Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.איש נחמד לקח את הרכב לבדיקה המבדק פ"ת.ממה שאני זוכר בע"פ התגלו הליקויים הבאים: מנוע- רעש שסתומים,מערכת קירור- נזילה וקורוזיה בחיבורים.הגה- נקישות. הילוכים- נקישות בהעברה. בלמים-רפידות קידמיות שחוקות.פחחות כמובן.. (לא שילדה).

מה דעתכם? למעט הרפידות בלם לי זה נשמע כמו סעיפי כסת"ח רגילים לחלוטין.

מדובר במגאן 2007, 120000 ק"מ.

פורסם

אכן כסתחים רגילים.

מה רשמו בפחחות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי מקל ראש בהערות לגבי תפקוד הגיר.

האם הנקישות נשמעות גם לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נקישות בגיר?! אני לא שומע כלום,אני כן מרגיש מידי פעם את ההילוכים עוברים. לא נראה לי משהו שלא אופייני לרכב בגיל הזה..

פורסם

Al4 לא הכי חלקה מבחינת בעברת הילוכים לפעמים לכן כניראה הוא רשם זאת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי AL4 ואני מאלו שדווקא אוהבים את האופי שלה.

אני לא מדבר על עניין תחושת המעבר, אלא על נקישות. אם באמת אין, אז למה לא שאלת את הבוחן ולמה שלא ימחיש לך. מרגיז לשלם למישהו כדי שרק יכסת"ח עצמו.

אגב אצלי, היה מצב שהתיבה נכנסה לsafemode והרכב הושבת ליומיים שלושה. רק בגלל שזה היה בליסניג, הנושא לא הטריד אותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מצד אחד הערה על נקישות בשילוב הילוכים היא מדאיגה, מצד שני זה מופיע כמעט בכל דו"ח בדיקה של רכב אוטומטי כך שקשה לדעת אם להתייחס להערה ברצינות.

אם אתה יכול לגשת עם הרכב למוסך מנוסה עם סוג רכב זה או מתמחה בגירים אוטומטיים לחו"ד נוספת ולא מחייבת זה אחלה. בנוסף קח בחשבון שזה גיר בעל אורך חיים קצר יחסית ויש לקחת זאת בחשבון במיקוח.

האם קיבלת אהסבר יותר מפורט על נושא הנזילות במערכת הקירור?

פורסם

אז הייתי מנסה לשחק על עניין עניין הנקישות בגיר כדי להוריד במחיר למקרה שאכן הגיר לקראת סוף חייו ולקוות לטוב, כי בסופו של דבר מדובר במכונית שהיא תמורה מעולה לכסף.

פורסם

הבחור פה הוא המוכר לא הקונה.:-P

• תוכן חדש...