Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר עשור שבו נסעתי במכונות כביסה (יונדאי בעיקר) הגיע הזמן לחזור להרגיש קצת יותר

מבקש לקבל עצות על רכב ספורטיבי לסופש ובכלל לקצת כיף , מניח שלא אסע יותר מ 500 קמ בחודש

התקציב - עד 50 אשח (ללא גמישות משמעותית מעבר) חשוב שהתחזוקה לא תהיה מפלצתית (ראה ערך - הפיזו סיטרואן שהיו

לי ואלהן הצטרפה תפילת "תניע בבוקר" למרות הכיף שהיה לי איתן) ובסה"כ זה יהיה רכב ניתן לחיות איתו ברכב שלישי במשפחה.

תודה

נ.ב. - קראתי בפורום המון ,אך לא מצאתי תשובה מדוייקת מבעל נסיון בנושא (כלומר מישהו שהיה במצב דומה לשלי)

בנוסף עצות ישירות כמו פרטים על רכב כזה או אחר גם יתקבלו בברכה

פורסם

אנסה לירות לכמה כיוונים. תראה מה ״ עושה לך את זה״ ומדליק אצלך את בלוטת החשק. חלק חשוב מאד ברכב שנועד להנאה.

1) פיאט קופה

2) פיג׳ו חמימה

3) מיאטה דור ראשון

4)יאריס ts

5) פיאט hgt

6)רכב אספנות ספורטיבי

אומנם אין שום קשר בין הרכבים הנ״ל, אבל התקציב יחסית בעייתי לקבל בו אמינות וספורטיביות.

אחד גורס את השני ואל תשכח שבכלל לא פשוט למצא אקזמפלר ראוי.

פורסם

אגב, שכחתי לציין אלפא רומיאו. אם תמצא אחת ראויה ( איזו? אולי 147, אולי 156 מהשנתונים היותר ישנים) ותבצע יישור קו, אתה תוכל להנות מאד.

פורסם

לא יודע מה המצב בארץ מבחינת מחירים (בעיקר כי האתר של winwin מחורבן והאתר של יד2 חסום לצפייה מחו"ל) אבל הנה כמה אופציות נוספות:

1. מיני קופר

2. אלפא 147 2.0 ל'

3. מאזדה מיאטה NB

4. סובארו אימפרזה WRX (ב-winwin מצאתי גם דגם שנקרא "טורבו ספורט" - כמה מפגרים הם יכולים להיות...)

5. גולף GTI דור 5

6. רנו קליאו ספורט כלשהי

גם כאן, ברוב המקרים, לא פשוט למצוא אקזמפלר ראוי.

ולפינת הבאסה (אחרי החוויה האנתרופולוגית בוינוינ הייתי חייב להכנס לאתר נורמלי): חיפוש ב-mobile.de אחר מכונית ספורט/קופה בין 8000 ל-11000 יורו, משנת 2004 ומעלה, עד 100000 ק"מ ועם לפחות 200 כ"ס ותיבה ידנית הניב 121 תוצאות, כולל ניסאן 350Z, מאזדה RX8, אלפא בררה, פורד פוקוס ST דור קודם, קרייזלר קרוספייר, מיני JCW ועוד ועוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולפינת הבאסה (אחרי החוויה האנתרופולוגית בוינוינ הייתי חייב להכנס לאתר נורמלי): חיפוש ב-mobile.de אחר מכונית ספורט/קופה בין 8000 ל-11000 יורו, משנת 2004 ומעלה, עד 100000 ק"מ ועם לפחות 200 כ"ס ותיבה ידנית הניב 121 תוצאות, כולל ניסאן 350Z, מאזדה RX8, אלפא בררה, פורד פוקוס ST דור קודם, קרייזלר קרוספייר, מיני JCW ועוד ועוד...

יש דברים שלא עושים. :sad:

פורסם

פיאט קופה - מאוד קשה ויקר לתחזוקה

אלפא כנל

יאריס - לא בדיוק

פיזו - היה לי תודה לא

נשאר - בימר שנתון 2000 325/328

אימפרזה (שנתון99/2001)

ובערך זהו....

אשמ ח לרעיונות

פורסם

לסופ"שים - רק מיאטה.

הנעה אחורית, התנהגות כביש מצויינת, מוניטין אמינות טוב, והכי חשוב - קלה לנהיגה.

אם אין שום שיקול פרקטי מאחורי רכישת הרכב, לא מוצא סיבה לקנות משהו אחר, אלא אם מהירות בקו ישר זו העדיפות שלך.

BMW זה אחלה - עכשיו לך תמצא ידנית.

אימפרזה זה מצויין - עכשיו לך תמצא אחת במצב טוב (וכמכונית נהיגה היא נחותה מהמיאטה, להוציא ביצועים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...