Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כ- 1000 ק"מ עם פיאט 500, 1.4 שנת 2010 - רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה עידן וסלח לי שלא הבנתי את כוונתך!

איזה מגזין מדובר? :)

avic - לגבי ה 407 היה לחבר טוב אותה כחדשה, הרכב היה אחלה ונוח מאוד אבל ענקי - לגבי המשקל של ה 500 בדיקה קטנה ברשת אומרת חלק 935 ק"ג לבין 1 טון

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב הזה מדהים ביופי שלו - איטלקיה לוהטת באריזה קטנה.

צריך לדעתי טיפול דיטיילינג דחוף בצבע ואחרי זה תשים אוטם צבע טוב ועמיד ובסוף ווקס שיבריק ויקפיץ את האדום החוצה.

לגבי הדשבורד - אולי פתרון קאסטום יהיה מתאים יותר? לעשות כיסוי כלשהו לכרית אוויר ולא לדאוג יותר שיתנפח מחדש? דבר איתי בהודעה פרטית אם תרצה רעיונות והכוונה.

תתחדש!

זה רכב UNISEX בעיני - לא משנה כוסון או כוסית

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וזו הסיבה למה החלטתי ללכת הפעם עם הלב ולא לאכול את עצמי בכל פעם שאראה את הבובה על הכביש.

הרכב אכן צריך טיפול דיטיילינג, קיבלתי את הטלפון של אלטר ולדעתי אלך אליו, אבל אמתין כנראה לחודש הבא (או לפחות לעשירי :p ) לחדש את "מלאי" המזומנים.

* לבנתיים הספקתי להזמין חומרים כגון CG סיטרוס, אופטימום אינסטנט דיטיילר ופלסטלינה ווקס Fusso שטרם הגיע - שלפי הביקורות אמור למלא מעט מהסווירלים ולהעלים אותם. אני רוצה לראות אם התוצאה הסופית תניב סיפוק טוב ובמידה ולא אלך לבזבז כסף אצל אלטר :)

לגבי הדשבורד, השבוע אני אמור לקפוץ אל מוסך שמשון להחליף את הדש בחדש לאחר התנהלות מול סמל"ת, לא חושב שתהיה ברירה, כיוון שמתישהו אני אצטרך למכור את הרכב ולא ארצה שהדבר הזה ישים לי רגל.

GoRide - קורה לפעמים שאני שוכח את הרכב על R אבל לפי תצוגת ה LCD המצב תמיד חוזר ל N, אותו הדבר אם אני שוכח את הרכב על מצב הילוך ולא על N, קראתי בספר רכב שהגיר מתאפס בכל כיבוי מנוע ומחזיר את ההילוך ל N. כמו כן אם אתה שוכח את הרכב על ניוטרל ומכבה אותו, מתחיל מעין צלצול שמתריע שהרכב על N או שהוא על הילוך הרבה זמן ומבקש להחזיר, אולי כדי לא לגרום לקלאץ' להתחמם?

בכל אופן מי שרוצה שאלות ותשובות אשמח לבדוק בכיף

Opel Adam S 2017

פורסם

תתחדש, רכב מאוד יפה, אישית חושב שבאדום הוא הכי יפה.

איך המזגן שלו? אומנם שאלה קצת טיפשית, אבל חבר שהיה לו בליסינג כזאת אמר שהמזגן לא משהו, אז אולי שלו הייתה תקולה, סתם מעניין.

בנוגע לדיטיילינג, אני אישית הייתי הולך דווקא לסוויסווקס ולא לאלטר, אבל זה רק אני...

פורסם

רכב מגניב.

תתחדש ותהנה,יצא לי לנהוג יותר מפעם אחת על גרסת ה1.2 רובוטית,למרות שביום יום אני נוהג על 230 סוסים איטלקיים,הרכב גרם לי לחייך ולחכות להזדמנות לסיבוב הבא עליו.

