Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה רשימה של סטים ברמת מחיר של בין 400-700 שח

אני ממליץ על אלו המודגשים

Focal 165a

Focal 165as

GTO6508C JBL

Tempo 6 Morel

TSA1605C Pioneer

REF6530CS Infinity

Cs65 Cerwin Vega

SPG17CS Alpine

ARC AUDIO Xdi6.2

פורסם
איזה מגבר יש לך?

והאם רק חדש?

אני רוצה סט שלא מצריך מגבר...

אין לי מגבר כרגע, פשוט שדרגתי את הרמקולים האחוריים לרוקפורד R165X3 לא מזמן, ועכשיו הקידמיים עושים לי בעיות אז אני מחפש קומפוננט .

יש לי רדיו דיסק של Pioneer DEH-X1650

פורסם

רוב הקומפוננטים שאודיו קינג ציין נכנסים גם להמלצתי. אם אתה רוצה סטים שעובדים ממש מעולה ללא מגבר בתקציב שלך, וייחודיים בנצילות הגבוהה שלהם, מה שאומר שהעוצמה הסופית תהיה גבוהה ביחס לרמקולים אחרים, הייתי מכניס לרשימה:

הרץ DIECI

גלאדן M LINE

שניהם נכנסים בתקציב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הייתי ממליץ על ה JBL יש לי אותם בגודל 5 ורבע ואני מאוד מבסוט ביחס למחיר שהשקעתי. וגם אני מאיזור לוד וקניתי מבר בבאס מערכות בבאר יעקוב . מחיר מעולה וגם את ההתקנה עשיתי שם ויצא סבבה לגמרי.

יש לו גם את שאר הקומפוננטים שהציעו לך פה, פשוט תלך לשם והוא יבחר משהו שהכי מתאים לך.

וד"א אם אתה פתוח ליד שניה יש חבר פורום שמוכר מורל דוטק במחיר מעולה!

• תוכן חדש...