Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1 לנקמיצי

יוסי אלפיין מסדנת ecaudio הוא הכתובת, אני התקנתי אצלו את החיישנים השטוחים , נראה מקורי ועובד מצויין.

נכון החיישנים האלה לא זולים , אבל על איכות משלמים, מעבר לזה שהם שקועים (קוו 0 עם הפגוש), הם עובדים כמו שעון שוויצרי -אין פיספוסים.

כמה עלה תענוג, אם אפשר לשאול?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

סדר גודל של 1600 פלוס מינוס, אני משער שזה משתנה בהתאם לרכב .

בכל מקר זה עדיף על החיישנים שהציעו לי בחברה כשקניתי את הרכב, חיישנים חיצוניים בולטים ב 1350 ש"ח

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ב1600 אפשר לקנות מצלמת רברס עם ראיית לילה וחיווט של המהנדס הראשי של VW. למה להשקיע סכום כזה בחיישנים?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

+1

הגזמה פראית. אגב, אני לא חושב שחיישני רוורס רגילים כ״כ מכערים את הפגוש האחורי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חיישנים שהם שקועים בטמבון מחייבים פירוק של הטמבון, לא הייתי עושה דבר כזה ברכב חדש, ואני גם עכשיו בדילמה ברכב חדש שרכשתי אילו חיישנים להתקין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם חיישנים לא שקועים - אם רוצים להתקין כמו שצריך מחייבים פירוק טמבון.

פירוק טמבון זה לא פרוצדורה מסובכת. וזה גם חוזר בדיוק לאותו מקום אחרי פירוק - פשוט השאלה מי מפרק ומחזיר לך את זה.

פורסם

חיישנים רגילים לא מחייבים פירוק, החיישן מתלבש על הטמבון מבחוץ, בחיישנים שקועים החיישן מתלבש מבפנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...