Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי את הרכב גולף 1.2 MK7 ובחברה נאמר לי שחיישני הרוורס אינם מקוריים (שלדעתי זה ממש מביך עם הסכום ששולם).

בתור אחד שהיה לו רכב ספורט לפני אני לא רואה את עצמי שם ארבע עיגולים מכוערים על הטמבון האחורי ברכב החדש.

האם יש מקום בארץ שמבצע התקנת חיישני רוורס OEM שלפחות יהיו שטוחים על הטמבון?

לאחר בדיקה באיביי ראיתי את המוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/360668628508?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

האם למישהו יש ניסיון עם החיישנים האלה? כי לפי מה שאני רואה זה נשמע טוב מידי מלהיות מציאותי.

תודה רבה

פורסם

קלאס A יכולים להתקין לך חיישנים מקוריים של VAG בהתקנה תואמת-מקור.

זה לא יהיה זול.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יתחברו למערכת מקורית או תואמת מקור.

לגבי מחיר תתקשר תשאל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחר בירור עלות החיישנים התואמים מאוד מאוד יקרים, בנתיים אשאיר את האופציה הזו לאופציה ב'.

מה לגבי החיישנים האלקטרומגנטים? האם מישהו התנסה? יש למישהו חוות דעת?

פורסם (נערך)
לאחר בירור עלות החיישנים התואמים מאוד מאוד יקרים, בנתיים אשאיר את האופציה הזו לאופציה ב'.

מה לגבי החיישנים האלקטרומגנטים? האם מישהו התנסה? יש למישהו חוות דעת?

בתור שונא קדיחות ברכב שלי,חקרתי בזמנו את הנושא לעומק והחלטתי לא לקנות.

הסיבות:

אין צג שמחווה מרחק. רק זמזום שהולך ונהיה תכוף כשמתקרבים לעצם.

בפורומים בחו"ל מדווחים על "התראות שווא" מגוף הרכב עצמו

כמו כן מדווחים (וזה הכי גרוע) שלפעמים הוא לא מזהה עצמים, בעיקר מפלסטיק.

היה פה אפילו שרשור בפורום על זה, אני חושב שפות"ש המקורי לא רכש בסוף.

עריכה: לא מצאתי בארכיון את מה שהתכוונתי, אבל מצאתי את זה

שים לב להודעה של פייזר בסוף. נראה לי שתאהב את זה (למרות שהמכירה המקורית הסתיימה, יש שם מכירות דומות בתוקף).

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני הייתי פשוט מוותר על חיישני הרוורס - אני שונא חיישנים לא מקוריים שנראים כמו פרונקל על הפגוש. אופציה נוספת זה לבדוק אופציה להזמנה מיוחדת של גולף עם חיישנים מקוריים, אבל כנראה שתהיה לזה משמעות בזמן ובכסף.

אני התקנתי אצלי חיישנים כאלו שמותקנים מהצד הפנימי של הפגוש ויושבים בקו הפגוש עצמו, אבל יש להם שני חסרונות:

1. הם מחייבים פירוק של הפגוש לצורך התקנתם.

2. הבעיה העיקרית איתם זה שכיון שאין להם טבעת שמקיפה את החיישן והם מותקנים מאחור, האסטטיקה של ההתקנה תלויה בקידוח חור מאוד מדוייק בפגוש. אצלי זה הצליח רק בערך (אתה מוזמן לראות אם אתה באזור השרון) והיה כרוך בהרבה עבודה. במקרה שלי כיון שמדובר ברכב ישן זה מספיק טוב, ברכב חדש אם לא היה לי איך לחורר את הפגוש במדויק הייתי מוותר.

פורסם

ביררתי אצל יוסי אלפיין וגם בעוד מקומות, העלות של החיישנים תואמי מקור עם מתאם למולטמדיה נע סביב 1,700 - 2,200.

אני מבין שאת החיישנים האלקטרומגנטים לא מומלץ בכלל לרכוש,

האמת שאני לא אחד שמסתמך על חיישנים כך שאני עדיין שוקל להזמין את הערכה במחיר של 48 שקל , שווה לנסות לא?

fazer,

לגבי החיישנים שמותקנים אצלך, הגומייה שמסביב לחיישן לא "מטשטשת" את סימני הקידוח?

פורסם

בזמנו ניתקלתי בסט של שני חיישנים שמותקנים על התושבת של הלוחית רישוי האחורית.

מישהו מכיר?

פורסם
בזמנו ניתקלתי בסט של שני חיישנים שמותקנים על התושבת של הלוחית רישוי האחורית.

מישהו מכיר?

http://www.dx.com/p/usa-license-plate-frame-3-sensor-car-parking-sensor-kit-black-10-24v-183528

החיסרון היחיד שהם לא פרוסים לכל רוחב האוטו.. כך שרק מה שבמרכז לוחית הרישוי יזוהה ע"י החישנים האלה.

פורסם
fazer,

לגבי החיישנים שמותקנים אצלך, הגומייה שמסביב לחיישן לא "מטשטשת" את סימני הקידוח?

מטשטש קצת, ואם תמצא איך לקדוח חור מדוייק ונקי, בעיני זה הפתרון המושלם עבורך - והוא גם לא יקר. כאמור, אתה מוזמן לבוא לראות.

פורסם

החיישנים האלו הם דבר מצויין, חובה ברכב. חייבים להיות היקפיים, כלומר באמצע ובצדדים.

יסייעו לך למנוע פגישה עם עמוד בטון בחניון, לתמרן סיבוב קשה לאחור, לא לשרוט את הרכב בחניה צפופה מאוד, יתריעו מפסולת או ערימה נמוכה שיש במקום שאתה חונה, או התווספה אחרי שחנית.

הכי חשוב - ימנעו פגיעה בילד פעוט שנעמד בצד או מאחורי הרכב, ולא ראית אותו בגלל גובהו. לא משנה איך זה קרה, משנה שאתה לא רוצה לפגוע בו.

במחיר די נמוך יש חיישנים שמתשלבים יפה בתוך הפגוש ובצבע שלו, ויש מסך פיצי על הדש שמראה לך את הקירבה למכשול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

+1 לנקמיצי

יוסי אלפיין מסדנת ecaudio הוא הכתובת, אני התקנתי אצלו את החיישנים השטוחים , נראה מקורי ועובד מצויין.

נכון החיישנים האלה לא זולים , אבל על איכות משלמים, מעבר לזה שהם שקועים (קוו 0 עם הפגוש), הם עובדים כמו שעון שוויצרי -אין פיספוסים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...