Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחלתי לפענח, אם אני הצלחתי השוטר יצליח יותר טוב ממני

ציינת ששני הנתיבים מתכנסים לנתיב אחד, על פי המסומן על הכביש או על פי תמרור, איזה נתיב מתכנס לשני?

זה בגלל השיפוצים הכביש התכנס לנתיב שלי . זה מופיע בתמונה.

הוא רשם שהאוטובוס התעקב בצד שמאל ? הוא התעקב בצד ימין

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוס לשם וצלם את השילוט ואת כל האיזור*, אם אתה רוצה שיהיה איזשהו סיכוי בבית דין.

לא ברור לי עדיין למה זה לא מופיע בדברי הנהג. הרי שאל אותך השוטר אם יש לך מה להגיד? תגיד! אל תשתוק.

*עריכה - כל האיזור פירושו הכיוון שהגעת ממנו, עם אפשרות להראות בדיוק היית כשמת לב שהאוטובוס חותך לכיוון שלך. אתה צריך להוכיח שלא ראית שהנתיב של האוטובוס סגור כי משהו (למשל - אוטובוס) הסתיר לך אותו, וברגע שראית את האוטובוס נכנס לנתיב שלך צפרת והאצת על מנת למנוע תאונה עם האוטובוס מצד אחד ועל מנת להימנע מלעלות על אי תנועה בצד שני.

הסיכוי היחיד של האוטובוס להיות לא אשם בתאונה זה אם הוא התחיל לאותת כאשר אתה היית מאחוריו, ולא מצידו, כיוון שחוקית אסור לעבור משמאלו של רכב המאותת שמאלה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

לא הייתה תאונה, הוא כתב כמעט תאונה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממה שאני מבין מהכתוב בדו"ח האוטובוס הוא שנוסע בנתיב השמאלי והוא נאלץ לבלום.

בניגוד למה שאתה טוען ולא מן הנמנע שכך היה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

דוחחח.jpg

אני משמאל האוטובוס מימין כאשר הכביש התכנס לנתיב שלי . האוטובוס הווה לי הסתרה במהלך הנסיעה כאשר הוא הסתיר לי את העובדה שהכביש של האוטובוס מתכנס אלי . כאשר אני לצידו של האוטובוס נוסע , האוטובוס החל לאותת ולפנות לכיווני צפרתי והאצתי בשביל להימנע מפגיעה .

יש קייס ?

*

ציירתי את מהלך הנסיעה לא את "האירוע" כאשר באירוע הוא החל להיכנס לנתיב שלי כאשר אני לצידו ואז האצתי כאשר הוא חלקית בנתיב שלי

עריכה אחרונה על ידי Ora33
פורסם

לפי דבריך - יש קייס. אבל כמו שכתבתי, חבל מאוד שזה לא מופיע בדברי הנהג.

בנוסף, הגב נא למה שרשם ישה, כי אם השוטר רשם אחרת ממך, זו מילה שלך נגד מילה שלו, ואתה הרי לא אספת לטובתך עדים, אז איך תוכיח את חפותך?

פורסם
לפי דבריך - יש קייס. אבל כמו שכתבתי, חבל מאוד שזה לא מופיע בדברי הנהג.

בנוסף, הגב נא למה שרשם ישה, כי אם השוטר רשם אחרת ממך, זו מילה שלך נגד מילה שלו, ואתה הרי לא אספת לטובתך עדים, אז איך תוכיח את חפותך?

אני אמרתי הוא שקרן !!

דבר ראשון שהוא עצר אותי הוא שאל(צעק) אותי כמה פעמים מה חשבתה מה חשבתה

אמרתי לו פעמים "חשבתי שהאוטובוס הולך לפנות שמאלה ולכן האצתי בשביל להימנע מפגיעה" אמרתי את זה מספר פעמים הוא לא חייב לרשום את מה שאמרתי ?

