Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופע פורמולה ירושלים 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הסיכום שלי:

הגעתי רק אתמול. לשמחתי, גיליתי שמזג האויר החליט הפעם לרחם עלינו, כך שאומנם היה חם אבל לחלוטין היה נסבל.

בשונה מהשנה שעברה, הפעם היה פחות קהל באופן משמעותי, ובחלקים ניכרים מהמסלול כלל לא היתה בעיה להתקרב לגדרות ולעמוד במרחק של שניים-שלושה מטרים מהמכוניות.

לשלילה, אני יכול לציין את הזמנים המתים שלצערי היה יותר מידי מהם, כמו גם הנקודה היחידה שבה אפשר היה לעבור מצד אחד של המסלול למשנהו (הגשר בכניסה לממילא). כמו"כ, משום מה המארגנים החליטו השנה לסגור את הכניסה למרפסות של ממילא, כך שרק מתי מעט זכו להגיע אליהן וליהנות מתצפית טובה על המסלול (בשנה שעברה הגישה היתה חופשית).

בנוסף, בלטה בהיעדרה השיירה המרשימה של פרארי ומזראטי, שסגרה את המופע אשתקד, כמו גם מכוניות פורמולה SAE ושאר כלים תחרותיים עממיים שנתנו אז הופעה מעניינת ובלעדיהם כל העסק הרגיש לי קצת דל.

האופנועים נתנו הופעה טובה, רק שאלי התחום הזה קצת פחות מדבר, אבל זאת בעיה אישית שלי ולא משהו שבאמת אפשר לבוא בטענות למישהו אחר.

האימפרזות של מסלולים העלו הרבה עשן לקול תשואות הקהל. לא קלטתי את שמו של הנהג ב-B3, שאין ספק שהוא פשוט עף על עצמו. בסדר, נתת הופעה יפה, עשית את הקהל מבסוט, עצרת להצטלם וללחוץ ידיים. עד כאן אין לי חצי טענה.

כנהוג במירוצי ראלי, נעמדת על גג המכונית ונופפת לקהל. גם זה בסדר. אבל אז עשית את זה שוב. ושוב. ושוב. אחרי הפעם הרביעית זה כבר נראה מגוחך ולא רציני.

לסיכום: המופע הקודם קבע רף מאוד גבוה ששחזורו לצערי לא צלח השנה. אני לא מצטער שהגעתי ואשקר אם אומר שלא התרגשתי בחלק מהסיטואציות, אבל טוב שהצלחתי לסדר לעצמי פגישה עם לקוח בירושלים ולא לקחתי יום חופש במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הביקורת שלי באה ממקום של שיפור. בסופו של דבר קיום אירועים כאלה זה דבר מבורך ומגיע ח"ח ענק לעיריית ירושלים ולעומד בראשה על שלקחו על עצמם הפקת אירוע בסדר גודל כזה. כפי שאפשר ללמוד מהשנה שעברה, יש עוד לאן להתקדם מבחינת השואו ואני מקווה שבפעם הבאה כל נקודות החולשה שציינתי תשתפרנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שנה שעברה, גם השנה הגעתי ליומיים. את האמת? אם משווים לשנה הקודמת-מאכזב.

שנה שעברה גם מי שעמד לאורך המסלול ברחובות נהנה ממופע מרשים, לעומת זאת, השנה המופע היה מכוון נטו לקהל ששילם עבור הכניסה לטריבונות ו"המסלול" בעצם היה קו מקשר בין שני קצוות שבהם מוקמו הטריבונות.

בערך היחידים שנתנו "שואו" לצופים ברחובות היו צמד האימפרזות, בעצם רק הB3. נהג האימפרזה השניה היה יותר ל"אווירה".

באיזור של הטריבונות שמוקמו מול ממילא מאוד הגבילו את הגישה לקהל הרחב. לא ברור לי למה האיזור שמתחת למרכז הקניות (מול הטריבונות) היה חסום ובודדים "זכו" להכנס לשם-כנראה הכירו מישהו ממקבלי ההחלטות, בנוסף אליהם הגיעו לשם גם מספר חיילי מג"ב שטיפסו על גדרות (בעצם על הראשים של אנשים שהצטופפו שם (תוך כדי שהם פוגעים פיזית בקהל), כי למה מה קרה שהם יעשו סיבוב ויכנסו מלמעלה?) ככל הנראה, זה היה על מנת לאפשר למינימום צופים להנות מהצגה שחלק שילמו עליה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני הגעתי לירושלים, WAZE סירב לעבוד, נשארתי כמה דקות וברחתי חזרה לתל אביב.

