Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת מוזר שב91 אלף ק"מ הגיר עושה בעיות ואפילו חסר גז. בסך הכל רכב בלי הרבה בעיות.

כבדהו וחשדהו, היום לקנות רכב מבנאדם פרטי לא פחות בעייתי מאיזו חברה שעברו עליה מיליון אנשים שמזכיר משהו אחר.

דיברנו עם בעלי מוסך והרבה אמרו שהבעיה המסויימת הזאת שכיחה בגיר אוטומט וגם הבחור שמכר תיקן אותה.. והוא ישב בחברה רק כי עשו עליו טרייד אין,הוא לא היה השכרה

פורסם

עברתי עכשיו על השירשור בו התייעצת לגבי הרכב הספציפי הזה, ואני מאוד מקווה שכולנו טועים בכך

שאנחנו חושדים שלא הכל כשר בסיפור הזה.

בכללי, הדבר שהכי מדליק נורה אדומה לכך שיש קשר בין מכון הבדיקה לבין הסוחר זו צורת ההתנסחות של הבוחן,

כמו גם ההסכמה שלו לבצע בדיקה שוב בחינם. הוא הנפיק לך טופס בדיקה חדש לאחר שבדק בפעם השניה? (אני מניח שלא).

פורסם
הוא ישב בחברה רק כי עשו עליו טרייד אין,הוא לא היה השכרה

מה זאת אומרת "ישב בחברה"?

יש רישום בעלות קודמת חברה ברישיון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עברתי עכשיו על השירשור בו התייעצת לגבי הרכב הספציפי הזה, ואני מאוד מקווה שכולנו טועים בכך

שאנחנו חושדים שלא הכל כשר בסיפור הזה.

בכללי, הדבר שהכי מדליק נורה אדומה לכך שיש קשר בין מכון הבדיקה לבין הסוחר זו צורת ההתנסחות של הבוחן,

כמו גם ההסכמה שלו לבצע בדיקה שוב בחינם. הוא הנפיק לך טופס בדיקה חדש לאחר שבדק בפעם השניה? (אני מניח שלא).

אבל הרגשתי שהבעיה תוקנה. הגיר הפיק להחליף לבד לניוטרל הוא נשאר על דרייב כל הנסיעה+3 חודשים אחריות. לא קניתי מסתם סוחר רנדומלי זה חברה גדולה..

היום הלכתי לכמה מוסכים והם אמרו שהוא במצב מעולה וזה נדיר למצוא כזה רכב

פורסם

בואי אני אסכם כאן אץ מה שניסו לומר להזהיר או להכווין אותך, רובם כאן בפורום אלו אנשים שנושמים עשן וצמיגים שקנו רכב או שתיים בחייהם.

אנשים שאת יכולה לבדוק היסטורית הודעת שלהם ולהבין באיזה רמה, שלא מדבר על בעלי מקצוע שנושמים את זה ביום יום.

קנית רכב חברה או במקרה הטוב השכרה, רכב שקרעו לו את החיים, הכווינו אותך ל2 בדיקות למכון שהם רצו, ואולי גם בשלישית תחזרי לאותו מכון...

קראתי את שני השרשורים של הייעוץ ושל הקניה, כולם פה אחד אמרו לך לברוח!

בחרת לקנות? יופי תתחדשי פגע רק בכיס שלך לא בשל אף אחד כאן, ניסו לעזור לך בחרת שלא.

סעי בדרכים טובות, ואל תצפי לעזרה מיוחדת בשאלה הבאה: "יונדאי גטס 2007, הלך גיר מה עושים?" או, "גיליתי שרימו אותי עם המקוריות של הרכב ברישיון" או "הלך המזגן גטס 2007"

הצגות כולם יעשו לך, אישה עם שתי תינוקות, עיסקאות שנסגרות וכדומה.

עשי לעצמך טובה, גשי למכון בדיקה שאת בוחרת שלמי 500 ותראי את האמת.

