Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הביאו לי מסמך שנקרא "טופס מידע על נתוני תיק נזק בלבד".

חוץ ממספר התיק ומי השוטרת שמטפלת בתיק, וזה שמצב התיק בחקירה, אין שם שום דבר מעניין.

הביאו לי מספר טלפון של מי שאמור לטפל בזה, מחר אני אתקשר ואבדוק מה הסיפור.

לא מבין למה זה כזה מסובך לקבל את הפרטים שלו.

עריכה אחרונה על ידי Car141
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי המשטרה אני די בטוח שעד שבוע הבא אני יקבל את הפרטים של הנהגת הפוגעת.

לגבי הנזק קיבלתי שתי הצעות מחיר משני מוסכים שונים באזור ה-3500 ש"ח כולל מע"מ.

בכל מקרה מה שבטוח זה שהמצלמות החזירו את ההשקעה בהן ובגדול.

פורסם

אני לא הייתי מוותר לה ודואג לקבל ממנה גם תשלום על הטרחה שלך.

זאת אומרת - תביעה אזרחית בלי קשר לכיסוי הביטוחי

שיהיה לה מה לספר לחברותיהה, בטח יש לה אלף כאלו בפייסבוק, ככה אולי יותר אנשים יהיו יותר אחראים וזהירים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היא צריכה לקבל תואר בחניית רכב.

כמה מצלמות מותקנות אצלך ברכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אז כמו שכתבתי בכותרת שפשפו לי את הרכב בזמן שהוא חנה בחניון וכפי שאתם מנחשים לא השאירו פרטים.

עכשיו שאלתי אליכם היא מה לעשות עכשיו לגבי הנהג הפוגע שצולם ע"י המצלמת רכב שלי, וכמה לפי דעתכם יעלה לתקן את הנזק(ראו תמונות)?

[ATTACH=CONFIG]390170[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390171[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390172[/ATTACH].

שאלה קטנה, כפי שידוע לי רוב המצלמות מצלמות בלופ של 5 דקות כדי לשמור מקום, ויכול להיות מצב שדבר זה היה נמחק כי לא היה לך מקום?

פורסם

אפשר גם לקבוע שהיא תצלם בלופ של 1,2,3,5 דקות, זה יותר תלוי במערכת הפעלה של המצלמה.

אצלי במצלמה דקת צילום ממוצעת שוקלת 117 MB, בכרטיס זיכרון שלי יש 29700 MB, אז בחישוב פשוט אחרי 253 דקות המצלמה מתחילה למחוק את הסרטונים הישנים.

במקרה הספציפי הזה הרכב חנה במשך קצת פחות מ4 שעות אז המצלמה עוד לא התחילה למחוק את הסרטונים הישנים, וגם התאונה עצמה קרתה שעתיים אחרי שחניתי.

אז אם לפי הסרטון התאונה קרתה ב21:22 אז רק ב01:35 בערך הסרטון היה נמחק, אם אתה מחנה את הרכב להרבה שעות אז תאמת זה עניין של מזל.

יש בחלק מהמצלמות אופציה שנקראת "מצב חניה", ובמצב הזה המצלמה מתחילה לצלם רק שהיא מזהה תנועה ומפסיקה ברגע שאין תנועה.

במצב כזה אתה לא צריך לדאוג שהכרטיס זיכרון יתמלא, אבל הבעיה שהמצב חניה לא באמת עובד כמו שצריך ברוב המצלמות.

פורסם

לא הבנתי למה לא פנית לחברת ביטוח? הם היו מאתרים בשבילך את בעל הרכב הרבה יותר מהר מהמשטרה. בעקרון המשטרה יכולה בחצי דקה להכניס את המס' רכב למסוף ולמסור לך גם את מידת הנעליים של בעל הרכב, אבל אנחנו מדברים כאן על משטרת ישראל.

שאפו על הצילום! מת לשמוע את התגובה של בעל הרכב הפוגע, אל תשכח לעדכן!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שמשהוא במשטרת חיפה אמר לי שבתחנת זבולון מטפלים בכל העניין, אז נסעתי היום לזבולון.

עכשיו מתבבר שבזבולון הם רק מקבלים תלונות ולא חוקרים אותן(זה בחיפה), אבל מה שכן היא הביאה לי את השם פרטי-משפחה, ת.ז, וכתובת של הבעלים של הרכב.

היא שאלה אותי למה לא הביאו לי את הפרטים האלה כבר בנהריה ושהם היו חייבים לתת ובלה בלה בלה...

עכשיו אני כבר אובד עצות ולא מבין מה לעשות, אין לי מושג מה קורה עם התלונה שלי והחקירה שלי וגם אין לי את מי לשאול.

אין לי איך להשיג את הטלפון של הבחור(הוא לא מופיע ב144), הביטוח שלי אומר שבלי הפרטים של הביטוח שלו אין להם מה לעשות.

בקיצור מה עושים? למה זה כזה מסובך?

איך אפשר להשיג את המספר פלאפון של הבחור, למשהוא יש מושג?

פורסם

טוב, נסעתי אל הכתובת שהמשטרה נתנה לי ופגשתי את ה"בעלים" של הרכב.

הסיפור הוא שהוא מכר את הרכב לחבר שלו בשביל הבת של החבר, כמובן שלא העבירו בעלות בגלל שלל סיבות.

עכשיו האופציות הן:

1) לבוא למוסך שהוא מכיר וששם יתקנו שם את הרכב.

2) ללכת ולתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות, ולתקן במוסך שאני בוחר.