חניתי בחניון של סינמה סיטי שבאמת קוראים לו חניון הלאום כי הם חייבים שם יהודי לחניון של בית קולנוע בירושלים.

ושם היו הסעות למרוץ, כמובן לא היה שום שילוט איפה האוטובוס, לא היה סימון על האוטובוס ובנס מצאתי אותו.

בחזרה לקחתי מונית.

סה"כ מעניין לראות את המכוניות האלה בנוף הזה.

ערבים ודוסים נדחפים אחד ליד השני לראות את המרוץ

בערך כל הניגודים בעולם במקום אחד.

מדברים על זה בחו"ל

http://www.autoblog.com/2014/10/08/formula-roadshow-returns-to-jerusalem-video/

אייל

פורסם
כמו שנה שעברה, גם השנה הגעתי ליומיים. את האמת? אם משווים לשנה הקודמת-מאכזב.

שנה שעברה גם מי שעמד לאורך המסלול ברחובות נהנה ממופע מרשים, לעומת זאת, השנה המופע היה מכוון נטו לקהל ששילם עבור הכניסה לטריבונות ו"המסלול" בעצם היה קו מקשר בין שני קצוות שבהם מוקמו הטריבונות.

בערך היחידים שנתנו "שואו" לצופים ברחובות היו צמד האימפרזות, בעצם רק הB3. נהג האימפרזה השניה היה יותר ל"אווירה".

באיזור של הטריבונות שמוקמו מול ממילא מאוד הגבילו את הגישה לקהל הרחב. לא ברור לי למה האיזור שמתחת למרכז הקניות (מול הטריבונות) היה חסום ובודדים "זכו" להכנס לשם-כנראה הכירו מישהו ממקבלי ההחלטות, בנוסף אליהם הגיעו לשם גם מספר חיילי מג"ב שטיפסו על גדרות (בעצם על הראשים של אנשים שהצטופפו שם (תוך כדי שהם פוגעים פיזית בקהל), כי למה מה קרה שהם יעשו סיבוב ויכנסו מלמעלה?) ככל הנראה, זה היה על מנת לאפשר למינימום צופים להנות מהצגה שחלק שילמו עליה.

חבל שלא אימצת ביום השני את המלצתי.

בכל אופן, אני גם מתחבר לתחושה שהשנה לא הצליחו לשחזר את ה"וייב" של שנה שעברה. אם בגלל שינוי התאריך (מלחמה), או סיבות אחרות.

פורסם

מסכים שהשנה היה מאכזב בייחס לשנה הקודמת. יותר צפיפות, ברוטאליות של שוטרי משמר הגבול שלא ידעו איך לשלוט במצב, אז אראו מפעם לפעםם למי יש יותר גדול. אירוע שלא מיועד לילדים ומבוגרים רק לבני נוער שלא איכפת להם צפיפות ודחיפות. לא הייתי בטריבונות ולא יודע מה הלך שם. בשבילי זו הפעם האחרונה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בהחלט היה קצת מאכזב בהשוואה לשנה שעברה. אי אפשר היה לראות בערך שום דבר ממה שקרה ליד הטריבונות, ומי שעמד לאורך הגדרות ראה רק את המכוניות עצמן, כשאלו עברו שם, פעם בשעה.

זה כן טוב ונחמד שיש את האירועים האלו, בדיוק כמו הפורמולה שהחזיקה שנתיים באילת. עם זאת, חבל שמדובר באפיזודות חולפות וחבל שאין השקעה דומה (או בכלל) גם באירועים תחרותיים, שהיו יכולים באמת לקדם את הספורט המוטורי כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא יודע,

אני הגעתי למופע ביום השני. כל מה שעבר לי בראש זה איך שבמדינה מתקדמת ומודרנית כמו ישראל מתקבצים כמה אלפי אנשים לראות רכב פורמולה 1 עושה 5 סיבובים בחניון, ומתלהבים.

אני רק מדמיין מה עבר לנהגים בראש, או מה שסיפרו למשפחות ולחברים כשחזרו למדינותיהם על הקופים שנעמדים על הגדרות כדי לראות פורשה עושה הלוך חזור במהירות של קורקינט חשמלי.

הרגשתי מושפל.

פורסם

גם אני הייתי ביום השני ומרגיש מאוכזב. את ממילא סגרו בבלעדיות לטריבונות וחבל, שנה שעברה היה שם מפוצץ באנשים.

הנה סיכום גופרו חובבני ביותר שלי (העיקר יש מיקרופון חיצוני, השקעה משתלמת)

• תוכן חדש...