Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיויק 1.6 אוטומט והבעיה כבר נמשכת תקופה.

במאמץ כמו עליות נדלקת מנורת בדיקת המנוע ואז הרכב נכבה. אני צריך לחכות מספר דקות ואז אני יכול להניע ולהמשיך בנסיעה כרגיל.

אין שום סימפטום אחר כמו חום מנוע או כל דבר אחר

ישנם שני פוסטים שפורסמו כאן שמתארים את הבעיה שיש לי:

לא מצאתי פתרונות בפוסטים הנ"ל

מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון או יודע מה ניתן לעשות?

תודה מראש.

פורסם

היה לי כזה מקרה בהונדה סיוויק שנת 2003. קוד תקלה הצביע על TDC sensor - חיישן מצב קאמשאפט (גל זיזים).

החלפת החיישן פתרה את הבעיה.

כשנורת מנוע נדלקת, צריך לקרוא את קוד התקלה. מתאם ELM 327 מאפשר לקרוא קודים בדגם הזה.

פורסם
ולכל מוסך יש את המתאם

ELM 327? או שרק למוסך מורשה הונדה?

מוסכים עובדים עם סורקים יותר רציניים.

את המתאם הזה אתה יכול לקנות ב ebay וכו' ב 7-8 דולר, הוא מתחבר לכל טלפון אנדרואיד.

פורסם

האם בהנחה שאני אכן צריך להחליף את הסנסור הנ"ל האם זהו הסנסור(לינק מצ"ב) שיתאים לסיוויק 2001 שנמכרו בארץ(שלי תוצרת יפן)? אני שואל מכיוון שאני יודע שהסיוויק שמשווקות בארה"ב כמו רוב דגמי המכוניות שונות מאלו שמשווקות בארץ?

NEW GENUINE OEM HONDA CIVIC 2001-2005 Camshaft Position Sensor/Engine

פורסם
בדיקה תעלה לך כסף...אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר ותבוא אני אבצע לך סריקה בחינם.

יפה מצידך, נחמד לראות את זה

פורסם
בדיקה תעלה לך כסף...אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר ותבוא אני אבצע לך סריקה בחינם.

תודה רבה לך על ההצעה.

אני גר בטבעון ואשמח לבדיקה כזאת בהזדמנות הקרובה.

איך אפשר ליצור איתך קשר?

פורסם
האם בהנחה שאני אכן צריך להחליף את הסנסור הנ"ל האם זהו הסנסור(לינק מצ"ב) שיתאים לסיוויק 2001 שנמכרו בארץ(שלי תוצרת יפן)? אני שואל מכיוון שאני יודע שהסיוויק שמשווקות בארה"ב כמו רוב דגמי המכוניות שונות מאלו שמשווקות בארץ?

NEW GENUINE OEM HONDA CIVIC 2001-2005 Camshaft Position Sensor/Engine

מישהו יודע האם יש שוני בין הרכבים בארה"ב לרכבים בישראל?

פורסם

רק שתהיה מודע שיש לך אופציה לראות את קוד התקלה ללא סורק, ע"י קריאת הבהובים של מנורת ה check engine.

אין לי סיוויק ולא יודע איך זה מתבצע שם, בד"כ צריך לקצר שני חיבורים בשקע הדיאגנוסטיקה ואז ניתן לקרוא את קוד התקלה.

מצאתי אתר באנגלית שמתאר כיצד ניתן לבצע זאת בסיוויק:

http://honda-tech.com/showthread.php?t=2900091

לא יודע אם המידע אמין. אם אתה מרגיש מספיק ביטחון לבצע זאת אז זה פתרון טוב לקריאת קוד התקלה.

בהצלחה.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לפי המק"ט שמופיע שם, זה בדיוק הסנסור שאני החלפתי.

בנוסף, בסדרת ייצור מסויימת של מנועים בשנת 2001 היתה תקלה של קאמשאפט "זורק", כלומר מתרחק מהסנסור וגורם לקריאה משובשת שלו.

יש הוראת תיקון של הונדה, שמפרטת את מספרי השילדה של מכוניות, בהן תיתכן התקלה הזאת.

את המסמך הזה אפשר בקלות למצוא ברשת לפי קוד התקלה של הסנסור. לא זוכר את הקוד בעלפה ולכן לא יכול לצרף את המסמך כרגע.

אני לא יודע האם מנועים מהסדרה הזאת בכלל הגיעו לישראל.

מה שכן, תקלה בחיישן קאמשאפט במנוע הזה יחסית נפוצה ומוכרת.

פורסם
רק שתהיה מודע שיש לך אופציה לראות את קוד התקלה ללא סורק, ע"י קריאת הבהובים של מנורת ה check engine.

אין לי סיוויק ולא יודע איך זה מתבצע שם, בד"כ צריך לקצר שני חיבורים בשקע הדיאגנוסטיקה ואז ניתן לקרוא את קוד התקלה.

לא יודע אם המידע אמין. אם אתה מרגיש מספיק ביטחון לבצע זאת אז זה פתרון טוב לקריאת קוד התקלה.

בהצלחה.

תודה על המידע.

אני לא אקח סיכון בינתיים

פורסם

בהצלחה.

פלאש קודים (קוד שמוצג על ידי הבהוב נורה) לא עובדים במכוניות שיש להן OBD2. קוד תקלה ב OBD2 מורכב מאות וספרות. אי אפשר להציג אותיות באמצאות פלאש קודים.

פורסם

מישהו כאן התנסה בהרכבה עצמית של החיישן המדובר?

אני חושב להזמין אותו מ-E-BAY. האם ניתן הרכבה עצמית יחסית פשוטה?

• תוכן חדש...