לגבי הצריכת דלק במחשב,באיבו ובאלפא ניתן לשנות לק״מ לליטר דרך מחשב הרכב,הרבה יותר נוח,כמעט בטוח שניתן גם אצלך,מחשבי הדרך דומים עד זהים.

שוב פעם תתחדש ותהנה מהרכב.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תתחדש, רכב מאוד יפה, אישית חושב שבאדום הוא הכי יפה.

איך המזגן שלו? אומנם שאלה קצת טיפשית, אבל חבר שהיה לו בליסינג כזאת אמר שהמזגן לא משהו, אז אולי שלו הייתה תקולה, סתם מעניין.

בנוגע לדיטיילינג, אני אישית הייתי הולך דווקא לסוויסווקס ולא לאלטר, אבל זה רק אני...

האמת שלאחר שקניתי גם אני אמרתי את זה לגבי הצבע, אז בשביל לעשות את הרכב מעט יותר גברי אני כנראה אעשה צביעה או החלפה של הג'נטים לשחור / אפור כהה. רציתי זאת מלכתחילה.

המזגן מעולה - אכן לא כתבתי על המזגן וחבל שככה, בהתחלה בימי הקיץ שעשיתי סיבובים עם הבחור ברכב גם נרתעתי מעט כיוון שהמזגן הרגיש לי חלש, אבל הוא אמר לי שרק הדליק אותו. מהנסיון שלי אני נוסע עם המזגן דלוק על 1 או 2 בבורר והוא מקפיא אותי לחלוטין, מאוד קריר ועובד מהר מאוד.

בנוגע לדיטיילינג אני הכי פחות רוצה ללכת למקום לעשות זאת, א' בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני אעשה משהו לבד בעצמי, ב' בגלל המחיר היקר, קניתי כבר מוצרים טובים יחסית ואני רוצה לנצלם, במידה ואעשה טיפול רציני הוא יהיה פוליש ווקס רגיל ואת השאר אני איישם (אוטם / טיפול המשך בווקס וכדומה)

יניב - כמעט שהלכתי על המיטו, המנוע חזק יותר ב 55 כ"ס והמחיר היה דומה, נרתעתי מהמחירים על הטיפולים והאחזקה של האלפא שלדעתי קצת יותר מהפופיק שלי. אשקר אם אומר שאני לא מתלהב להגיע לרכב ולראות את העיצוב, פשוט יפה לי בעיניים.

צריכת הדלק אצלי עומדת על 6.8 לאחר נסיעה של 140 ק"מ נסיעה ארוכה בלבד, וכעת עוד 150 בעיר (עלה מאז שאני בעיר מ 5.4 ל 6.8, רוב הזמן על מצב ספורט), לפי שעון הק"מ נשארו עוד 200 בערך, בפועל קצת הרבה פחות ככל הנראה, בכל אופו הצריכה היא לא רעה בכלל ועומדת ממוצע על משולב אצלי כ 7-7.5 ליטר ל 100 ק"מ גם לאחר בדיקה ידנית, אם אני לא טועה מיכל הדלק הוא 40 ליטר מלא. (תדלקתי הכי הרבה 31)

ותודה (:

edan82 - אהבתי :lol:

Opel Adam S 2017

פורסם

חוזר לעדכן שהשבוע הרכב יכנס להחלפת הדשבורד במוסך שמשון לאחר מה ומי מול סמל"ת ועזרה של חיים בנו של שמשון.

אעדכן כאן גם את התמונות של לאחר מכן.

נקודת תורפה של הרכב כנראה זה חצי הניקל מהפרונט של הרכב, היכן שהסמל יושב (יש חלק ימני וחלק שמאלי), מאוד עדינים ונופלים מרעידות או גרניק.

בפעם הקודמת נפל החלק הימני בשטיפה עם גרניק, הודבק ע"י סיליקון אדום ולא זז (לא נראה לי גם יזוז יותר), החלק השני נפל שלשום בזמן נסיעה, ללא מהמורות בכביש וכדומה, לפי מה שראיתי הוא מודבק בדבק רגיל שככל הנראה מתייבש ונופל עם הזמן.

