Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא "מחפשים כל הזמן מה רע", אנחנו מכירים את המציאות ויודעים אילו

רכבים "נהדרים" נמכרים בד"כ אצל סוחרים. גם כל תהליך הקנייה שתיארת העלה הרבה מאוד

נורות אדומות עבורנו.

בכל מקרה, נקווה שאנחנו טועים והרכב תקין ב 100% וישרת אותך בביטחה ובאמינות עוד תקופה

ארוכה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקחתי את הרכב למוסך לעשות ישור קו והרכב תקין מכל הבחינות... רק החליפו שמנים וכל מה 'מחליפים בטיפול. הבעלים תיקן את הבעיה בגיר עם אחריות ל3 חודשים. אולי תלמדו לפרגן במקום כל דקה לחפש מה רע? קילומטראז נמוך לא מעיד על חרא רכב. לי הוא נוח ועומד בכל מה שדרשתי

טוב לשמוע שבמוסך אחר שאת בחרת לא נמצאו בעיות ביישור קו. מאחל שהרכב ישרת אותך נאמנה לפחות 3 שנים בלי תקלות.

אחד הדברים הכי יפים באתר הזה - האנשים היקרים שרוכשים רכב ומפרסמים סיכומים כנים ומפורטים לאורך זמן. תהיי אחת מהם - תעשי שירות גדול לכולם ובעיקר לאנשים כמוך שעוד שנה שנתיים שלוש יהיו להם אותם צרכים ואותו תקציב. כל השאר ילמדו משהו על המגרש שקנית ממנו לפחות.

מברוק

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
לקחתי את הרכב למוסך לעשות ישור קו והרכב תקין מכל הבחינות... רק החליפו שמנים וכל מה 'מחליפים בטיפול. הבעלים תיקן את הבעיה בגיר עם אחריות ל3 חודשים. אולי תלמדו לפרגן במקום כל דקה לחפש מה רע? קילומטראז נמוך לא מעיד על חרא רכב. לי הוא נוח ועומד בכל מה שדרשתי

קודם כל תתחדשי שוב ותשמחי שיש לך רכב, זה כבר טוב.

דבר שני אנחנו לא מנסים לבאס, פשוט הבעיות שציינת ביחד עם הצבע השנוי במחלוקת של המראות, פגוש וכו' קצת נשמעות מוזרות מאוד, בטח ביחס לק"מ.

וגם במגרשים ואצל הסוחרים יש המון קומבינות. אני אישית עבדתי במוסך שבעל הבית-אחד החברים הכי טובים שלו זה היה סוחר מכוניות בעיר שהיה מביא כל יום מכונית אחרת במצב מזעזע, ראשי מנוע, לא נוסעת וכו' וכו'.

אגב, מקווה שלא הלכת למוסך שהכיר את המגרש.

פורסם

אם היא קנתה את הרכב ממגרש (לא סוכנות, לא מתחם), מגרש הרכב טרייד קאר בחיפה זה כבר מספיר את המחיר, בוא נגיד שאני לא אכביר במילים כדי להמשיך ולכתוב פה בפורום..

פורסם
קודם כל תתחדשי שוב ותשמחי שיש לך רכב, זה כבר טוב.

דבר שני אנחנו לא מנסים לבאס, פשוט הבעיות שציינת ביחד עם הצבע השנוי במחלוקת של המראות, פגוש וכו' קצת נשמעות מוזרות מאוד, בטח ביחס לק"מ.

וגם במגרשים ואצל הסוחרים יש המון קומבינות. אני אישית עבדתי במוסך שבעל הבית-אחד החברים הכי טובים שלו זה היה סוחר מכוניות בעיר שהיה מביא כל יום מכונית אחרת במצב מזעזע, ראשי מנוע, לא נוסעת וכו' וכו'.

אגב, מקווה שלא הלכת למוסך שהכיר את המגרש.

הלכתי למוסך שאבא שלי מטפל בקורולה כבר המון המון שנים(אין שום קשר למקום שממנו קניתי). בחור מאוד ישר,המליץ לעשות ישור קו,אמר שהרכב במצב טוב מאוד..אז עשיתי את הטיפול

פורסם

מה שטוב ביונדאי (ובפרט בעגלה הנ"ל) רוב החלקים לא יקרים. מתפרקים בקלות ו... שורדים היטב.

20K זה עדיין לא מחיר גובה ואפילו אם תוציאי עוד 10K על יישור קו בשנה הקרובה, תחזיקי ברכב שנתיים-שלוש, עדיין לא רע בכלל.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תתחדשי ותהני.

למצוא מכונית במצב ראוי ב 20k זו משימה בלתי אפשרית בעליל, קל וחומר שמדובר במכונית אוטומטית.

