Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

היום הייתי באחד ממגרשי המכירה של חברת ליסינג כלשהי, והוצעה לי שם ג'טה שנת 2010 (ת.עלייה אוק' 2010) דגם מנג'ר (הפחות מאובזר) ב 59,000 ש"ח (לפני מיקוח + בדיקה)

רציתי לדעת מעבר להאם זהו אכן מחיר טוב, מהן ההוצאות הנילוות לאוטו הזה (ביטוחים, טיפולים דלק וכו'...) והאם למישהו פה היתה חוויה (בין אם חיובית ובין אם שלילית) על הרכב.

אם אשתכנע שזוהי קניה טובה היום בערב אני הולך לקנות אותו.

תודה רבה וחג שבועות שמח!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

דיזל/בנזין?, אוטומט/ידני?, ק"מ?, ליסינג/השכרה?, מה מחירון משוקלל לוי יצחק?

פורסם

איזה נפח? 1.6? 1.4 FSI?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביררת מה המחירון המשוקלל לרכב? כולל בעלות?

פורסם
ביררת מה המחירון המשוקלל לרכב? כולל בעלות?

אין לי מושג לגבי זה, זו אחת מהסיבות שאני שואל פה - אני לא באמת יודע אם זו עסקה משתלמת או לא

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

בדקתי בשבילך- לפי ליסינג תפעולי יש 14% הפחתה.

יוצא שהמחירון 58900 כך שהם לא עשו לך מחיר מיוחד.

משיטוט זריז ביד 2- לפחות לפי דעתי יש שם אופציות יותר מעניינות מידיים פרטיות.

בנוסף- אם תגיד מאיזו חברת ליסינג נוכל לעזור לך בהחלטה.

פורסם

זו חברת ליס4יו. חבר רכש מהם רכב והיה מאוד מרוצה, בגלל זה הלכתי אליהם.

תודה על התגובות!

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...