מחיר בארץ? כ 200 ש"ח לחתיכה, הזמנתי דרך ה EBAY ב 90 ש"ח כולל משלוח בתשלום, יגיע בטח במהלך החודש וארכיב שוב לבד.

IMG-20141001-WA0003.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

גם אני קניתי 500 אדומה בחודש שעבר! רק שלי אין כוח לכתוב סיכום מפורט כמו שלך אז אני אכתוב את זה כאן:

קניתי דגם TwinAir Sport - מנוע 2 צילינדרים 875 סמ"ק טורבו עם 85 כ"ס ידני, הSport אני חושב שזה הרמת גימור.

אצלי בפנים אין צבעים עליזים אלא משהו שיותר דומה לאבארט', דשבורד כסוף, כסאות עור שחור עם אמצע מבד כסוף, אין פלסטיקים והגה לבנים אלא שחורים ועוד פרטים כאלה שעושים את הבפנים פחות צבעוני ויותר פרקטי, אני חושב שזה נראה יותר ספורטיבי ויפה מהרגילות. ואחרי שהיה לי פיאט פנדה עם כסאות בד בצבע צהוב בהיר ומתלכלך ופלסטיקה אפורה בהירה שלא ירדו ממנה סימני נעליים, מאוד רציתי משהו יותר פראקטי וקיבלתי אותו.

מבחוץ לדגם ספורט הזה יש ספויילר קטן ויפה מאוד, ג'אנטים בגודל 15 בצבע שחור, וכל הניקלים החיצוניים הוחלפו לאלומניום מוברש (הפגושים בצבע האוטו בלי הפסי ניקל)

ה500 שקניתי היא מ2012, והיא נסעה 2700 ק"מ :-D, כן היא לא נסעה בכלל, עמדה בחניון רוב הזמן. עדיין יש ריח של חדש בפנים.

מבחינה מכאנית האוטו לא עבר שום טיפול אצל הבעלים הקודם, הכל מקורי, אני עשיתי טיפול של שמן + פילטר אצל שמשון איך שקניתי ובזה נגמרה התחזוקה לאוטו. למנוע הזה יש שרשרת טיימינג ולא חגורה אז הטיפולים יהיו מינימליים ביותר. אני מחליף שמן כל 10 אלף ק"מ. לא סומך על 15 ובטח שלא 30...

מבחינה קוסמטית היה לאוטו כמה שפשופים קלים - כולם ירדו עם פוליש - כרגע האוטו נראה חדש חוץ ממעיכה קטנה שלא רואים אם לא מתכופפים ומסתכלים, בכנף אחורית למטה (היה שמה שפשוף גדול וכולו ירד עם פוליש).

אז אחרי פוליש מעפן ונקיון מהיר האוטו נהיה חדש לגמריי.

וככה אני אשמור עליו, לא ברור לי איך היו כאלה נזקים ב2700 ק"מ ושנתיים שאת הפנדה שלי מכרתי עם 70 אלף ק"מ ואיזה 8 שנים בלי אף סריטה.

מבחינת אבזור אצלי אין את הBlue&Me, שזה מערכת שלא ברור אם אתה רוצה שיהיה לך או לא. אז האופציה היחידה שלי היא לשמוע מדיסק (או רדיו), ולכן הזמנתי מתאם לפלסיטקה ולשליטה מההגה כדי לשים רדיו רגיל. (הזמנתי את המתאמים ורדיו בלוטוט של קנווד, הכל מאיביי ב700 שקל) המערכת היא "6 רמקולים" (4 רמקולים ו2 טוויטרים) שנשמעים טוב למדיי, אני לא חושב שאני אחליף אותם למרות שיש לי קומפוננט של אלפיין בארון.

יש את שאר הדברים הרגילים - חלונות ומראות חשמל, שליטה מההגה על המערכת, מחשב דרך לא רע..

