Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא נכון,תיקח כלי מדידה ותיראה בעצמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

[video=youtube_share;Rxb6KLU3djQ]

אז כמו שאתה רואה ההימור שלך לא נכון,לכן אני לא מטעה כמו שאמרת,והתבדת.

לכן לפני שאתה רושם משפט כזה:

"

יוליאן אני לא מבין למה אתה ממשיך להטעות בנושא דילול onr. זה שדילול של פקק לדלי מים מספיק עבורך לא הופך את זה לנכון ונוגד את המלצת היצרן. לפחות תסייג את דברייך כי אתה מטעה."

תבדוק את עצמך.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. אני לא מצליח לצפות בוידאו המצורף

2. אל תיקח את זה אישי... כשהסברת את עצמך הבנתי שזה עניין של הפרשי מדידה ולא עניין של הבנה.

3. אם אגיע הבייתה ואגלה שאני וכל מי שהנחה אותי טועה יותר מאשמח כי יהיה לי כפול חומר.

4. מתנצל מראש אם נפגעת מדבריי - זאת לא הייתה הכוונה.

פורסם

עכשיו אתה יכול לראות,

לא נפגעתי,פשוט כשמי שאומר לך שאתה מטעה את השאר,תסכים שזה מעצבן במיוחד אם מה שאני רושם נבדק ולא מבוסס על דעה.

פורסם

יוליאן...

נורא רציתי להיות משוכנע מהקליפ שלך כי זה באמת היה אומר שיש לי כפול חומר.

ממה שצילמת המדידה לא נכונה.

בפעם הראשונה לא מילאת את הכפית עד השפה ובפעם השניה נותר לך שליש כפית של 15 מ"ל לערך.

ככה לא מודדים 30 מ"ל ובלינק שצירפתי רשום ששני פקקים זה קצת מעל 1 oz

אם צריך ממש לדייק הייתי אומר שיש בפקק 16-17 מ"ל. זה עדיין לא מאשר את מה שאתה אומר.

שוב פעם אני לא בבית ולכן לא יכול לבצע מדידה מדויקת אבל אותי הסרטון לא שכנע.

מדידה נכונה של 30 מ"ל או 1 oz לערך הייתה צריכה למלא שתי כפיות עד השפה.

פורסם

זה לא צריך להיות מדע מדויק מדובר על שטיפת רכב לא ניסוי ביולוגי.

אבל נגיד ויצא לי במקרה הגרוע 25ml במקום 29.5, 2 פקקים היו שווים לכמעט 50 ml הרבה יותר ממש צריך,לכן הוכחתי שפקק אחד זה די קרוב להוראות יצרן ו2 פקקים זה כבר הרבה מעל.

פורסם

אני לא מסכים.

אבל זה היופי באינטרנט. שכל אחד יצפה ויחליט בעצמו.

אני חושב שהוכחת לגמרי הפוך.

אם פקק אחד לטענתך שווה 30 מ"ל.

היית צריך למלא שתי כפיות מלאות עד הסוף.

זה לא קרה. אפילו לא קרוב לזה.

אבל ניתן לצופים לשפוט.

שיהיה יום מוצלח.

פורסם

בגלל זה רשמתי שפקק אחד די קרוב להוראות,לכן 2 פקקים יהיו מעל הוראות וזה סתם ביזבוז.

פורסם

יוליאן אתה סתם מתעקש. כאילו אני עובד באופטימום ויש לי אינטרס שתבזבז יותר

חומר.

אם כבר ההפך הוא הנכון.

אני עוסק באוכל וקונדיטוריה ובלי להיות לידך אומר לך שבכף הראשונה שמילאת כמעט עד הסוף יש נניח 13 מ"ל

הכף השניה נניח הגיעה עד לחצי (ולא הגיעה) זה עוד 7.5 מ"ל

אם אני מפרגן לך אתה ב20 מ"ל.

ואתה לא שם.

אתה רוצה לשטוף בדילול הזה, שיבושם לך.

אני לא מנסה להתנגח. סתם מנסה להראות לך שאתה לא מודד נכון.

שני פקקים ייתנו לך 35 מ"ל לערך.

אתה שם עליהם 8 ליטר מים (שני שליש דלי ספונג'ה) ושלום על ישראל אתה בדילול נכון ורגוע שיש לך אולי 2-3 מיליליטר מעבר למה שצריך.

פורסם

רון אתה לא תבחין בדילול של 20 או 35 וגם לא ב40 מבחינת השטיפה,עם זאת קיבלתי את ההערה שלך ומחר אני אבדוק עד הסוף עם תוספת כמות מדידה של 7,2.5ו 5ככה שיהיה מדויק יותר.

המדויק ביננו אופה לשני עוגה קטנה.:wink:

פורסם (נערך)

בכיף! ;)

תשמע העניין עם onr שאני לא באמת מרגיש שאני שוטף עם סבון (כי אני לא)

ולכן כך או כך התחושה היא שאני מורח מים עם קצת סיכוך על הרכב.

בגלל זה אולי אני קצת היסטרי בדיוק של הכמויות. אבל אני פשוט רוצה לוודא שאני לא שוטף עם מים בלבד או בדילול נמוך. מדובר על רכב שמעולם לא ראה (או יראה) מכונת שטיפה אז מנסה למזער את הסיכוי לסווירלים לאפס.

אני צריך לרקוח היום קצת qd אז יהיה לי צ'אנס לבדוק את העניין.

עריכה אחרונה על ידי ron5054
פורסם

רון אני שוטף עם onr כבר 3 שנים גם ברכבים חדשים שהיו לי לא היה שום נזק לאורך הזמן.

• תוכן חדש...