קצת גבוה השני יד ראשונה עם קילומטר טוב אבל מחיר קצת גבוה, מה הייתם קונים?
  21. לפי יד2 יש רכבים שניראים כמו חדש... בגדול לכל רכב יש מחלה, כל מה שחשוב זה שאיך טיפלו ברכב בעבר ומה מצבו...
  22. זאת אומרת אנשים לא יודעים איזה גיר יש להם בכלל... קיצר יש ברכת הדרך על הבחירה שלי ?
  23. אחרי מעבר על כל הדיונים שהיו פה כולל שאלות שלי החלטתי(ובאמת סופי) לקנות רנו מגאן 2 בנזין 2009 כמובן שזה עונה להגדרה שלי רכב עד 40K משפחתי, אמינות סבירה אכילת דלק סבירה(ידוע לי שהדיזל הרבה יותר חסכוני אבל מדובר על סכומים אחרים ועולם אחר) בדקתי רכבים בצפון ביד 2 וראיתי שיש אוטומטי\ חצי אוטומטי \ טיפטרוניק רציתי לדעת מי יותר אמין מבניהם? ומי יותר חסכוני בדלק? יאללה היום מתחיל טיול לראות רכבים נ.ב. אם מכירים משהוא שמכיר מישהוא שיש לו רכב כזה או ממליצים זה יכול להיות נחמד
  24. בטור אחד שמאוד נהנה מהסיטרואן קסרה שלו והיא מתה לפני יומיים(הלך מנוע אבל עדיין נוסעת איך שהוא) C4 2009-2010 זה רכב שכדאי לי לחשוב?אוטומטי או טיפרטוניק? אומנם היו לי שני סיטרואנים ברציפות שנתיים ZX ואחר כך 5 שנים קסרה ושניהם הייתי מאוד מרוצה! אבל כל פעם שאמרתי אולי אני יקח את C4 כל העולם הזהיר אותי שאני מחפד אפילו לנסות... נכנסתי לשיחה אם כבר מדברים על C4 פה
  25. הקטע שאין לי מספיק עבור ה-2009, אולי ננסה למצוא 2007 אוטומטי?
×
×
  • תוכן חדש...