Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סגור על זה שזו GLI?

ברמות הבכירות מראות וידיות בצבע הרכב, לא שחור כמו אצלך

תתחדש

יכול להיות שלבעלים הקודמים נתלשו המראות (ולא חסר סיבות) והבעלים שם מראה שחורה במקום שהיא זולה יותר.

הרבה פעמים ראיתי מצבים שאפילו רכב שהגיע עם מראות חשמליות שהוחלפו עקב תלישת מראות למראות פשוטות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שלבעלים הקודמים נתלשו המראות (ולא חסר סיבות) והבעלים שם מראה שחורה במקום שהיא זולה יותר.

הרבה פעמים ראיתי מצבים שאפילו רכב שהגיע עם מראות חשמליות שהוחלפו עקב תלישת מראות למראות פשוטות.

גם את הידיות תלשו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למרות הרשימה למעלה, אני לא בטוח שכל הרכבים באמת הגיעו עם אבזור by the book.

יש לנו, במקרה, בדיוק אותו רכב כמו שפותחת הנושא רכשה. 2007, GLI, נקנתה מ-AVIS (מהשכרה) עם 89K ק"מ. האוטו נראה זהה, ידיות שחורות וכד'.

בזמנו הוא התאים לדרישות הספציפיות של אימי - קופסה שתתניע תמיד כדי להגיע מהקיבוץ לקיבוץ שכן או לסופר קרוב, מקסימום 15 ק"מ לבילו סנטר.

את זה האוטו עושה יפה כבר למעלה מ-3 שנים ללא בעיות. על הדרך הוספנו לו כ-60K ק"מ בינתיים, בעיקר בגלל נסיעות שלי :|

הרכב "חסכוני" כמו גרמנים באוקטוברפסט - מדידה ארוכת זמן שעשינו לפני כחצי שנה נתנה צריכה ממוצעת של כ-1:10.5 - נסיעות קצרות וארוכות גם יחד. מפחד לחשוב איך הצריכה של הדגם הישן יותר.

תתחדשי על האוטו - בחיים לא הייתי קונה אותו כי אין סיבה טובה היום (פעם הייתה, כשהמחירים של רכבים אחרים היו גבוהים יותר) אך לפחות ישרת אותך נאמנה ללא הרבה בעיות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
ברוב המודעות ביד2 אנשים רושמים שהרכב שלהם הוא GLS (הרמה הכי גבוהה) ולא GLF (שרוב האנשים מסננים ולא רוצים)

אפשר לסנן את השקרנים האלה די בקלות כבר ברמת התמונות - GLS מגיע עם ג'אנטים 15", פנסי ערפל וסאנרוף מקורי.

זה ככה בקצרה על קצה המזלג.

תתפלא אבל אתה טועה.

אני מכיר מקרוב לפחות 3 GLS שלא הגיעו עם סאנרוף, גאנטים 15 ופנסי ערפל. אבל הן GLS לכל דבר. הדרך להכירן בדרך כלל הוא לפי צבע הידיות והמראות, אבל גם פה יש יוצאי דופן שכן נתקלתי לפחות ב-2 GLS שהיו להן גם מראות שחורות או ידיות שחורות.

למעשה מדובר בייצור לפי הזמנה בעת הקניה, לא כולם הזמינו עם הפנסי ערפל או הסאן רוף, אבל רצו רכב עם 4 כריות אויר ABS וכו', חמשת הפרמטרים שמזהים את דגמי הGLS הם אופציונלים בלבד ולא מגיעים כחלק מהתת דגם המדובר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אולי היו פה ושם רכבים כמו שאתה מציין, אבל הרוב הכולל של האנשים שרשמו שהם מוכרים GLS ביד2 עדיין מוכרים GLF.

בונים על זה שתגיע, ואז כבר ישכנעו אותך שגם בלי ABS זה בסדר, והעיקר שיש כרית אוויר לנהג.

לפני שבועיים היה לי העונג לחפש גטס עבור מישהי, פשוט תענוג.

עם כל בלבולי הביצים ששמעתי כבר אפשר להכין שקשוקה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למצוא רכב שמור זו משימה לא פשוטה, אדרבא כשאתה מחפש רכב בקטגוריות הזולות

שמראש יועדו לאנשים שרוצים לחסוך - כך שאם בנוסף גם המודעות שלהם לחשיבות הטיפולים ואחזקת

רכב נמוכה, סביר שתקבל רכב מוזנח מאוד.

פורסם

זה לא שהגטס מראש יועד להיות "רכב לקמצנים" (:roll:) ועלה משמעותית פחות מכל סופרמיני אחר בתור חדש.

מה שהוריד את המחיר לרמה שלו היום זה ציי הרכב, חברות השכרה, צה"ל וכו' שהזרימו את הGLF (בעיקר) לשוק בזיל הזול.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בצבא יש GLI. ראיתי את הדשבורד, יש 2 כריות אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שהרעיון הובהר, אין טעם לבאס את רוכשת הרכב יותר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בובל'ה, אני אומרת לך את זה כנקבה לנקבה: עזבי שטויות.

בנוסף, אם כבר פתחת שרשור התייעצות לגבי הרכב הזה *לפני* הרכישה, למה לא להפנים את הפידבקים? הרכב הזה נשמע נוראי.

לא בשביל לבאס אותך. באמת שלא. אבל היית יכולה להתאמץ ולשים עוד 3K ולמצוא רכב תקין. הרכב הזה נשמע כמו עגלה שעומדת להחזיר נשמתה למגרש הגריטה.

אני באמת מאחלת לך שכולם טעו ואת תהני מרכב טוב שיחזיק מעמד, אבל... אני סקפטית מאוד, לפחות מרשימת הבעיות שאותרו בו בבדיקה המקדימה.

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך לעשות ישור קו והרכב תקין מכל הבחינות... רק החליפו שמנים וכל מה 'מחליפים בטיפול. הבעלים תיקן את הבעיה בגיר עם אחריות ל3 חודשים. אולי תלמדו לפרגן במקום כל דקה לחפש מה רע? קילומטראז נמוך לא מעיד על חרא רכב. לי הוא נוח ועומד בכל מה שדרשתי

• תוכן חדש...