בסכום ששילמת אין לך הרבה מה להפסיד, בהנחה שלא יקרה משהו קטסטרופלי בשנתיים-שלוש הבאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תתפלא אבל אתה טועה.

אני מכיר מקרוב לפחות 3 GLS שלא הגיעו עם סאנרוף, גאנטים 15 ופנסי ערפל. אבל הן GLS לכל דבר. הדרך להכירן בדרך כלל הוא לפי צבע הידיות והמראות, אבל גם פה יש יוצאי דופן שכן נתקלתי לפחות ב-2 GLS שהיו להן גם מראות שחורות או ידיות שחורות.

למעשה מדובר בייצור לפי הזמנה בעת הקניה, לא כולם הזמינו עם הפנסי ערפל או הסאן רוף, אבל רצו רכב עם 4 כריות אויר ABS וכו', חמשת הפרמטרים שמזהים את דגמי הGLS הם אופציונלים בלבד ולא מגיעים כחלק מהתת דגם המדובר.

אין הרבה טעם לדוש בזה, יונדאי גטס לא מיוצרת לפי ההזמנה בזמן הקניה אלא לפי מה שהיבואן הזמין באותו משלוח.

לפעמים יש שינויים במשלוחים עם אבזור נוסף ולעיתים היצרן משנה את האבזור גורף בפס היצור והרכבים מגיעים משודרגים מבלי שהיבואן בכלל היה מודע לזה. עוד אפשרות היא שלמשל פנסי ערפל "נעלמו" מהרכב לאורך השנים כחלק מחיסכון בתיקון תאונה.

חלק מהיבואנים מאפשרים התקנה של חישוקים מקוריים (להבדיל מחליפיים) כתוספת בארץ אבל אני לא חושב שזה המקרה בגטס. לגבי חלון בגג יכול להיות מלאי שחלקו עם חלון בגג וחלקו ללא כאשר כל השאר זהה אבל המחיר כמובן שונה. אני חושב שכל הגטס 1.6 הגיעו רק ברמת הגימור הגבוהה וכולן עם חלון בגג.

אני גם לא בטוח שרמות הגימור GLF, GLX, GLS ו- GLI שווקו כולן במקביל ולמיטב זיכרוני (אולי אני טועה) GLI היא רמת גימור של הדגם לאחר מתיחת פנים (גטס fun).

לעניין הרכישה- אח של אישתי רכב בעבר גטס כזו כאשר כל הסימנים הראו להתרחק חוץ מהמחיר (רכב מחברת הנדסה, ק"מ בשמיים, רכישה מסוחר ידיד של ידידה שלו וכו'). אני הייתי נגד הרכישה אבל הרכב היה עם קווים יפים (לא מצאו תאונה בבדיקה מטעמנו) ונראה היה שטופל כראוי. הרכב שירת אותו נאמנה 3 שנים ואם לא היה עוזב לחו"ל כנראה שגם היה משרת אותו עד היום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יכול להיות מקומי של הקיבוץ ההוא.. Websto או משהו כזה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הברדק בדגמי הגטס החל כשהיעו דגמי ה fun ( הגטס היתה fun בערך כמו ערב שירים ביום הזכרון לשואה והגבורה).

חלק מהמכוניות צויידו בכרית אוויר אחת, חלק ב 2 וכולן הגיעו עם הגה עור דו גווני וידיות דלתות בצבע המרכב.

חשוב לבדוק ברישיון מה ציוד הבטיחות ואיך מאובזרת המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה הוסיף הFUN, אני אוסיף עליך חן פרחי:

1. מראות וידיות בצבע הרכב

2. ריפודי כסאות ודיפונים בשילוב של כחול או אדום

3. ידית הילוכים מעור על פי צבע הבד (כחול או אדום)

4. חיפוי עור על ההגה, בהתאם לצבע הכסאות (שחור עם כחול או שחור עם אדום)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל תתחדשי!

נראה שנדלקו יותר מידי נורות בדרך, אבל זה שנעשה ישור קו במוסך שאת מכירה ונאמר לך שהרכב תקין זה כבר טוב.

תוכלי אולי להעלות צילום של הרישיון רכב? כמובן כשאת מוחקת את הפרטים המזהים (אם רשום שם פרטי בבעלות ומספר רישוי).

במקומך גם הייתי ניגשת לרישיומת הקרוב לביתך ומנפיקה לי רישיון חדש ונקי על השם שלי, על הדרך אפשר גם לבדוק היסטוריה של בעלים קודמים תמורת 10 ש"ח אם איני טועה. ככה שאם יצוצו בעיות כלשהן עדיף להכות על הברזל חם, או שפשוט תראי שהכל תקין ותמשיכי לישון בשקט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...