Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר מהעבודה פיתח אפליקציה שמתריעה לפי הודעות מפיקוד העורף בזמן אמת.

אני שותף בבדיקות ובפיתוח.

האפליקציה פותחה בימים האחרונים, ואנחנו משפרים אותה מיום ליום.

ניתן להוריד מהקישור המצורף.

יתכן כי תופיע אזהרה שמדובר בווירוס, וזאת מפני שנדרשת חתימה דיגיטלית על הקובץ שמאשרת שהקובץ מהימן, ועוד לא הספקנו לעשות זאת.

לבקשות לשיפורים ודיווחים על באגים, תוכלו לכתוב פה.

שיהיה לילה שקט.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3599613/Red%20Color%20Tray%20Notification.exe

עריכה אחרונה על ידי liav.h
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד,נקווה שבאמת מדובר בזמן אמת.

עשיתי סינון על 3 ערים+ המרחב של העיר שלי בפיקוד העורף (כדוגמת שפלה ודן בצירוף מספרים).

אם אהיה במחשב בזמן אזעקה אודיע על פעילות התוכנה.

בכ"מ אני לא יודע עד כמה היא שימושית לפחות לי, בדרך כלל שאני במחשב הטלוויזיה גם דלוקה, אבל אם יש פה תוכנה אמינה עם מאה אחוזי הצלחה מבחינת דיווחים אז היא יכולה כן להיות שימושית בשבילי.

אם תצליחו לפתח אפליקציה ששואבת מרוטר ומפיקוד העורף מידע זה יהיה מעולה.

Miata ND2

פורסם

ראיתי ובכל זאת עשיתי קוד, כי לא הבנתי כל כך איך אתם יודעים מאתר פיקוד העורף באיזה ערים יש אזעקה? הכל שם בקודי אזורים. ברוטר אפשר להבין כי זה לפי שמות הערים.

Miata ND2

פורסם
ראיתי ובכל זאת עשיתי קוד, כי לא הבנתי כל כך איך אתם יודעים מאתר פיקוד העורף באיזה ערים יש אזעקה? הכל שם בקודי אזורים. ברוטר אפשר להבין כי זה לפי שמות הערים.

אנחנו מתבססים על הרשימה הזו:

http://storage.googleapis.com/ch2news-attach/2014/07/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA%20%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9D%2007%2007%2014.xlsx

וכך אנחנו מאפשרים לסנן לפי שמות יישובים

פורסם (נערך)

עם Win 8.1

עובד כמו נינג'ה טיבטית ; יישר כח!

הזנתי לצרכי בדיקה גם יישובים שנשמעים עליהם לא מעט דיווחים בתקשורת (כדוגמת מועצה איזורית אשכול).

m.l, מה ההודעה, אם מתקבלת, שמופיעה לך ברגע שאתה מנסה להריץ את זה עם Win7?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לוח בקרה (בחלק העליון חפש מצב תצוגה ותשנה מתצוגת קטגוריות לאייקונים, קטנים או גדולים לפי איך שנוח לך. אם זה כבר על אייקונים, פאנן) -> חשבונות משתמשים -> במרכז המסך שנפתח בחר ב "שנה בקרת חשבון משתמש (או משו בסגנון)" -> הזז את הסליידר ל"לעולם אל תיידע" (או משו בסגנון) ותפעיל מחדש. נסה שוב להריץ את הקובץ.

אם הפעם קופצת הודעה, בחר ב "עוד מידע" והקלק על "הרץ בכל מקרה".

כמו-כן, אם יש לך תוכנת אנטיוירוס/חומת-אש צד ג' (לא של מערכת ההפעלה) שרצה ברקע, שווה לנסות לבטל אותה זמנית טרם נסיון הרצת הקובץ.

• תוכן חדש...