Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, עוד סיבוב בעזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליבי עם משפחות החללים, יהיה זכרם ברוך.

היה ברור שהחמאס יפיק לקחים ממבצעים קודמים, ולעניות דעתי נעשו כמה טעויות בכניסה לסג'עייה, שבמקרה יצא לי לטייל ברחובותיה כמה פעמים.

צה"ל הודיע לאזרחים לפנות את הבתים, מה שאומר שהחמאס ידע שצה"ל עומד להכנס רגלית לשכונה.

בשלב הזה מחבלי החמאס התארגנו היטב, ונטמעו באוכלוסיה המקומית.

הכניסה היתה צפוייה ולא מאוגפת, ללא שום יצירתיות, ואין דבר קל יותר מל"הוריד" נגמ"ש בטיל נ"ט, בייחוד מסוג מתקדם יחסית, שיכול לעצור טנק.

בעימות הקודם, עופרת יצוקה, מחבלי החמאס ברחו לכל עבר, ונמנעו מליצור מגע עם חיילנו, הפעם זה היה שונה, ויתכן ולא לקחו את זה בחשבון.

נקווה שהלקחים יופקו במהרה, וכל חיילנו ישובו הביתה במהרה שלמים ובריאים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אכן, משתמשים בנמרים. וזה היה נמר שהתפוצץ, לא נגמ"ש.

עריכה:

סליחה, ראיתי עכשיו את התמונה. אכן נגמ"ש.

על איזה נגמ"ש אתה מדבר? אמרו שניפגעו בנמ"ר לא?.

אני שונא להיות קטנוני אבל באופן כללי גם נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) וגם אכזרית הם נגמ"שים.

כשאתם מדברים על נגמ"ש אתם מתכוונים כנראה לברדלס M113.

רק חידוד קל לדבריכם.

התמונה היא באמת של ברדלס הפוך, ואילו בחדשות אמרו שזה נמ"ר שעלה על מטען, אז אני מניח שהתמונה לא אקטואלית.

Stay Dirty

פורסם
אף מדינה שפויה לא תסכים לקבל מאות אלפי עזתים.

קנדה היתה מוכנה לקבל מאות אלפי פליטים פלסטינים (עד לפני כשנה) במסגרת פתרון כולל לבעית הפליטים.

קנדה ארץ דלילה, והם מעונינים באנשים פרודוקטיבים. הערבים הם אנשים עובדים (הם מצוינים במנהרות) , לא כמו הדיעה הרווחת בארה"ב כלפי ההיספנים שלא עובדים והופכים לנטל על הסעד.

יהודה

פורסם

ושוב- כניראה יש מצב שהם כן נסעו בפח אלומיניום העלוב הזה:

http://news.walla.co.il/?w=/5109/2767443

אם זה אכן המצב אז כואב לי עוד יותר- בחיי הייתי מעדיף ללכת ברגל מאשר ליסוע בתוך מטרה גדולה שמחכה שיפוצצו לה את הצורה.

מה הם לא מבינים שגם החמאס יודכע איזה כלים יש לנו ובמה אפשר ליפגוע ובמה לא??

הוא יתחיל כבר ליברור את המטרות שלי ולא יבזבז סתם על מעיל רוח שברקע(אפילו עד 4ק"מ עם קורנט) יש מטרה רכה שכזו- עצוב!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלום

יש לי שאלה קצת טיפשית אבל נדרשת ,האם צוק איתן יקרא בעתיד רחוק /קרוב מלחמת צוק איתן או לא .

ועוד שאלה האם חמאס הינו צבא או קבוצת טרור ?

פורסם

זה ישאר מבצע. מלחמה זה רק נגד מדינה, ועזה היא לא מדינה.

חמאס הוא ארגון טרור ולא צבא, צבא יש רק למדינה, וכמו שאמרתי, עזה היא לא מדינה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
זה ישאר מבצע. מלחמה זה רק נגד מדינה, ועזה היא לא מדינה.

חמאס הוא ארגון טרור ולא צבא, צבא יש רק למדינה, וכמו שאמרתי, עזה היא לא מדינה.

לא בדיוק. מאבק בין גופים מזוינים שונים (צהל - חמאס) גם יכול להיחשב כמלחמה, בטח בסדר גודל כזה. (מבצע, מלחמה, במקרה הזה אותו הדבר).

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אני באמת לא מבין איך הם נכנסו עם נגמ"ש! (אסף, נכון שהכל זה נגמ"ש, אבל כמו שבצבא לא אומרים ברדלס M113, אז תסלח לנו גם פה)

חסר נמרים?!

היחידים שאמורים להיות עם נגמ"שים זה המרגמות וזהו!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הוי המרגמות...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קנדה היתה מוכנה לקבל מאות אלפי פליטים פלסטינים (עד לפני כשנה) במסגרת פתרון כולל לבעית הפליטים.

קנדה ארץ דלילה, והם מעונינים באנשים פרודוקטיבים. הערבים הם אנשים עובדים (הם מצוינים במנהרות) , לא כמו הדיעה הרווחת בארה"ב כלפי ההיספנים שלא עובדים והופכים לנטל על הסעד.

יהודה

לא מסכים בכלל. תן להם כוס תה והם ישבו כול היום ולא יעבדו.

איזה כייף לי :)

פורסם

תזכיר לי מי עובד כמעט בכל העבודות הקשות והמלוכלכות בישראל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

באתר של אל גזירה מפורסם שהם טוענים שחטפו חייל בשם אהרון שאול. זה מפוברק או רציני? כי צהל טוענים שזה בבדיקה

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם
באתר של אל גזירה מפורסם שהם טוענים שחטפו חייל בשם אהרון שאול. זה מפוברק או רציני?

ממה שנמסר כניראה מפוברק.

וכואב הלב על החברה שנפגעו בגלל שנסעו בנגמש מיושן ולא בנמר עם מערכת הגנה נגד טילים.

יהי זיכרם ברוך.

קובי

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...