Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, עוד סיבוב בעזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל, אני פשוט יודע איך גז מתנהג במערכת תעלות במיוחד כשמדובר בגז כבד ואיך מנטרים אותו. זה פשוט לא ישים כשאתה לא יודע את תואי המנהרה המדוייק, כמה ואיפה היא מתפצלת.

כדי לדעת את זה אתה ממילא צריך להיכנס אליה או לחפור אותה. אם חפרת מיותר לפוצץ ואם מיפית אז בדרך תשיפ כמה חומרי נפץ ושלום על המנהרה.

אפשר להשתמש בעשן \ מים לא חסרות דרכים למצוא את התוואי.

• תגובות 1.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם שאלה, מה רע עם גז עצבים במנהרות? סטייל סאדם? סוגרים צד אחד של מנהרה וממלאים אותה בגז, אפילו המסכות שלהם לא יעזרו להם במצב כזה

אתה ברצינות שואל מה רע בשימוש בנשק כימי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן, הם לא היו נמנעים להתשמש בנשק שכזה, מה גם שכללי המשחק בשטח השתנו לגמרי, לי חבל על החיילים ועל החפשים מפשע שנהרגים, ולא על אנשי החמאס.

פורסם

קח את זה שלב אחד קדימה

במלחמת העולם הראשונה השתמשו בפגזים שבתוכם היה גז עצבים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

גם אלי הגיעו הידיעות על מה שקרה היום בלילה שקשה יותר. יכול להיות שהחרפת הפעילות שקורית ברגע זה בסג'עייה קשורה לאירוע

פורסם

תגידו- מדוע שהצבא לא יאסור כל פירסום רישמי של המדיה על הניפגעים של הצבע עד לסיום המיבצע?

ליפתוח כל בוקר את החדשות עם התמונות של החיילים ההרוגים רק מחליש את העם + מחזק את המורל של החמאס כי הם רואים שיש להם הישגים בשטח.

אני יוע שאנחנו מדינה קטנה והכל עובר מפה לאוזן- מי שצריך לדעת כבר יקבל את הבשורה המרה מהרוגמים הרלוונטיים- אבל לפחות בפירסומים הרישמיים שיהיה צו איסור פירסום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבעיה היא ברגע שמעבירים את הפצועים לבתי החולים, אז מתחיל כל הפירסום והדיבורים, ובזה כבר אי אפשר לשלוט, במיוחד שלכל אחד יש וואטס אפ, פייסבוק וכו.

מוד צ'יפ - אין צורך בפגזים.

פורסם
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל הם עושים לנו בית ספר.

ממש לא עושים לנו בית ספר.

אתה לא רואה חיילים יוצאים לקרב עם ציידניות כי מלחמה זה לא פיקניק. במלחמה גם הצד החזק ש"מנצח" (המרכאות הן כי יש צד שמפסיד יותר וצד שמפסיד פחות. שני הצדדים יוצאים פצועים ומצולקים) משלם מחיר וזה מה שקורה גם לנו.

עד כמה שזה כואב אין לנו כאן הרבה ברירות. אם צריך לשלם בדם של חייל או אזרח אז זה יהיה דם של חייל כי הוא קיים כדי לתת את דמו בשביל להגן על דם האזרח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סתם שאלה, מה רע עם גז עצבים במנהרות? סטייל סאדם? סוגרים צד אחד של מנהרה וממלאים אותה בגז, אפילו המסכות שלהם לא יעזרו להם במצב כזה

אני אשכלל את ההצעה שלך: גז מרדים.

ככה גם ניטרלת, גם לא הרגת וגם השתמשת בהם אח"כ למודיעין.

פורסם

גם אני תהיתי לגבי גז מרדים, אבל אז ניזכרתי באירוע הטרור ברוסיה שהיו בני ערובה בתיאטרון או משהו שבו הרבה אזרחים נהרגו כתוצאה מאותו הגם המרדים שהרוסים החדירו ליפני הפריצה.

מה לגבי חומרים משלשלים? הייתי מכניס משאיות עם בשר כבש ולאפות כי מראש הייתי יודע מי ישים עליהם את ידיו וככה מנטרל את כל אותם חיילי החמאס ושות'- מצידי שיחר*נו למוות .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גז מרדים...אז ככה הרוסים קוראים לזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חומר משלשל זה רעיון טוב, אבל אתה לא יכול לדעת למי זה יגיע בסוף.

מלחמה זה עסק מספיק מחורבן גם בלי זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...