Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תנור - מצב טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר מעל שנה תקלה בתנור רק במצב טורבו שהוא לא עובד.

כל השאר בלי בעיות (מלבד גומיות שחוקות בצדדים)

כשמעבירים למצב טורבו המנורה נדלקת, המאוורר עובד אבל הוא לא מחמם (טמפ גבוהה/מקס בבורר).

מה יכולה להיות הבעיה ואם שווה בכלל לתקן/לנסות לתקן אותה?

תנור של zanussi, לא יודע מה הדגם כי הוא כבר כמעט עשור אצלי במטבח והוא לא מופיע באתר שלהם

פורסם

לדעתי תקלה בבורר. בדרך כלל אפשר להחליף. עלות בורר כנראה 200 בערך. צריך קצת ידע בחשמל כי לפעמים הבורר החדש לא זהה למקורי וצריך לדעת מה לחבר למה.

דני

פורסם

ואולי גוף החימום של הטורבו הלך

תלוי איך התנור בנוי גוף החימום של הטורבו נמצא הרבה פעמים מאחוריו והוא שונה מגופי החימום של מצב למעלה/למטה

בכל מקרה אם היבואן זה צמפיון היתי מוותר, ידוע שהמוצרים שלהם שמכילים טורבו עלולים לסבול מתקלות וששרות לא ממש תקבל בנושא

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הטורבו זה רק תוספת של המאוורר (לסירקולציית האוויר).

גם לדעתי יש לך בעייה בגוף החימום (אני מניח שגם במצב אחר הוא לא עובד. תבדוק גם ללא טורבו).

alfa 156 2.5.

פורסם

שאר המצבים עובדים

אמנם לעיתים צריך לשחק עם הבורר עד שנדלקת הנורה של הטמפ' ואז אתה יודע שזה עובד, אבל גם כשזה עובד דווקא במצב טורבו זה לא מחמם ובשאר המצבים כן...

מוזר

פורסם

שמעתי על שני תנורים של אותה החברה עם אותה הבעיה, התברר שהתקלקל בהם גוף חום ספירלי, אולי זה המצב גם אצלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אז לאור ההבהרה - לדעתי יש בעייה בבורר.

הייתי מנסה לפרק אולי יש מצב לנקות מגעים (יש לך גם בעיית מגעים במצבים אחרים).

לנתק רק מהחשמל קודם הטיפול !!!

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...