Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם עם XP לא אמורה להיות בעיה. כפי שצויין, בדוק שה NET. מעודכן. מאחר וה Windows Update אמור להיות מת ב XP (מיקרוסופט הפסיקו את התמיכה מלפני איזה ככה), תגגל ותעדכן ידנית.

פורסם

עבד לי מצויין, אבל אחרי יום-יומיים נמחק לי כל התוכנה, התקנתי את זה שוב, ושוב אחרי יום-יומיים נמחק לי עוד הפעם, האם האנטי וירוס מוחק לי את זה, וא"כ מה אפשר לעשות?

פורסם
לא סביר שהוא מוחק את זה.

האם מותקנת לך הגרסה העדכנית?

כן, כי הופיע לי קודם הודעה כי התוכנה התעדכן.

עכשיו קרה לי עוד הפעם, התקנתי שוב התוכנה, אח"כ הופיע לי הודעה שאין חיבור לאינטרנט, בזמן שהאינטרנט עבד כרגיל, הפעלתי המחשב מחדש, והופס, התוכנה כבר לא קיים.

פורסם

ההודעה על כך שאין אינטרנט זה באג בטיפול.

אנחנו נבדוק למה התוכנה לא הופעלה מחדש בעליית המחשב, אבל זה לא אומר שהיא נמחקה, אלא פשוט לא הופעלה בעליית המחשב

פורסם

פתחנו עמוד לריכוז ודיווח על באגים.

אם מצאתם באג, תכנסו לעמוד, ובידקו אם הבאג כבר מופיע ברשימה.

אם הבאג לא נמצא, תוכלו להוסיף באג חדש לרשימה ע"י לחיצה על

Create issue

בצד ימין למעלה.

חשוב שתפרטו ככל הניתן, ואם יש צורך, להוסיף גם צילומי מסך.

https://bitbucket.org/omeriko9/real-time-notify-red-color/issues

תודה רבה,

ליאב

• תוכן חדש...