Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיחקת אותה עם הצילום!!!

עכשיו חובתך להגיד לנו באיזה מצלמה אתה משתמש, ואיך היא עובדת גם כשאינך ברכב?!

:)

Peugeot 206XS

פורסם
אני לא יודע מה לעשות עם השוטרים כל אחד מספר סיפור אחר.

עכשיו הגשתי את הטפסים השוטר פשוט לקח אותם זרק אותם למגירה בלי להביא לי שום אישור, או משהו בסגנון ופשוט אמר ישלחו לך SMS.

אני שואל כמה זמן זה ייקח והוא עושה לי פרצופים של עז, אני שואל אותו מה אם יצטרכו את התיעוד(הבאתי דיסק עם הקובץ כי שוטרת אחרת אמרה שצריך) אז הוא אומר שיצרו איתי קשר.

בקיצור נראה לי שעד שאני יקבל את הפרטים שלה סוף העולם יגיע...

נמשיך לשאול עד שתתיחס... :)

באילו מצלמות אתה משתמש?

פורסם

מצלמות רגילות אין בהם שום דבר מיוחד, בשביל להשאיר אותן דולקות בחניונים, או מקומות מפוקפקים אני נעזר בסוללה ניידת של ANKER.

אני תמיד מחזיק סוללה כזאת ברכב למקרה שאני אצטרך להטעין את הפלאפון, ועל הדרך אני משתמש בה בשביל להטעין את הדיבורית והמצלמות.

http://www.ebay.com/itm/Anker-Astro-Mini-3000mAh-PowerIQ-External-Battery-for-iPhone-5S-5-and-more-/331189447074?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d1c6de9a2

http://www.ebay.com/itm/Anker-2nd-Gen-Astro-6000mAh-Fast-Charging-External-Battery-for-most-Smartphones-/331065921915?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d1511117b

http://www.ebay.com/itm/Anker-2nd-Astro3-12000mAh-PowerIQ-External-Battery-for-most-Phones-and-Tablets-/331161467899?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d1ac2fbfb

http://www.ebay.com/itm/Anker-Astro-E5-15000mAh-External-Battery-Charger-for-iPhones-iPads-and-more-/331128690773?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d18ced855

אני יכול להגיד די בוודאות שהסוללה של ה12000mAh מספיקה לי לפחות ל24 שעות של הטענת המצלמות לפני שהיא צריכה הטענה.

לא שזה עוזר כי אחרי 4 שעות נגמר המקום בכרטיס זיכרון והסרטונים הישנים מתחילים להימחק.

פורסם

אתה רוצה לומר לי שיש לך מצלמות תלויות לכל הכיוונים?:shock:

(אני מנחש שאת צד הנהג לא הזנחת וגם שם יש מצלמה)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

במקום כל כך הרבה שאלות, חיפוש קטן ברשת יגלה שיש מצלמות פשוטות יחסית בעלות שתי עדשות הניתנות לכיוון.

אין לו מצלמה על כל חלון...

ארז רונן

פורסם

אין לי מצלמה לכל חלון(אני לא עד כדי כך משוכלל), יש לי מצלמה קדמית LS430W ומצלמה אחורית LS650W.

שאני חונה במקומות עמוסים/בעייתיים אני פשוט מסדר אותם במקומות שהכי אסטרטגים לפי דעתי, ומחבר אותם לסוללה הניידת.

את זה אני עושה בדר״כ רק שאני יודע שאני הולך להחנות הרבה שעות, בכללי אני רק מחבר את המצלמה הקדמית לסוללה.

פורסם
אני לא יודע מה לעשות עם השוטרים כל אחד מספר סיפור אחר.

עכשיו הגשתי את הטפסים השוטר פשוט לקח אותם זרק אותם למגירה בלי להביא לי שום אישור, או משהו בסגנון ופשוט אמר ישלחו לך SMS.

אני שואל כמה זמן זה ייקח והוא עושה לי פרצופים של עז, אני שואל אותו מה אם יצטרכו את התיעוד(הבאתי דיסק עם הקובץ כי שוטרת אחרת אמרה שצריך) אז הוא אומר שיצרו איתי קשר.

בקיצור נראה לי שעד שאני יקבל את הפרטים שלה סוף העולם יגיע...

