Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי בכותרת שפשפו לי את הרכב בזמן שהוא חנה בחניון וכפי שאתם מנחשים לא השאירו פרטים.

עכשיו שאלתי אליכם היא מה לעשות עכשיו לגבי הנהג הפוגע שצולם ע"י המצלמת רכב שלי, וכמה לפי דעתכם יעלה לתקן את הנזק(ראו תמונות)?

תמונה 1.jpgתמונה 2.jpgתמונה 3.jpg.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצב טוב מאוד שפוליש על השפשוף יוריד את זה לחלוטין ... (לפני שאתה רץ מבזבז את הזמן היקר שלך מי פגע בך וכאלה)

פורסם

אני אצטרך לרדת היום ולראות יותר טוב מה המצב, ולהסתכל אם השריטות עמוקות או לא.

גם ראיתי בסרטון שהיא פגעה במראה אז אני צריך לבדוק שהכל בסדר איתה.

בכל מקרה אני מעדיף ללכת 10 דקות למשטרה ולקבל את הפרטים שלה.

כמו שזה נראה הנזק לא כזה גדול אז שתשלם ונסגור את העניין.

פורסם (נערך)

הייתי במשטרה והביאו לי טופס שאני צריך למלא והם גם מבקשים צילום של הרישיון נהיגה, רישיון רכב ושל הביטוח.

עכשיו אמרו לי שמרגע שאני יגיש את הטפסים תוך 48 שעות יתנו לי את הפרטים ושהם גם יזמנו את הנהגת לחקירה במשטרה(קשה לי להאמין שזה יקרה).

באמת צריך את כל הסיבוך הזה בשביל לקבל את המספר טלפון של הבעלים של הרכב?

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אם אכן יזמנו את הנהגת לחקירה זה שווה - כדי שהיא תלמד לנהוג ולהשאיר פרטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כזה שזה מעצבן,אני שמח שיש לך תיעוד כוך כל טוב,שלא משאיר שום ספקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה הוא צריך להתאמץ? שהיא תשלם על הכול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שקשה לי להאמין שזה מסתכם בפוליש והיא תשלם על תיקון שיחזיר את המצב לקדמותו.

אני מקווה שהיא תסכים לשלם בלי יותר מידי חפירות, בכל מקרה אם היא תסרב לשלם מה האופציות שלי?

פורסם (נערך)

לתקן את הרכב על חשבונך ולהגיש תביעה, למרות קשה לי להאמין שעם הוכחה חותכת כמו שיש לך (רצוי שתציין את זה כשאתה מדבר איתה) היא תתעלם ממך.

במידה וכן, כמו שאמרתי, תתבע את הפוליסה שלך תתקן את הרכב וגש איתה למשפט.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
  • ספונסר פורום
פורסם

לדעתי זה לא רק פוליש ,יש גם נזק לפסי הקישוט , צריך לראות את הנזק ,כדי לקבוע את עלות התיקון .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

קודם כל סחטיין על המצלמה שעובדת גם כשאינך בנסיעה.

מצלמה ברכב הופכת יותר ויותר לאביזר חובה והדוגמה שלך רק מחזקת את זה.

מהוידאו שהעלית שומעים היטב את שלב השפשוף, לדעתי זה לא שפשוף של פוליש אלא שפשוף שמצריך פחחות.

ברגע שהמשטרה תביא לך את הטלפון של הנהג החצוף, תוכל ללכת לשמאי מטעמך ולדרוש את מלוא התיקון מחברת הביטוח של הפוגע.

תעדכן אותנו בבקשה כיצד זה מתקדם.

פורסם

אני לא יודע מה לעשות עם השוטרים כל אחד מספר סיפור אחר.

עכשיו הגשתי את הטפסים השוטר פשוט לקח אותם זרק אותם למגירה בלי להביא לי שום אישור, או משהו בסגנון ופשוט אמר ישלחו לך SMS.

אני שואל כמה זמן זה ייקח והוא עושה לי פרצופים של עז, אני שואל אותו מה אם יצטרכו את התיעוד(הבאתי דיסק עם הקובץ כי שוטרת אחרת אמרה שצריך) אז הוא אומר שיצרו איתי קשר.

בקיצור נראה לי שעד שאני יקבל את הפרטים שלה סוף העולם יגיע...

• תוכן חדש...