כנראה יום שישי אני אסע איתו למוסך שלו להתרשם ולהסתכל, אם הכל יראה לי בסדר כנראה שאני אזרום איתו ויתקן את זה שם.

אני לא מכיר את המוסך שלו, וגם אני חושב על האופציה שיתחילו להקטין את הנזק ולספר סיפורים ואז אני כנראה התעצבן ואצטרך ללכת לבית משפט.

אני צריך להבין ממכם מה הסיכויים שלי בתביעות קטנות לקבל את מלוא הסכום+ימי עבודה+ נסיעות?

אם אני הולך לבית משפט אז אני אצטרך להביא חוות דעת של שמאי? ואם אני יקבל עליה החזר ע"י בית המשפט?

פורסם

אני הייתי הולך על 2 אופציות:

1.ניגש עם הפוגע למוסך שאני מכיר ובוטח בו שיתקן לי את הרכב.

2.במידה וסירב-תביעה על כל המשתמע.

קח בחשבון שתמיד קיים הסיכון ששופט ישאל אותך מדוע סירבת לגשת למוסך שהציע בעל הרכב ואז אתה צריך טיעון טוב.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
טוב, נסעתי אל הכתובת שהמשטרה נתנה לי ופגשתי את ה"בעלים" של הרכב.

הסיפור הוא שהוא מכר את הרכב לחבר שלו בשביל הבת של החבר, כמובן שלא העבירו בעלות בגלל שלל סיבות.

עכשיו האופציות הן:

1) לבוא למוסך שהוא מכיר וששם יתקנו שם את הרכב.

2) ללכת ולתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות, ולתקן במוסך שאני בוחר.

כנראה יום שישי אני אסע איתו למוסך שלו להתרשם ולהסתכל, אם הכל יראה לי בסדר כנראה שאני אזרום איתו ויתקן את זה שם.

אני לא מכיר את המוסך שלו, וגם אני חושב על האופציה שיתחילו להקטין את הנזק ולספר סיפורים ואז אני כנראה התעצבן ואצטרך ללכת לבית משפט.

אני צריך להבין ממכם מה הסיכויים שלי בתביעות קטנות לקבל את מלוא הסכום+ימי עבודה+ נסיעות?

אם אני הולך לבית משפט אז אני אצטרך להביא חוות דעת של שמאי? ואם אני יקבל עליה החזר ע"י בית המשפט?

עם הצילום הזה? תקבל כל מה שתבקש שמגובה בחשבוניות וקבלות.

זה אומר מלוא הסכום בדו"ח שמאי, עלות השמאות, יום עבודה, נסיעות, חניה בבית המשפט וכו', אם אתה משאיר את הרכב במוסך ושוכר רכב או לוקח מוניות (לצרף חשבוניות!) גם את זה תקבל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחרי חשיבה ארוכה(לא באמת) החלטי שאני יסרב להצעה שלו.

דבר ראשון ללכת למוסך שאני לא מכיר כי יש לו שם חבר ערבי, ולשים את הרכב שלי בעיר אחרת לתקופת זמן לא ידוע לא ממש מוצא חן בעיני.

הרי זה ברור ומאוד שקוף שכנראה יעשו לי טיפול חאפרי, ואז שאני ארצה למכור את הרכב זה יתנקם בי.

דבר שני עם איך שהוא התנהג שפגשנו אותו הוא לא נראה לי הבנאדם הכי אמין וישר בעולם, ובסוף יהיה במצב שהוא לא יהיה מוכן לשלם למוסך הזה, והמוסך יחזיק לי את הרכב בתור בן ערובה עד שאני ישלם לו על התיקון ואז בכל מקרה אני אצטרך לתבוע אותו.

דבר שלישי כל הסיפור של הרכב לא שלי, אני מכרתי אותו לחבר בשביל הבת שלו ולא עשינו עדיין העברת בעלות נשמע לי מצוץ מהתחת.

אז על שם מי הביטוח של הרכב? ואם הם חברים אז שחבר שלו יפעיל את הביטוח וישלם על התיקון שלי.

בשביל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות איזה פרטים צריך מעבר לשם ות.ז?

pipinoadar

מה זה טיעון טוב?

לא מספיק זה שהוא רואה את הנזק וישר אומר זה ממש לא נזק של 3000 ש"ח, בוא למוסך פה בצומת הוא של חבר ערבי שלי והוא יסדר לך את הרכב עלי?

איך יסדר לי את הרכב? עם טוש? ומה יקרה שאני ארצה למכור את הרכב והקונה ייקח אותו לבדיקה ויתגלה שם שהרכב לא תוקן כמו שצריך?

מה עם זה שהמוסך נמצא חצי שעה נסיעה מאיפה שאני גר? למה אני צריך לסבול ולטרטר את עצמי ככה?

כבר מספיק נסעתי ובזבזתי שעות על גבי שעות בנסיעות למשטרה, מוסכים, ביטוח ואליו הביתה בשביל לנסות לפתור את זה, בגלל שאדוני הנכבד פגע וברח בלי להשאיר פרטים.

פורסם

יש לך המון מידע על הגשת תביעה קטנה פה.

מכיוון שאתה הנפגע והוא הפוגע, הבחירה היכן לתקן היא בידיך.

בכל מקרה כיסית את עצמך היטב היטב עם כך שביקשת שתי הצעות מחיר משני מוסכים.

אני מציע לפנות אליו בשיחה מוקלטת, להגיד לו שקיבלת שתי הצעות מחיר על 3500 + מע"מ, או שהוא מכסה את הנזק או שאתה מגיש תביעה, המסלול לבחירתו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...