Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני יורד מהארץ לתקופה של שנה וחצי בערך והחלטתי שאני רוצה לשמור את האוטו ולא למכור אותו

עכשיו שמעתי שיש אפשרות כזאת של הורדה זמנית מהכביש כדי שאני לא יצטרך לשלם על הטסטים שלו

בתקופה שאני לא נמצא.

מישהו שמע על זה ? כמה יעלה לי להוריד/ההחזרה שלו לכביש ?

תודה

פורסם

קח בחשבון שאם הרכב יעמוד במשך כל התקופה הזאת בלי תחזוקה, אפילו אם תנתק את המצב ותוציא שמנים, אתה תצטרך לעשות לו יישור קו רציני מאוד כדי להחזיר אותו לכשירות.

לדעתי זו תקופה ארוכה מדי להעמיד רכב, ממליץ לך למכור אם לא מדובר ברכב מיוחד מאוד ששווה לעשות לו שיפוץ מסיבי אחר כך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שלום ,

אני יורד מהארץ לתקופה של שנה וחצי בערך והחלטתי שאני רוצה לשמור את האוטו ולא למכור אותו

עכשיו שמעתי שיש אפשרות כזאת של הורדה זמנית מהכביש כדי שאני לא יצטרך לשלם על הטסטים שלו

בתקופה שאני לא נמצא.

מישהו שמע על זה ? כמה יעלה לי להוריד/ההחזרה שלו לכביש ?

תודה

זה נקרא "הקפאת רישיונות" ואפשר לעשות את זה בכל סניף של משרד הרישוי. הבעלים הרשום של הרכב צריך להגיע עם תעודת זהות וזהו, זה לא עולה כסף. נהפוך הוא, אם יש לרכב טסט בתוקף אתה יכול לקבל כסף בחזרה כזיכוי.

כשתחזור מחו"ל אתה פשוט ניגש עם הניירת למשרד התחבורה ומשחרר את ההקפאה.

שים לב שבתקופה הזאת הרכב חייב על פי חוק לעמוד בשטח פרטי שלך, ולא ברחוב. אם תעמיד אותו לשנה וחצי ברחוב כנראה שיגררו ויגרטו לך את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר במאזדה 121 שנת 94' שמורה ממש שקיבלתי במתנה וחבל לי למכור אותה , אני לוקח בחשבון שאני יצטרך להשקיע עליה כסף שאני חוזר

בכל זאת יש לך הערכה באיזה סכום מדובר ? מה אני יכול לעשות מראש כדי למזער את הנזקים ?

פורסם (נערך)

דומני שגם צריך להפקיד לוחיות במשרד הרישוי.

כך לפחות היה לפני 10 שנים.

תעמיד רכב על בלוקים, תרוקן את כל הנוזלים ושמנים. תמרח וזילן על כל הגומיות. תוציא מצבר ואל תסגור את הרכב, כי יש סיכוי טוב שמנעול יחליד ולא יפתח.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
  • תוכן חדש...