Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הראשון שלי היה מיצובישי לנסר שנת 92' או 93', לא זוכר בדיוק. עלתה לי 7000 ש"ח בשנת 2009, רכשתי אותה מאישה מבוגרת שגרה בשכונה שלי, הרכב היה אצלה 11 שנים וטופל במוסך מורשה יבואן מיומו הראשון! :lol: רכשתי את הרכב לאחר טיפול גדול הכולל החלפת מצבר ורצועת טיימינג וכן החלפת 2 צמיגים וטסט ארוך.

שילמתי עליה קצת מעל המחירון, הבחורה לא הייתה מוכנה להוריד במחיר אפילו שקל!.

הרכב נקנה עם 144000 ק"מ, חוץ מטיפולים שוטפים ודלק לא הוצאתי שקל על הרכב, הכל עבד כמו שעון אפילו חלונות החשמל, מראות החשמל והמזגן, ממש כמו חדש. הייתה בבעלותי כשנתיים בהן נסעתי כ- 40000 ק"מ ומאוד נהניתי ממנה. בצער רב מכרתי אותה ועד היום אני קצת מתחרט על זה,

ולכן אני כותב שצריך למצוא את הרכב המטופל והשמור ביותר כדי שלא יבקר הרבה במוסך עקב תקלות.

• תוכן חדש...