חג שמח, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הרכב הזה עדיין מפורסם ביד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=2a1a50b4c3232415c8215a53193b31547b6

"בעלות קודמת: חברה"

באחת התמונות רואים מדבקת ספידומט/פזומט על מכסה התדלוק

והוא ישב בחברה רק כי עשו עליו טרייד אין,הוא לא היה השכרה

מי אמר פה משהו על ברווזים?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הרכב הזה עדיין מפורסם ביד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=2a1a50b4c3232415c8215a53193b31547b6

"בעלות קודמת: חברה"

באחת התמונות רואים מדבקת ספידומט/פזומט על מכסה התדלוק

מי אמר פה משהו על ברווזים?

גם רשום GLS לא GLI

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

כן, גם לי יצא לראות אותו עדיין בלוח.

אגב, במודעה רשום שמדובר בדגם ה GLS ולא ה GLI (למרות שאני לא מכיר את ההבדלים ביניהם).

עריכה: הגבתי תוך כדי התגובה שלך. :arrow:

פורסם

עשית בחירה שעשית למרות חוות דעת של חברי הפורום, מקווה שתהני עם הרכב.

תתחדשי על הרכב, סעי בדרכים טובות. בעיקרון גטס מכונה אמינה אם לא עברה משהו חריג בחייה, לפי המודעה נראה שאצלך גירסא עם מנוע ה1400, טובה יותר מהמנוע הקודם (חסכונית יותר).  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברוב המודעות ביד2 אנשים רושמים שהרכב שלהם הוא GLS (הרמה הכי גבוהה) ולא GLF (שרוב האנשים מסננים ולא רוצים)

אפשר לסנן את השקרנים האלה די בקלות כבר ברמת התמונות - GLS מגיע עם ג'אנטים 15", פנסי ערפל וסאנרוף מקורי.

זה ככה בקצרה על קצה המזלג.

יותר מעניין אותי איך הצליח בעל המגרש לשכנע את ITSMYFATE שזה רכב של חברה של אשתו ורשום שזה "בבעלות חברה" רק כי היא עשתה עליו טרייד אין :roll:

יש לי הרגשה שבשלב הבא נגלה שאין לרכב שום היסטוריית טיפולים מסודרת והוא עבר 191K לפני התספורת

פורסם
כן, גם לי יצא לראות אותו עדיין בלוח.

אגב, במודעה רשום שמדובר בדגם ה GLS ולא ה GLI (למרות שאני לא מכיר את ההבדלים ביניהם).

עריכה: הגבתי תוך כדי התגובה שלך. :arrow:

אז ההבדלים פעם אחת ולתמיד:

GLF - כרית אוויר אחת, אין ABS, אין מראות חשמל, 2 חלונות חשמל.

GLI - יש מראות חשמל, 4 חלונות חשמל, 2 כריות אוויר וABS.

GLX - יש מראות חשמל, יש שליטה מההגה, 4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר, ABS ולעיתים ESP.

GLS - אותו דבר כמו GLX + מחשב דרך + מגנזיום ו/או חלון בגג ו/או ספוילר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מה שמסקרן אותי מה בדקו במוסכים שביקרת בהם שאמרו שהרכב במצב מצוין.

סה"כ רכב סביר בגרסאות היותר מאובזרות (4 כ"א), גם GLI לא נורא, כי הוא אמין וזריז, תא מטען לא גדול, אבל נוח לשימוש. כרכב שני במשפחה יכול להיות לא רע בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

זה לא רכב מרגש או משהו, אבל רכב אמין שיוביל אותך מA לB בלי בעיות ולא ישחוט אותך בטיפולים (להוציא טיפול טיימינג שהוא מעט יקר יותר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוי הרכב השנוא עליי :\

בפעם האחרונה שיצא לי לנהוג עליו כמעט עפתי לקיבינימט..מסיבוב טיפה חד מרגיש כאילו אין לו יציבות בכלל.

לגבי השרשור: כבר מתחילת הפוסט הראשון זה היה נראה רכב חשוד,הזהירו אותך וזה לא עזר.חבל...

בהצלחה עם הבימבה.

• תוכן חדש...