גם אצלי אין דלת לתא כפפות אבל אם תשים לב בלמעלה של התא יש מיני תא כפפות נסתר, שמתאים בדיוק להסתרת מסמכים, אז לא חסרה לי הדלת הגדולה.

בSport שלי אין כפתור ספורט אלא כפתור Eco, שמה שהוא עושה זה להחליש את המנוע ועושה את ההגה רך מדיי. לא משתמש בזה כמובן.

אין כפתור ספורט, כנראה שזה הנורמל.

המנוע המיוחד מרגיש לי חזק מאוד ליד הפנדה, הוא עולה בסלד נורא מהר, צריך להתרגל לזה. יש לו הרבה כוח, מאיץ מאוד מהר וחזק ועכשיו סוף סוף יש לי אוטו שמאפשר לעקוף נהגים מפגרים לפני שהעקיפה לא אפשרית כבר.

יש לו רעש כמו של 500 הישנה בסרק, ואני יודע כי לאבא שלי יש 500 שנת 1970, בתאוצה יש לו רעש ספורטיבי יפה (יש לי אגזוז "ספורט" מקורי)

מבחינת מתלים האוטו יציב מאוד, בפנדה (עם ג'אנטים 14 רחבים, לא ה13 המקוריים) הייתי מגיע למגבלות בכל סיבוב, כמעט תמיד הצמיגים צרחו. ב500 המגבלה גבוהה מדיי כדי שיהיה למישהו אומץ לבדוק אותה בכביש רגיל. ה500 יותר רך בשיבושים מהפנדה, שקצת מיושנת, אבל לא יותר רך ממכוניות משעממות ורגילות יותר. זה משהו באמצע. היא גם יותר שקטה מבחינת רעשי רוח וכביש, ולכן ב130 זה מרגיש כמו 90.

צריכת דלק - ידעתי שהמנוע הזה לא בדיוק חסכוני כמו שהוא אמור להיות, ולא טעיתי. אני נוסע רק במקומות עמוסים ובצורה לא עדינה במיוחד, אני לא בדיוק חוסך בדלק. עם הפנדה הייתי עושה בערך 13 ק"מ לליטר, עם ה500 שאני עדיין מתרגל לאיך לנהוג עליה בלי להגיע ל5000 סל"ד (זה מאוד מהיר) אני עושה 12-11.. (זה מספר גרוע למדיי אבל זה לא האוטו, זה אני) לא יצא לי לנסוע בכבישים פתוחים ורגועים לאורך זמן, בטח בהם יצא איזה 20. אני נוסע דיי מעט אז לא אכפת לי, זה הפרש של שקלים.

מבחינה אישית אני תמיד פנטזתי על 500 או מיטו, לא היה לי בתכנון לקנות משהו כי היתה לי הפנדה 2006 שלי במצב חדש מהחנות, אבל פתאום צצה לי ההזדמנות הזאת במחיר טוב והלכתי על זה. אני מת על האוטו, הבפנים יפה, הבחוץ מדהים עם הספויילר, הג'אנטים האגזוז, הצבע יפה (לא לבן\פנינה\בז' כמו כל הישראלים המעפנים שחושבים מה אחרים יחשבו ואיך ימכרו), המנוע כיפי וזריז, קל להדחף לכל חניה ומעבר, וזה פשוט אוטו שכיף להיות הבעלים שלו :) זה כל מה שאני רוצה מאוטו.

את הפנדה מכרתי ב19 אלף תוך יום אחד בשישי בערב, את ה500 קניתי ב62 אלף, שזה אחלה מחיר לאוטו חדש כזה עם המנוע והקוסמטיקה האלה עם אחריות לכמה חודשים.

דרך אגב אני גאה לספר שזאת הפיאט הרביעית שלי (מתוך 4 מכוניות סך הכל), היה לי אונו 93, פונטו 2000, פנדה 2006 ועכשיו 500 2012, מעניין מה תהיה הפיאט הבאה, היא עוד לא יצאה לשוק כנראה :)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...