Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי צמיגים קדמיים באוטו (פאביה 2011).

לפני ההחלפה היו צמיגים מקוריים של החברה ברידג'סטון 195/55/R15

בשיחה עם המוכר שאלתי כמה יעלה לי לקנות צמיג אחד נוסף ולהשתמש בצמיג הרזרבי החליפי בבגאז' הוא אמר שצמיגים מקוריים של החברה יעלו לי כמו 2 צמיגים (לא פירט איזה צמיגים) ושסביר שהצמיג הרזרבי יבש כבר אחרי 3 שנים בבגאז'

בסופו של דבר סיכמנו על 2 צמיגי גודייר ב 440 שקל כולל מע"מ לצמיג,

ובפועל הוא התקין לי קלבר ולא אמר כלום, כששאלתי הוא אמר שזה צמיג שווה ערך למה שסיכמנו

ממה שראיתי (לא שאני מבין גדול) ראיתי שצמיג אחד רשום 1013 וצמיג שני כתוב 1613 (אני יודע את המשמעות המספרים)

ממה שאני יודע הצמיג צריך להיות בטווח של שנה אחורה בהתקנה

עלות העסקה הייתה 440 לצמיג כולל מע"מ

עכשיו נשאלת השאלה- האם עשו עליי קופה ו"דפקו" אותי או שיצאתי בסדר והמחיר משקף את המותג ומצבו?

תודה מראש

פורסם (נערך)

צמיג רזרבי שישב 3 שנים בתא המטען עדיין שמיש, אבל רצוי להחליף את שני הצמיגים הקדמיים ביחד.

כדי להשוות צמיגים לא מספיק שם היצרן אלא רצוי לציין איזה דגם ספציפי של צמיג הותקן.

בעיקרון צמיגי קלבר הם צמיגים טובים והמחיר סביר. ההפרש בתאריכי הייצור של הצמיגים הוא חודש וחצי,לדעתי זה לא משמעותי.

אין חוק המחייב שצמיגים יהיו בני פחות משנה. זו רק שאיפה אבל זה לא deal breaker.

אפשר להשיג צמיגי גודייר במידה שציינת מחיר נמוך יותר, אבל בדיקות כאלה יש לבצע לפני הקנייה ולא לאחר מעשה.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

הגם שהמחיר מעט גבוה, הצמיגאי לא ממש דפק אותך. אולי היית יכול להשיג במחיר זול יותר אם היית קצת מתמקח או לפחות עושה סקר שוק, אבל באמת שעל סכום כזה אתה לא צריך להרגיש רע עם עצמך.

האמן לי, יש צמיגאים יותר גרועים - כאלה שיבטיחו להתקין לך צמיג מיצרן מוכר ובפועל כשאינך שם לב משחילים לך יצרן מדבקה סיני במחיר מפולפל. זאת חתיכת דפיקה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אולי אין הבדל רציני (אם בכלל) בין הצמיגים וביצועיהם.

אבל תסלחו לי - זה מוכר רמאי. ניצל את זה שהבחור לא מבין / לא שם לב.

היה חייב לומר לפות"ש שמרכיב לו צמיגים אחרים !

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. אולי הקלבר זולים יותר והוא לקח ממנו תשלום על גודייר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על התגובות

על זה אומרים במדינתנו הקטנה אסור לסמוך על אף אחד!!

אני לא יודע איזה דגם צמיג נמכר לי (אשמח לבדוק אם יש ביקוש)

לומר את האמת תמיד כשאני הולך למוסך/טסט/החלפת גלגלים אני מרגיש שהולך לכאוב לי בארנק

עוד בהמשך לאותו הנושא

אחרי החלפת הגלגלים הלכתי לעשות טסט לאוטו

בטסט הכשילו אותי על כיוון גלגלים קדמי

ואף לב הפלא בתוך מתחם הטקסט יש כיוון פרונט וכיוון גלגלים

הלכתי אליו הוא איזן את מה שהיה צריך לאזן והתענוג עלה לי רק 240 שקל וטסט חוזר 20 שקל

בקיצור יצא לי היום להוציא 880+240+97+20=1237 שקל...

איפה חיים החט שיעשה צדיק על מכוני הבדיקת רכב..

פורסם

לא הבנתי למה הוא התקין לך צמיגי קלבר, כשביקשת וסיכמת איתו מחיר על צמיגי גודייר?

יש אנשים שיגידו לך שהצמיגים באותה רמה וזה בסדר, אבל אני אישית לא הייתי מוותר על צמיגי גודייר ועוד במחיר הזה בשביל שיתקינו לי בסוף צמיגי קלבר (שלפי דעתי היא חברה פחות טובה למרות שהיא לא סינית).

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

גם לדעתי מה שקרה זה לא תקין. היו חייבים ליידע את בעל הרכב שאין במלאי צמיגי גודייר ולבקש אישור להרכיב קלבר.

זה פחות גרוע מאשר להרכיב צמיגי גודרייד במקום גודייר ולספר שזה אותו דבר, אבל עדיין לא תקין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש תשובה עקרונית ויש תשובה מעשית:

עקרונית- אמרו שיתקינו צמיג מסויים והתקינו אחר- לא תקין כלל.

מעשית- ישנם סוגים רבים של גודייר ומעט סוגי קלבר. באם קטגוריית המהירות מתאימה- הקלבר הוא טוב. מן הסתם באותו מחיר לא היית מקבל גודייר סופר ספורטיביים אלא פשוט צמיגים "רגילים" וטובים שלהם, קיבלת מוצר מקביל של חברה אחרת, זהו.

עוד הבהרה? בסדר: להבא, הקפד יותר שמה שעושים הוא מה שאומרים אך במקרה הספציפי- יצאת בסדר.

פורסם

בהנחה וכל דברי פותח השרשור נכונים (ואני מאמין לו) -

מעשית הפאנצ'ר מאכר סיכם עם פות"ש על צמיג X. הלך למחסן ראה שאין במצאי X, הביא והרכיב סוג Y (אל תדאגו - סוג יותר טוב באותו המחיר הוא לא היה מרכיב...).

העמיד את בעל הרכב בפני עובדה אחרי שהצמיגים היו מורכבים, כי רק אז הוא שם לב לכך אולי.

אולי גם במכון הטסטים (לא בטוח) גם עשו קצת קונצים.

שרות במיטבו :?

לצערי זה מה שיזכור פותח השרשור - חוויית שרות גרועה (כי היא באמת היתה הפעם כזו).

alfa 156 2.5.

פורסם
יש לך את נתוני זוויות המתלה טרם התיקון? אם כן, אפשר לדעת האם רימו אותך או לא.

ואם לנצל את השרשור,

לכל רכב זוויות המתלה תואמות? מה הזוויות המומלצות / תקינות?

מאמין שהמידע יעזור לכלל החברים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אכן, לכל רכב הזוויות שהיצרן הגדיר לו. זוהי הסיבה לכך שבמכוני כיוון זוויות מתלים, עוד לפני שהמכונאי נגש לרכב הוא קודם מזין במחשב את היצרן והדגם - בהתאם לכך המחשב יודע לאתר סטיות ואנומליות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד, כיצד ניתן למצוא את הזוויות שהגדיר היצרן מלבד ספר רכב (בהנחה שאכן מופיע בספר המידע הנ"ל)?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...