Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה מאפס את נורת התקלה בכל פעם?

או שאתה לא מאפס והיא דולקת קבוע?

ממליץ לך לבצע סריקת תקלות לפני, ולא להחליף חיישן ללא סריקה.

החלפה עצמית לא הכי פשוטה ואם אין לך ניסין, יהיה לך קשה להחליף אותו.

החיישן יושב מאחורי מכסה טיימינג עליון. במנוע זה על מנת לפרק מכסה טיימינג, צריך לפרק מכסה שסתומים. על מנת לפרק מכסה שסתומים צריך להוציא את סלילי ההצתה וכמה פלסטיקים מסביב.

אחרי פירוק של כל זה, עדיין גישה לשני ברגים שמחזיקים את החיישן לא משהו בכלל, ויש סיכוי להפיל אומים לתוך מערכת טיימינג אם אתה לא מספיק מיומן לתפוס אותם.

התכוונתי לעשות את ההחלפה לבד, התחלתי די מאוחר בלילה לפרק את המכסה טיימינג וחרשתי את אחד הברגים שלו.

התעסקתי עם הבורג די הרבה זמן עד שהתיאשתי והלכתי למוסך. שם הבורג יצא די בקלות ובוצעה ההחלפה של היישן.

כדאי להחליף על הדרך אטם מכסה שסתומים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום שוב לכולם

הזמנתי את החלק והתקנתי אותו(את החיישן) והבעיה אכן הסתדרה אולי לבערך חודש. מאז הבעיה חזרה בצורה קצת שונה. המנוע נכבה לא לפני שהטורים קופצים בעיקר במהירויות נמוכות/רמזורים אבל לפעמים אפילו במהירויות גבוהות כמו 90 קמ"ש (מאוד מסוכן). ההרגשה שלי שזה קשור לתיבת ההילוכים האוטומטית כי מרגיש לי שהיא קופצת בין הילוכים במקרים מסויימים ולא מוגדרים. אין שום קוד תקלה(האם יכול להיות שהסיבה לכך היא החיישן החדש והלא מקורי?). מי יכול לעזור לי ולהגדיר מה יכולה להיות הבעיה. במוסך אמרו לי שצריך או להחליף משאבת דלק או את המצערת וההרגשה שלי שזה קשור בבעיה שהייתה עם החיישן ובהילוכים באיזה שהיא צורה. לא בלי להוציא מלא כסף על החלפה של חלקים בלי שתפתר הבעיה.

פורסם

בעיה כנראה במצערת גם אצלי אותו סיפור בערך

בהתחלה המנוע היה נכבה ואז החלפתי 2 חיישנים

חיישן קאמשאפט מקורי ובנוסף גם חיישן קראנק מקורי

ועדיין יש מידי פעם רעידות קטנות ופעם אחת נכבה לי המנוע בלי סיבה

ובלי שנידלה מנורת check engine

ניתוק של המינוס מהמצבר ל 5 שניות

והאוטו נוסע חלק

עד הפעם הבאה...

לפי הניסיון שלי עם רכב (מעל ל 8 שנים)

זה כנראה החיישן שיושב על המצערת

אבל אני עדיין בודק את זה לעומק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

האם גם לך יש הונדה סיוויק 2001-2005? האם כשמחליפים את המצערת גם החיישן מוחלף? המוסך רוצה להחליף את המצערת בשביל לבדוק אם זה ממשיך לקרות, הבעיה היא שזה קורה רק לפעמים וללא יכולת להבין מתי - אין חוקיות. מרגיש לפעמים שזה קורה בתחילת נסיעה, אחרי באמפים, בשביל אפר ובהילוכים נמוכים - כאילו ההילוכים לא עוברים טוב וקופצים הלוך וחזור בין השני לשלישי.

בעיה כנראה במצערת גם אצלי אותו סיפור בערך

בהתחלה המנוע היה נכבה ואז החלפתי 2 חיישנים

חיישן קאמשאפט מקורי ובנוסף גם חיישן קראנק מקורי

ועדיין יש מידי פעם רעידות קטנות ופעם אחת נכבה לי המנוע בלי סיבה

ובלי שנידלה מנורת check engine

ניתוק של המינוס מהמצבר ל 5 שניות

והאוטו נוסע חלק

עד הפעם הבאה...

לפי הניסיון שלי עם רכב (מעל ל 8 שנים)

זה כנראה החיישן שיושב על המצערת

אבל אני עדיין בודק את זה לעומק

פורסם

הרכב ממש לא תקין. הוא נכבה לי באמצע נסיעה ולא מגיע כמו שניתן לראות בסרטון לטורים המקסימאלים. התופעה שרואים בסרטון שצולמה בניוטרל קוראת גם באמצע נסיעה ולפעמים אפילו גורמת לכיבוי המנוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...