Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי 50K

ogur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 50K

חסכוני בהחזקה ובדלק, אמין.

תא מטען גדול - יש לי שלושה ילדים ואנחנו מטיילים הרבה.

כרגע חשבתי על i30kw, פוקוס kw, או מיצובישי לנסר.

עוד כיוון זה קנגו ודומיו.

מה אתם אומרים?

חוץ מזה מבחינת ההשקעה, אני מחפש את נקודת הזהב של קנייה בתקציב הכי נמוך שיאפשר לי בסבירות גבוהה יחסית לא להשקיע במוסכים, רעיונות לגבי הנקודה הזו?

תודה רבה, אורן

פורסם

היונדאי היא הבחירה הנכונה עבורך.

רכב אמין, מרווח מאוד וחסכוני יחסית בדלק ובטיפולים.

הרכב נפוץ מאוד ולא קשה למצוא רכב במצב טוב.

התקציב שלך מעט נמוך, תצטרך למתוח לכיוון ה-60k כדי לרכוש רכב עם נתונים טובים מבחינת ידיים, קילומטרז׳ ותאונות.

הפוקוס טובה גם כן מבחינת גודל ופרקטיקה. אבל מנוע חלש וצריכת דלק גבוהה יהיו חסרונות משמעותיים עבורך.

המיצובישי עונה על כל הקריטריונים אבל מרכב סדאן הרבה פחות פרקטי מסטיישן. וגם היא סובלת ממנוע חלש וצריכת דלק פחות טובה מהיונדאי (אני מדבר על לאנסר 1500).

אופציה נוספת היא קאיה סיד סטיישן שהיא אחות תאומה ליונדאי ונמכרת במחירים זולים יותר ממנה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...