אתה תקבל את הפרטים, לפחות אישור על הגשת תלונה קיבלת?

מין דף מצ'וקמק כזה שכתוב בו מי החוקר וכו'?

בפעם הבאה אתה מתחיל מהוידאו, ככה תופסים תשומת לב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השוטר הראשון שפגשתי היה נחמד הראיתי לו את הסרטון והוא הביא לי את הטפסים ענה על שאלות התנהג בצורה מצוינת.

לקחתי את הטפסים הביתה מלאתי אותם צילמתי את הביטוח רכב רישיון רכב ואת הרישיון נהיגה.

עכשיו בגלל שלא יכולתי ללכת בבוקר אז שלחתי משהוא אחר עם כל הטפסים והייתה שם שוטרת שאמרה שאני צריך להיות נוכח ושגם צריך להביא את התיעוד על דיסק.

אז אני הלכתי בערב עם כל הטפסים והדיסק ואז פגשתי את השוטר השלישי שלא ממש עניין אותו הסיפור שלי או הסרטון ופשוט שם את הדפים במגירה ואמר שישלחו לי SMS.

לא הביא לי שום אישור על שום דבר ולא סיפק לי תשובות לגבי התהליך.

פורסם

אני הלכתי ומילאתי את כל הפרטים בתחנת משטרה, לא ביקשו צילום של ביטוח או רשיון רכב או רשיון נהיגה, רק מספרי אסמכתא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את המשטרה ממש לא מעניין סרטון/תמונות/עדים וכו', כיוון שלא מדובר בנזקי גוף, לא מדובר בהליך פלילי אלא בהליך אזרחי ולמשטרה אין עניין.

לצורך השגת פרטים לתביעה אזרחית יש הליך פורמלי שבו אתה מגיש תלונה על 'פגע וברח ללא נפגעים' ולאחר שהתלונה נבדקת הם קוראים לך שוב לתחנת המשטרה על מנת לקבל את פרטי הפוגע.

אם אין עומס בתחנה, יש סיכוי ששוטר יעבור על התלונה כבר באותו רגע וייתן לך פרטים על המקום, אבל הוא לא חייב.

בקיצור אל תתרגש, ככה זה עובד.

פורסם

שלחו לי SMS "שלום רב, האישור בגין התאונה ממתין לך בכל תחנת משטרה, בברכה משטרת ישראל"

מה זה אומר שהם נותנים לי את הפרטים של הנהג?

פורסם

איזה תותח אתה, כל הכבוד.

אגב, שמעתי בעצתך (בשרשור של מצלמות הרכב) והזמנתי מאיביי את הסוללה החיצונית של ANKER בעלת ה-15K אמפר.

כבר לא יכול לחכות לקבל אותה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
את המשטרה ממש לא מעניין סרטון/תמונות/עדים וכו', כיוון שלא מדובר בנזקי גוף, לא מדובר בהליך פלילי אלא בהליך אזרחי ולמשטרה אין עניין.

לצורך השגת פרטים לתביעה אזרחית יש הליך פורמלי שבו אתה מגיש תלונה על 'פגע וברח ללא נפגעים' ולאחר שהתלונה נבדקת הם קוראים לך שוב לתחנת המשטרה על מנת לקבל את פרטי הפוגע.

אם אין עומס בתחנה, יש סיכוי ששוטר יעבור על התלונה כבר באותו רגע וייתן לך פרטים על המקום, אבל הוא לא חייב.

בקיצור אל תתרגש, ככה זה עובד.

עובדתית מה שאתה מתאר לא נכון.

יש כאן עבירה פלילית של תאונה ללא השארת פרטים (בניגוד לתקנה 145 לתקנות התעבורה, הסעיף הרלוונטי לעניינו הוא ג' - "הרכב האחר שניזוק עומד ללא השגחה, או שבעל הרכוש או הממונה עליו לא היה במקום".

המשטרה פשוט בוחרת שלא לאכוף את התקנה הזאת, ולא להגיש תלונה פלילית על העבירה, אבל זה לא עושה את זה פחות עבירה פלילית.

שלחו לי SMS "שלום רב, האישור בגין התאונה ממתין לך בכל תחנת משטרה, בברכה משטרת ישראל"

מה זה אומר שהם נותנים לי את הפרטים של הנהג?

כן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...