Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519906,00.html

"החל מ-100 אלף שקל לדגם הבסיס הידני". נשמע קצת מופרז, לא? כלומר כאשר יש אלטרנטיבות כמו סוזוקי בגודל מלא, או אפילו חברות אחרות שמוכרות רכבים טובים שמציעים משמעותית יותר (נניח קיה סיד) במחירים מאוד קרובים במבצעי מכירות, האם יש הצדקה למחירים כאלה עבור רכבי סופר-מיני?

האם 120K ש"ח לסופר מיני 1.2T זה מחיר שלדעתכם יחזיק מים או שרק יחכה למבצעים? לא קרוב מידי ללאון? (שחולקת אגב את אותו מסך מולטימדיה פצפון)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר הזוי, במיוחד לאור העובדה שמרבית הרוכשים בקטגוריה האלה (סופר מיני ידני) עושים את זה בגלל המחיר.

בטווח המחירים האלה עדיף את הסוויפט הידני, אמנם נטול טורבו אבל אני לא חושב שפחות חסכוני.

מחפשי טורבו ידנית יעדיפו כבר את הקליאו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אכן יקר מדי.

מתאים לרוכשים הנאמנים שמוכנים לשלם קצת יותר ומבחינתם הרכבים המתחרים הם פשרה.

רוכשי סופר מיני טיפוסיים ילכו על אופציות אחרות.

פורסם

יקר ולא שווה בעליל ,ממש לא כדאי לך אל תתקרב , אם היה לי תקציב כזה הייתי הולך על הסוניק RS או קיה ריו האצבק EX.

פורסם

מה יש להתרגש ? תמיד הם מתחילים ככה והפראיירים רצים לקנות עד שהם מקבלים במומבה עם מבצע שקר כולשהו "לתקופה מוגבלת " .

פורסם

תמחור מופרז ולחלוטין לא מוצדק.

שקלתי לשדרג את הפולו הקיימת, אבל לא במחירים הללו. אמתין לראות האם יהיו מחירים ריאליים יותר בימי המכירות הבאים, במידה ולא, אשקול אופציות אחרות.

פורסם

תמחורים מאוד גבוהים.

בגרס הידנית פשר לקבל יונדאי i30 ידנית בתוספת מאוד קטנה.

גרסת ה-TSI90 עולה עכשיו כמו גרסת ה-105 כ"ס לשעבר ואילו גרסת ה-110 כ"ס עלתה למחיר של 120,000 שקלים.

לפי מה שזה נראה, צ'מפיון לא רוצים למכור הרבה פולו ורוב הסיכויים שהלקוחות יהיו לקוחות שמשרגים פולו ישנה יותר.

עיקר המכירות הולכות להיות עדין של פאביה ואיביזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פתאום המיטו הקטנה נראית אטרקטיבית ;-)

[לא, עדיין לא, אבל זה מתקרב...]

אל תשכח ששם גם תקבל מתנה לחגים...(סמל"ת).

וברצינות,מחיר הזוי, יכול להיות שתמחרו מראש גבוה על מנת להוריד מחיר במבצעים שונים, זה גורם ללקוח להרגיש טוב כשהוא מספר שהוא קנה ב"מבצע" 94999 במקום 100k

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...