אח"כ הוא שאל אותי אם יש לי משהוא להגיד כאשר הוא אומר שהוא מזמין אותי לבית משפט , אז חשבתי אם זאתי הולך להיות תביעה כ"כ חמורה אז אני

יגיד את דברי בבית דין ( אחרי שעברתי אל הדברים עם עורך דין)

ואז הוא שינה את הסעיף כנראה או משהוא לא היה לו כוח לביורקטריה אז הוא רק נתן לי קנס של 500 שקל במקום "שלילה" כמו שהוא טוען (או שהוא סתם ניסה להפחיד אותי ? או שהוא באמת רצה לתת לי סעיף 62 במקום 21ג ? )

פורסם

כנראה שהוא רצה לתת לך סעיף 2011 שזה נהיגה בקלות ראש וזה אכן מהווה הזמנה לדין.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

שתי עצות לי אליך

האחת - כמה שפחות סימני קריאה, יותר משכנע.

האחרת - על פי הסקיצה שלך בלבד, נראה, על פניו, שיש כאן מצב שבו דווקא האוטובוס "אשם" באי מתן זכות קדימה.

תקנה 64 ו' לתקנות התעבורה אומרת:

"(ו) נוהג רכב שנתיב נסיעתו מסתיים ועליו לסטות לנתיב סמוך, ייתן זכות קדימה לכלי רכב הנוסעים בנתיב שאליו הוא מבקש לסטות."

אבל....

קשה להבין מדבריך מה היה מצב כלי הרכב זה ביחס לזה.

אם האוטובוס היה מעט לפניך, השכל הישר ותרבות הנהיגה היו מחייבים אותך להאט ולתת לו להיכנס

אם היה מעט מאחוריך, היה עליו להמתין

ושוב, על פי תיאורך בלבד, אין מידע מלא, אני אומר לך: אכלת אותה רק בשל קוצר הסבלנות שלך והפעלת הצופר. פשוט "משכת אש".

להערכתי, אין לך סיכוי בבית המשפט.

הערה כללית בקשר לסגנון הכתיבה המתלהם ושימוש במילים קשות - ממש מיותר ולא רלוונטי

עריכה אחרונה על ידי אביG
פורסם

בלי קשר לכל שאר העיצות כאן, אני מציע לך לא להגיד בבית המשפט שהשוטר משקר. אתה יכול להגיד שהוא טועה, למשל בגלל שזווית הראיה שלו לא אפשרה לו לראות בדיוק את מה שקרה.

דני

פורסם

התבלבל בין ימין ושמאל :lol:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העיקר צוחקים על רופאים. עוד לא ראיתי דוח אחד קריא מראשיתו עד סופו. זה רק מראה על הזלזול במערכת המשפט, שגם ככה תצדד בשוטר [ולעתים, גם אם מעטות, זה שגוי]. זה מעניין איך דו"ח אחד מהווה מראה לכלל מערכת המשפט הישראלית. בין אם היית סבלני או לא, אני מקווה שבמשפט השוטר הזה יקבל בסעיטה בתחת רק על איך שהוא מרשה לעצמו לזלזל בעבודתו. או שיעבור לאסיה שם יוכל לבמשיך לכתוב דו"חות במנדרינית.

פות"ש, כשאתה המהירות נמוכה, בלימה היא תמיד אופציה עדיפה. נדירים המקרים שבהם צריך להאיץ כדי להימנע מתאונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
העיקר צוחקים על רופאים. עוד לא ראיתי דוח אחד קריא מראשיתו עד סופו.

אני יכול להראות לך כמה.

ובכל מקרה, בבית המשפט השוטר יצטרך לפענח את הדו"ח של עצמו ותאמין לי שהוא יצליח.

כמו כן, במידה והנהג לא מצליח לקרוא את הכתוב בדו"ח הוא יכול לפנות למשטרה וזו תנפיק לו דו"ח חדש עם כל הפרטים הדרושים (לאחר שהשוטר יפענח את מה שכתב). זאת אחת הסיבות מדוע המשטרה הכניסה לשימוש נרחב מדפסות בניידות. השוטר מקליד את פרטי הדו"ח במחשב בניידת ומדפיס העתק לנהג.

קל, פשוט וחוסך שרשורים כמו זה.

• תוכן חדש...