Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חבילה בסך של 83 דולר,כולל המשלוח עשיתי טעות והזמנתי עם משלוח דרך UPS אקספרס.

אילו עמלות שקר צפויות לי ?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

18% מע"מ

ייתכן שגם עמלת טיפול של UPS כמה עשרות שקלים (בדרך כלל עמילות מכס שלהם).

פורסם

את המע"מ אני יודע כי החבילה היא מעל 75 דולר,אבל זה בקטנה,השאלה כמה UPS השודדים יקחו ממני?

סך הכול זה לא איזה חלק לרכב או משהו שדורש אישורים,כולה תיק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

החברות הללו מספקות שירותים, החברות לא עובדות בהתנדבות, השירותים שלהן לא ניתנים בחינם. הן מעסיקות עובדים, אותם עובדים מקבלים משכורות וצריך לשלם להם.

רוצה להשתמש בשירותים שהן מספקות אז תשלם. לא רוצה אז תזמין בדואר רגיל ותחכה עד עד חודש כמו כולם.

רק למען הסר ספק, אני לא עובד באף אחד מחברות השילוח, לא קשור אליהן באף דרך. אני בעל עסק קטן שמנסה להתמודד עם הגישה הישראלית שכולם הם גזלנים והציבור הישראלי הוא קורבן ריחמנא לינצלן.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין ספק שמגיעה לחברה תמורה לשירותיה. את התמורה אמור לשלם השולח.

מחזיר אותי לימים הראשונים של "פלאפון" שבהם מקבל השיחה לנייד היה משלם את ה-IC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החברות הללו מספקות שירותים, החברות לא עובדות בהתנדבות, השירותים שלהן לא ניתנים בחינם. הן מעסיקות עובדים, אותם עובדים מקבלים משכורות וצריך לשלם להם.

רוצה להשתמש בשירותים שהן מספקות אז תשלם. לא רוצה אז תזמין בדואר רגיל ותחכה עד עד חודש כמו כולם.

רק למען הסר ספק, אני לא עובד באף אחד מחברות השילוח, לא קשור אליהן באף דרך. אני בעל עסק קטן שמנסה להתמודד עם הגישה הישראלית שכולם הם גזלנים והציבור הישראלי הוא קורבן ריחמנא לינצלן.

המשלוח היה חינם? לא.

שילמתי לא מעט על המשלוח ולכן אינני רואה סיבה לשלם להם עוד עמלות בארץ.

אם לא הייתי משלם על המשלוח זה משהו אחר,אבל שילמתי.

וכן הם גזלנים ולא פעם הם לוקחים לקוחות בתור שבויים ואומרים להם שלמו מאות שקלים על עמלות שקר כאלו ואחרות.

במקרה שלי יצאתי בנס.

זו שיטת מצליח נטו,קראתי לא פעם על עמלות שהם לוקחים כמו עמלת מחשב ועמלות עמיל מכס במקרים שבכלל לא השתמשו בשירותיו.

למה אדם שהזמין חבילה ב80 דולר צריך לשלם עוד 50 דולר עמלות ללא קשר למיסים ולמכס ששילם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עמלת מחשב נגבית ע"י המכס, אין לה שום קשר לחברת השילוח. גם אני שילמתי פעם את העמלה הזאת, וזה היה כאשר שחררתי את המשלוח בעצמי בבית המכס בת"א.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם חברות השילוח לוקחות עמלת מחשב, לא חסר מקרים שהפריט היה מתחת ל75 דולר ועדיין חוייב בעמלת מחשב.

ידוע לי שגם במכס יש עמלת מחשב, כנראה שחברות השילוח למדו מגזלני המכס איך לעשוק לקוחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אדוני, בפעם המי יודע מה, חברות השילוח כמו כל עסק עובדות למחייתן. הן מספקות שירותים ודורשות מחיר בעבורם. טוב לך, תקנה. לך טוב לך, תזמין בדואר רגיל, תחכה עד חודש ולא תשלם שקל שחוק אחד בעבור עמילות מכס, עמלת מחשב וכיוצא בזה. זמן שווה כסף בעולמינו. רוצה לחסוך זמן, תוסיף כסף. רוצה לחסוך כסף, תוסיף זמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שוב, שילמתי על השירות למה אני צריך לשלם פעמיים ועוד לא לדעת מההתחלה כמה אני אמור לשלם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
גם חברות השילוח לוקחות עמלת מחשב, לא חסר מקרים שהפריט היה מתחת ל75 דולר ועדיין חוייב בעמלת מחשב.

ידוע לי שגם במכס יש עמלת מחשב, כנראה שחברות השילוח למדו מגזלני המכס איך לעשוק לקוחות.

אם חברת שילוח חייבה אותך בעמלת מחשב, סימן שהמכס חייב אותה בעמלה הזאת והיא פשוט מגלגלת את התשלום אליך, ובצדק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה היה מחיר המוצר ומה מחיר המשלוח?

בחברות השילוח, להבדיל מבדואר, עלות המשלוח אינה מחושבת בתוך הסכום למס ועל כן אם המחיר המוצהר של המוצר

ללא המשלוח נמוך מ 75$, ברור למה לא שילמת כלום :-) .

פורסם

מהיכן ההמצאה הזאת ? , בכל צורת משלוח , או כפי שנוהג לומר ברשות המיסים באוויר בים ביבשה או בכל דרך אחרת

, עלות המשלוח מחושבת לצורך חישוב מס. אם פעם אחת טעו אצלך , זה המקרה.

אם יש לך סימוכין לטענה (ואני דיי בטוח שאין ) אשמח לראות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא עולה לי כעת מאיפה זכרתי את זה (אני זוכר בוודאות שקראתי את זה), אך אני לא מוצא לכך סימוכין כרגע.

כניראה שזאת טעות שלי, סורי.

• תוכן חדש...