Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם משתמשים בדלי ברשמת שמפרידה ליכלוך?

האם אתם משתמשים בשמפו?

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

יצא לי להיתקל השבוע בחומר onr. הבנתי שזה חומר "קסמים", עוד לא ממש הבנתי והתעמקתי מה שיטת העבודה איתו.

מה עדיף?

עד היום שטפתי עם מים וסבון "פשוט" לשטיפה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שוטף לרוב עם onr, שיטת שניי דליים רגילה או שיטת מטליות.

אחת לחודש וחצי בערך שטיפה קלאסית עם שמפו איכותי, מים זורמים, וכו.

"יאללה בירי".

פורסם

onr בישטת שני דליים? אתה שם חומר במקום סבון? מה זה שיטת מטליות?

החסרון שלי אין אופ 'לשטיפה עם צינור

פורסם

אמלי החיים קלים,יש צינור ודלי עם מי סבון.

כשלא היה הייתי משתמש עם 2 דליים ו onr.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי את האופציה לצינור, מצד שני, יש לי אפשרות להכניס את הרכב למקום מקורה, כך שאני לא חייב לקום ב 5-6 בבוקר לרחוץ אותו (אז התקזזנו? ) :wink:

פורסם
יש לי צינור ומים זורמים, חניה מקורה, וכל מה שצריך בעיקרון.

ועדיין 90% מהזמן משתמש בonr בשיטה הקלאסית או מטליות.

מה זאת "השיטה הקלאסית"?

פורסם

2 דליים,אחד מהם עם סבון,כפפה,כמה מגבות וזהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני שוטף פעם בהרבה זמן יחסית (עכשו יותר מחודשיים הרכב לא ראה שטיפה טובה. מצב זוועה. מזל שהקולינייט 845 מגן כמו גיבור ואפילו מצליח לנצנץ מתחת לסחלע)

שוטף עם שני דלאים (השלישי יוחלף בקרוב בצינור מים זורמים בעקבות מעבר דירה :) ), אחד עם Citrus wash&gloss אחד עם מים לשטיפת הכפפה.

מרסס חלק חלק עם שפריצר מדהים שעלה 15 ש"ח בחנות גינון (מים+ לא יותר מ-2 טיפות Citrus. מספיק לפרק כל לכלוך ויותר מזה כבר מתחיל לאכול את הוקס), ממתין דקה, שוטף עם כפפה ואז מים.

מנגב\ פלסטלינה\ שם חומר מסיע לייבוש (מה שצריך בקיצור) ועובר לחלק הבא.

החבר'ה ששוטפים עם ONR- כל כמה זמן אתם שוטפים?

אני לפעמים עובר על הגג\ מכסה מנוע (צוברים הכי הרבה אבק) כמה ימים- שבוע אחרי השטיפה הגדולה עם ONR ומטלית. יוצא נקי אבל לא מבריק כמו עם הCitrus.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...